reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja też Was witam, zaraz idę się okąpać i spanie, ale mi sie marzy początek długiego weekendu ;)

Lapisku my powinnyśmy wszystkie przykład z Ciebie brać - popatrzcie dziewczyny ja myślę, że już następny to będzie strzał w dziesiątkę. Proszę jak się nasz Lapisek wyluzował i od razu wyregulował się cykl - duża buźka :)

Anuś lecę poczytać i odpiszę.

Alek marzenia rzecz dozwolona :) i pamietaj, że życzyłyśmy Ci ich spełnienia więc nie wywijaj tutaj numerów i ładnie do samolotu z dzidziolkiem w brzuszku wkrocz :)

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam wolne, jutro sobie odeśpie ten tydzień. A jeszcze jedno zakupiłam nową porcję Fitów śródziemnomorskich więc mimo, że nie znoszę na przekór mojemu organizmowi będę piła ;D a co ;)

Lapisku
no, no superow zapowiada się twoj wypad w te cieple kraje ;D plany juz widze poczynione odpowiednie, prawidłowo :D zreszta na takim łozu jakie prezentowalas na tych zdjęcich - to nie ma się co dziwić ;D no i masz superowy taki wakacyjny suwaczek. Swietnie!!! Na pewno przywieziecie stamtąd jakąś tunezyjską fasolkę :D
I te podziwiam za Twoje wyluzowanie!!! Myslama, ze tak sie nie da, ale jak widac- jestes tego super przykałdem. i tak trzymać

moniolek
słodkiego leniuchowania i wypoczywanka

i wam wszystkim udanego weekendziku :-* :-* :-*

Lapisku już Ci czytam póki mi piwo do głowy nie uderzyło. Fit środziemnomorski 8 warzyw brokuły, cebula, karczoch, marchew, papryka, pietruszka, pomidor, seler - no dla mnie bomba  ;)

No o najważniejszym zapomniałam.  Wczoraj kupiłam sobie spodnie dzinsowe takie 7/8 i uwaga rozmiar 36 - od roku nosze 38 - no i jak nie wierzyć w magiczne działanie soczku  ;)

Kajdus udanego wypoczynku.  U nas też zapowiadali nieciekawą pogodę, ale najważniejsze że urlop i nie trzeba pracować może padać  ;)

no no, moniolku, gratuluję!! ja na razie wchodzę w 40 ;D ;D ;D a chcialabym do 38 powrócić.
a przepraszam, Ty też na dietce?? Hmmm, fit środziemnomorski powiadasz.... a da się to w ogóle wypić.... chyba spróbuje i zakupię... Ja jak na arzie stosuję dietke mż - czyli jak wiecie mniej żreć :D :D i faktycznie troszke mniej jem
no i po tym jak zakupilam te balsamy i ujedrniające rózniste takie, a i przyrząd do masażu jeszcze - stosuję już systematycznie od trzech dni, haha ;D ;D ;D mąz patrzy na mnie jak na opetaną, zwabioną w sidła reklam :D :D :D
ale jeszcze do jakiś ćwiczonek muszę się zmusić... :p

Kajduś Ty mi nie mów o reklamie. W sephorze kupiłam sobie błyszczyk z jakąś tam zawartością kalogenu na powiekszenie ust i nie pytaj mnie po jaką cholerę ::) użyłam raz, ale babka tak ładnie zachwalała ten produkt. Na szczęście ostatnio z kasą troszkę ciężko więc sama jestem zdziwiona samodyscypliną :)

Co do Fitów nie da się tego wypić ze smakiem, ale rzeczywiście jakoś lekko się po nich czuję więc wcinam systematycznie ;D

To ja też się przywitam :D Wstałam wcześniej, bo pasuje się wybrać na zakupy.. Muszę pochodzić za prezentem na komunię dla mojej chrześnicy ::) Jak ja lubię takie zakupy... ::)

reklama
Monis a ja właśnie wróciłam z zakupów żywieniowych - mam jutro gosci na obiedzie - zaplanowałam swoje zraziki tylko tym razem dam w środek pieczarki...a na 1 danie zwykły rosół - wołowo- indyczy ;D ;Dzakupiłam teścik -ale póki co lezy do jutra.

Do góry