reklama
anusieńka
Fanka BB :)
co Ty przez ostatnie 2 dni :laugh: :laugh:
ja już ostatnio odpusciłam to mierzenie - mierzyłam 1,5 roku - hihi
tak z ciekawosci zmierzyłam ale to napewno temperatury II fazy bo jak mierzyłam to tak było i spadek wystepował zwykle dzień przed @.
Ale opisik wspaniały- szkoda ,ze tu nie ma tak jak na innych forach,że wyświetla sie kazdemu nick i ten opis-
tak z ciekawosci zmierzyłam ale to napewno temperatury II fazy bo jak mierzyłam to tak było i spadek wystepował zwykle dzień przed @.
Ale opisik wspaniały- szkoda ,ze tu nie ma tak jak na innych forach,że wyświetla sie kazdemu nick i ten opis-
anusieńka pisze:co Ty przez ostatnie 2 dni :laugh: :laugh:
No jak Ci zasadzę kopa w szanowny tyłeczek, zęby mi będziesz robiła bo jak się denerwuję to zgrzytam, szkliwo se przy Tobie scharatam ;D Dwa dni!!! i spadek a z czego Ci wyszła tak wnikliwa analiza
anusieńka
Moniś a zapraszam - zrobie Ci taka płytkę przeciw zgrzytaniu - poważnie mówiac jeśli rzeczywiście zgrzytasz i ściskasz zęby to można taką płyteczkę na noc i do pracy przy komputerze, jazdy samochodem i innych stresujacych sytuacji zrobić- przezroczysta i nie widać....
czekam na mezusia i usypiam- dzwonił,ze się spóźni.........
czekam na mezusia i usypiam- dzwonił,ze się spóźni.........
anusieńka pisze:Moniś a zapraszam - zrobie Ci taka płytkę przeciw zgrzytaniu - poważnie mówiac jeśli rzeczywiście zgrzytasz i ściskasz zęby to można taką płyteczkę na noc i do pracy przy komputerze, jazdy samochodem i innych stresujacych sytuacji zrobić- przezroczysta i nie widać....
Ty mi tutaj nie zamydlaj tylko mnie mniej stresuj
Alek no właśnie jak z objawami? Jeden odnotowałam senność
Anusia ja mierzę temperaturkę jak się budzę, nie zawsze to jest ta sama pora niestety, więc dlatego tak z dystansem to niej podchodzę.. na przykład w dzień kiedy wyszły mi II na teście owu temp była dość niska, potem się podniosła, ale u mnie podniesiona to tak ok. 36,6 w porywach do 36,9 :
a co do objawów..cóż od tygodnia czuja lekkie kłucie w sutkach i takie napięcie dziwne, ale to może być wytwór mojej wyobraźni ;D poza tym temp od 5 dni utrzymuje sie na poziomie 36,7- 37,0 : no i jest więcej śluzu..
ale ja już nie pierwszy raz obserwuję u siebie takie objawy, więc im nie wierzę ani trochę :laugh:
a co do objawów..cóż od tygodnia czuja lekkie kłucie w sutkach i takie napięcie dziwne, ale to może być wytwór mojej wyobraźni ;D poza tym temp od 5 dni utrzymuje sie na poziomie 36,7- 37,0 : no i jest więcej śluzu..
ale ja już nie pierwszy raz obserwuję u siebie takie objawy, więc im nie wierzę ani trochę :laugh:
anusieńka
moniolek pisze:Ty mi tutaj nie zamydlaj tylko mnie mniej stresuj
:-* :-* :-*
dobrze ,ze nigdzie nie wyjechaliśmy - widziałam w wiadomosciach zakopane i morze- brrr........lepiej juz w domku......napewno bedzie pełno chorych po powrocie
reklama
anusieńka
alek pisze:Anusia ja mierzę temperaturkę jak się budzę, nie zawsze to jest ta sama pora niestety, więc dlatego tak z dystansem to niej podchodzę.. na przykład w dzień kiedy wyszły mi II na teście owu temp była dość niska, potem się podniosła, ale u mnie podniesiona to tak ok. 36,6 w porywach do 36,9 :
dobre!!!!!!!!!!!!!!
ja też mam sluz od owu- a nigdy nie miałam - myślałam ,ze to objaw pozytywny ale rozwiałaś moje nadzieje hihi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
a temki kiedys jak mierzyłam nigdy nie przekraczały 37