reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam z objazdu trasy. Pogoda nam sie udala i zalatwilismy baaaardzo duuuuzo. Wogole jestesmy strasznie zadowoleni ze spraw ktore nam dzis sie udalo zalatwic:tak:

Najka podziekuje jak sie wszystko uda... a na razie nie chce nic zapeszac.... ciiiiii..... A Wasza dzidzia juz calkiem spora:tak:

Alek a u nas od samego rana piekna, sloneczna pogoda. Pozdrowienia dla Sensi i Kubusia przekazane!

Kajda ja na Twoim miejscu sprobowala bym na razie chodzic do obydwu ginow...

reklama
witajcie wieczorkiem:-)

Wagnies dopiero przeczytałam na ,,zamkniętym'':szok: REWELACJA!!! mocno zaciskam kciuki!;-) i bardzo Ci kibicuję:tak::tak:

Kajduś na pewno dobrze, że dzisiaj poszłaś do tego lekarza, a w poniedziałek zobaczysz, co i jak:tak: co do clo i nie pękających pęcherzyków, to ja jestem nastawiona sceptycznie..przez taką ,,kurację'' do dzisiaj mam wstrętną torbiel krwotoczną, która nie chce się wchłonąć i boli, jak cholera!! już nie mogę doczekać się tej punkcji, kiedy się w końcu jej pozbędę! ale mam nadzieję, że u Ciebie nie pękanie nie będzie regułą (jak u mnie..:-() i wszystko ładnie się uda:tak: a co do tego drugiego lekarza..hmm..może faktycznie, jak napisała Wagnies, póki co idź też i do niego :confused: buziaki:-)

hej dziewczyny :tak:
Ewa jesteś bardzo dzielna. podziwiam Twoją siłę :tak:

urlop mija/minął mi na bieganiu i załatwianiu różnych zaległych spraw. teściowie pilnowali Piotrka, więc co nieco pozałatwiałam, ale jestem tak wykończona, że przydałby mi się drugi urlop na odpoczynek po pierwszym :tak: przepraszam, że tak lakonicznie, ale nic więcej nie jestem z siebie w stanie wykrzesać. mże jutro będzie lepiej.
ściskam Was serdecznie :tak: ucałowania dla Kubusia :-)

Witam wieczorkiem :rofl2:

Ewuniu
bardzo rozumiem Twoje przeżycia. Ja jak już wiedziałam że fasolka zamieniła się w aniołka to czekałam jeszcze dwa tygodnie na zabieg. Przyznam się że w pewnym momencie byłam bardzo zła na swoją fasoleczkę i chciałam żeby jak najszybciej jej już tam nie było:zawstydzona/y:. Na szczęście trwało to krótko. Ja miałam jeszcze nadzieje do drugiego USG które niestety potwierdziło złe wieści.
Wiem że jesteś bardzo silna i poradzisz sobie z tym co się dzieje. Jest to wszystko bardzo trudne, ale trzeba mieć nadzieje do końca. Jeśli będziesz mieć tylko siłe i pozwolenie od lekarza to działaj jak naj szybciej. Jest w Tobie tyle pozytywnej energi :-) Kochana, buziaczki dla Ciebie :-)
Bardzo mocno będę kibicować za Twoje powodzenie :-)

Kajda ja też mam taki problem którego gina wybrać, czy nowego czy starego:-D, na razie chodze i do jednego i do drugiego ;-). Mam nadzieje że czas pokarze który wygra :-D

Aleczku a u mnie pranko już wysuszone tylko samo wyprasować się nie chce:-D
i na dodatek brak chętnych do tej pracy:-D. Muszę się nastroić...:-)

Miłej nocki 30-teczki ;-):-)

witam sie w niedziele:) jak tam nastroje i pogoda??
ja siedze sama w domu, moj maz pojechal w "interesach" a ja musze cos na jutro do pracy zrobic i strasznie mi sie nie chce....
Alek, no to czekam na wtorkowa twoja wizyte... pewnie juz bedziesz wiedziec jaki termin:tak:
tak wiem, ze po clo moga sie robic torbiele i troche mnie to martwi, nie wiem jak moj organizm by na to zareagowal. Ale clo lub cos podobnego czeka mnie u jedngeo i drugiego (nowy mi tez mowil, ze bede to brala po hsg) i nadal nie wiem, na ktorego sie zdecywoac lekarza, a na pewno nie moge chodzic do dwoch, bo przeciez nie zaczne treaz brac clo i nie pojde potem do drugiego, skoro drugi na razie mi tego nie przepisal....
u starego nie zmarnowalabym 1 cyklu, bo bralabym to clo, u drugiego dopiero 10.09 mam wizyte i wtedy bedziemy sie umawiac na hsg w kolejnym cyklu, wiec 1 cykl byłby niejako "zmarnowany". No ale mialabym potem to hsg zrobione...a stary caly czas mowi, ze jest male prawdopodobienstwo ze mam niedrozna jajowody.. no i komu tu wierzyc, nie wiem.
nie wiem jaka powinna byc kolejnosc, najpierw hsg, potem clo, czy moze najpierw poprobowac z clo...
ech, mam metlik w glowie, ale zobacze jutro co na usg wyjdzie, moze bedzie musial mi dac na wywolanie @, bo jeszcze takich przesunieć nie mialam...
monik75, mam nadzieje, ze i ty wybierzesz dobrego gina:tak:
vonko, udanego urlopowania w Tunezji!
najeczko, mysle ze dobrzez ze w domku zostajesz:) przy tak absorbujacych dzieciaczkach na pewno bylabys strasznie zmeczona:tak:ja to marze teraz zeby posiedziec w domu bedac w ciazy, tak mi sie do pracy nie chce....
anus, co u ciebie??
Ewus, buziol wielki dla ciebie! jestes super dzielną babką!!
wagnies, Leyna, Car i cala reszta - buziaki i udanej niedzieli!

Hej Kobietki:) Witam się niedzielnie.

Ewo- jesteś WIELKA, i wiem, że wszystko się uda. Podziwiam Twoje podejście do całej sprawy. Podziwiam Ciebie i ściskam serdecznie.

Alek - :)

Kajdo- rzeczywiscie wybór masz niełatwy, może faktycznie dziewczyny mają racje rację: sprawdz obydwu a potem zdecydujesz? Zaintrygował mnie ten specyfik poprawiający nasienie...u nas ten sam problem a mówiąc szczerze żaden gin nam go nie zaproponował, może to coś nowego? Ale najwazniejsze zeby pomogło. :)

Najko-no faktycznie Twoja dzidzia całkiem spora:)

Leyna, Car, Wagnies, Monik - pozdrawiam.

witajcie:-)

Kajduś wiem, że finalnie to lepiej wybrać 1 lekarza, zobaczysz jutro po usg, w sumie trochę szkoda tracić cykl z jednej strony, no ale z drugiej skoro ten nowy może być lepszy:confused: napisz jutro koniecznie, jak usg!
Vonko kiedy wylot?:-)
Monik moje pranie też nie wyprasowane:-p

W ogóle jakoś dzisiaj kiepsko się czuję:baffled: trochę pojeździliśmy na rowerku, ale ledwo wróciłam..jakoś tak mi słabo i nie mam w ogóle siły :sick: A jutro rano na posiew jadę, mam nadzieję że lepiej mi się zrobi do tego czasu ;-)

miłego wieczorka dla Wszystkich:-)

Witajcie!
Dziś zaliczyliśmy jeszcze w ostatni dzień Jarmark Jagielloński, pierwszy raz w Lublinie zrobili, ale ma być co roku. Najlepsze były kromki ze smalcem, nadziwić sie nie mogę, że mi tak smakowało, kiedyś byłam jak najdalej od takich smaków:-)
Dziś pogadałam przez telefon z bliską koleżanką i tego było mi trzeba. Musze trochę więcej wyjść do ludzi, bo zdziczeję całkiem na tym zwolnieniu:-D.
Aluś mam nadzieje, że odpoczęłaś trochę, może przeforsowałaś się na tym rowerku?
Kajda rzeczywiście trudna decyzja z tymi lekarzami... Będę czekac na info po usg! W trakcie roku szkolnego też marzyłam o takim posiedzeniu w domku, a teraz trochę juz za długo siedzę i dlatego mieszane uczucia, ale w końcu sobie czas zorganizuję, już mi to coraz lepiej idzie.
Ewo trzymam mocno za Ciebie kciuki i za jutrzejsze badania...
Leyna szkoda, że tak mało odpoczęłas na urlopie...Już jutro do pracy?
Vonko Wagnies Monik i Wszystkie 30steczki dobrej nocy!

Witajcie.

A co tu taka cisza? Ja juz siedze w pracy z kawusia. Dzis ledwo dojechalam do pracy. Rozkopali nam chyba najwazniejsza ulice w miescie i jechalam prawie godzine. Az boje sie myslec co bedzie po 1 wrzesnia i 1 pazdziernika:szok:

pozdrowionka dla wszystkich 30-stek!

reklama
Wagnies ja jestem:-)

Witam wszystkich po weekendzie.
Ewuś pozytywne nastawienie i przyjmowanie tego, co los przynosi są najlepszą metodą. Tak trzymaj:tak:
Kajda myślę, że jednak lepiej wybrać jednego lekarza, bo inaczej można się poplątać w zeznaniach;-):-D
Aluś mam nadzieję, że nie bierze Cię jakięś grypsko:baffled:
Vonko ja byłam w Sousse było całkiem fajnie a wycieczka na Saharę to bajka:-)
Leyna tak to jest, że po urlopie trzeba znowu odpocząć:-D

Do góry