mam nadzieję, że Was nie zawiodę :laugh: :laugh: :laugh:anusieńka pisze:to poczekamy wspólnie z Tobą ,żeby je zobaczyć
reklama
a mi Milczenie jednak.., zawsze pierwszy film wydaje mi sie najlepszy, tak jak Nagi instynkt- widziałaś?moniolek pisze:Alek ja też czekam na Milczenie... widziałaś całą trylogię? Mimo wszystko najbardziej podobał mi się Czerwony Smok
Anuś jak tam zraziki? Ja robiłam wg Twojego przepisu pychota - dzisiaj zakupiłam mięsko więc zaserwuję 1 maja
Alek no właśnie łamaliśmy się czy iść na dwójkę, ale na razie nas nie pokusiło. Po porażce II części Nigdy w życiu już chyba mnie muszą wołami zaciągnąć na jakąś II część. Mój chłopina to o mało nie usnął w kinie. Jak można było spaprać kontynuacje...
Alek no właśnie łamaliśmy się czy iść na dwójkę, ale na razie nas nie pokusiło. Po porażce II części Nigdy w życiu już chyba mnie muszą wołami zaciągnąć na jakąś II część. Mój chłopina to o mało nie usnął w kinie. Jak można było spaprać kontynuacje...
anusieńka
Fanka BB :)
moniolek pisze:Anuś jak tam zraziki? Ja robiłam wg Twojego przepisu pychota - dzisiaj zakupiłam mięsko więc zaserwuję 1 maja
ciesze sie ,ze wam smakowało !!!!!!!!!!!!!!mozesz 1 maja też spróbować zmienic środek hihi- ja to lubie takie innowacje. Do tego zrobiłam sosik z podpieczonych porów przetartych przez sitko i doprawionych czosnkiem ........
No właśnie.., chociaż ja tez widziałam 2 część Nigdy w życiu i jakoś przeżyłam byłam sama, więc nie było tak źle :laugh: na takie filmy zawsze chodzę sama ;D a na Nagim instynkcie 2 bylismy we dwoje, nawet nie był taki zły, ale jednak I część lepsza! ale możecie pójść.. tak dla rozrywki
reklama
No te zraziki to mi w domu furorę zrobiły i mąż był zachwycony, bo ja tak kulinarnie to raczej 3 bym sobie wystawiła no chyba, że mam przepis to wtedy 6
A ja Wam polecam film z Georgem Cloneyem cos na S.. tylko mi wyleciało teraz z głowy, rewelacja, o konflikcie dot. ropy naftowej totalnie nieamerykańskie zakonczenie.
A ja Wam polecam film z Georgem Cloneyem cos na S.. tylko mi wyleciało teraz z głowy, rewelacja, o konflikcie dot. ropy naftowej totalnie nieamerykańskie zakonczenie.