reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alek polecam się na przyszłość :)

Anuś a mierzysz systematycznie czy tylko w ostatnim czasie? Może to jednodniowy spadek.

Dziewczyny nie załamywać się dodałam sobie opis i tego się będę trzymać :)

reklama
co Ty przez ostatnie 2 dni ;) :laugh: ;) :laugh: ;)
ja już ostatnio odpusciłam to mierzenie - mierzyłam 1,5 roku - hihi
tak z ciekawosci zmierzyłam ale to napewno temperatury II fazy bo jak mierzyłam to tak było i spadek wystepował zwykle dzień przed @.

Ale opisik wspaniały- szkoda ,ze tu nie ma tak jak na innych forach,że wyświetla sie kazdemu nick i ten opis-

anusieńka pisze:
co Ty przez ostatnie 2 dni  ;) :laugh: ;) :laugh: ;)
ja już ostatnio odpusciłam to mierzenie - mierzyłam 1,5 roku - hihi

No jak Ci zasadzę kopa w szanowny tyłeczek, zęby mi będziesz robiła bo jak się denerwuję to zgrzytam, szkliwo se przy Tobie scharatam ;D Dwa dni!!! i spadek a z czego Ci wyszła tak wnikliwa analiza ;)

Aluś a Ty jakieś objawy obserwujesz juz u siebie?  ;)

a w dzień to mam 37,5  - nigdy nie mierzyłam w dzień - nawet nie wiedziałam ,ze tak sie podnosi hi

Moniś a zapraszam - zrobie Ci taka płytkę przeciw zgrzytaniu - poważnie mówiac jeśli rzeczywiście zgrzytasz i ściskasz zęby to można taką płyteczkę na noc i do pracy przy komputerze, jazdy samochodem i innych stresujacych sytuacji zrobić- przezroczysta i nie widać....

czekam na mezusia i usypiam- dzwonił,ze się spóźni.........

anusieńka pisze:
Moniś a zapraszam - zrobie Ci taka płytkę przeciw zgrzytaniu - poważnie mówiac jeśli rzeczywiście zgrzytasz i ściskasz zęby to można taką płyteczkę na noc i do pracy przy komputerze, jazdy samochodem i innych stresujacych sytuacji zrobić- przezroczysta i nie widać....

Ty mi tutaj nie zamydlaj tylko mnie mniej stresuj :)

Alek no właśnie jak z objawami? Jeden odnotowałam senność :)

Anusia ja mierzę temperaturkę jak się budzę, nie zawsze to jest ta sama pora niestety, więc dlatego tak z dystansem to niej podchodzę.. ;) na przykład w dzień kiedy wyszły mi II na teście owu temp była dość niska, potem się podniosła, ale u mnie podniesiona to tak ok. 36,6 w porywach do 36,9 ::)
a co do objawów..cóż od tygodnia czuja lekkie kłucie w sutkach i takie napięcie dziwne, ale to może być wytwór mojej wyobraźni ;D poza tym temp od 5 dni utrzymuje sie na poziomie 36,7- 37,0  ::) no i jest więcej śluzu..
ale ja już nie pierwszy raz obserwuję u siebie takie objawy, więc im nie wierzę ani trochę :laugh:

moniolek pisze:
Ty mi tutaj nie zamydlaj tylko mnie mniej stresuj  :)

:-* :-* :-*

dobrze ,ze nigdzie nie wyjechaliśmy - widziałam w wiadomosciach zakopane i morze- brrr........lepiej juz w domku......napewno bedzie pełno chorych po powrocie

reklama
alek pisze:
Anusia ja mierzę temperaturkę jak się budzę, nie zawsze to jest ta sama pora niestety, więc dlatego tak z dystansem to niej podchodzę.. ;) na przykład w dzień kiedy wyszły mi II na teście owu temp była dość niska, potem się podniosła, ale u mnie podniesiona to tak ok. 36,6 w porywach do 36,9 ::)
a co do objawów..cóż od tygodnia czuja lekkie kłucie w sutkach i takie napięcie dziwne, ale to może być wytwór mojej wyobraźni ;D poza tym temp od 5 dni utrzymuje sie na poziomie 36,7- 37,0  ::) no i jest więcej śluzu..
ale ja już nie pierwszy raz obserwuję u siebie takie objawy, więc im nie wierzę ani trochę :laugh:

dobre!!!!!!!!!!!!!!
ja też mam sluz od owu- a nigdy nie miałam - myślałam ,ze to objaw pozytywny ale rozwiałaś moje nadzieje hihi  ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
a temki kiedys jak mierzyłam nigdy nie przekraczały 37

Do góry