reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anuś my jutro na otwarcie grillowego sezonu, ale w taką pogodę ::) mam nadzieję, że przynajmniej ciepło będzie. Determinacja pełna - kolega dzwonił i potwierdza, że nawet choćby pod daszkiem będzie grill ;D

Dobrze, że jutro goście bo przynajmniej zajmiesz się przygotowywaniem i odciągnie Cię to troszkę od myślenia. Czekam z niecierpliwością na informacje :)

Ja dzisiaj serwuje spaghetti - same się robi to mam czas na kompie klikać. No i sprzątanie, ale tą przyjemność zostawiam na popołudnie ;)

reklama
Witajcie Laseczki ;D
no i mamy wreszcie długi weekend ;D nie wiecie tylko co się stało z pogodą ??? u mnie leje od rana.. :( a miałam iść na rower.. :( :( :( buuuuu..ale nic to! przynajmniej się wyspałam ;) wczoraj myślałam, że zejdę! no tak mnie głowa bolała, że rzygałam prawie :mad: dziś już lepiej :) ale teraz to widzę, że to chyba na tą pogodę wstrętną tak się czułam okropnie ::)
moniolek pisze:
Alek marzenia rzecz dozwolona :) i pamietaj, że życzyłyśmy Ci ich spełnienia więc nie wywijaj tutaj numerów i ładnie do samolotu z dzidziolkiem w brzuszku wkrocz :)
Moniolku niestety chyba raczej się nie zapowiada.. :( znowu straciłam nadzieję.. :mad:

Kurcze! powinnam się wziąć za obiad, ale tak mi się nie chce!! na szczęście zostało jeszcze trochę canelloni z wczoraj, to męża nakarmię chociaż ;D

do wieczorka Dziewczynki.. ;)

Dziewczynki ja wpadłam na chwilkę

Anuś Ty mi dzisiaj z suwaczkami szalejesz co wejdę to inny - podobał mi się też ten świecący. Nie smutaj się jutro już wszystko się wyjaśni i mam nadzieję, że na plus :). Ja jakoś też taka poddenerwowana w sumie nie wiem czym wchodzę na majówki sprawdzam czy może Lilith już urodziła.

Alek jeszcze kilka dni wiem, że czasem dopada złość i smutek a w zasadzie często dopada, ale musi się karta obrócić prawda? :)

Obejrzałam Nianie na Kryminalnych nie chciało mi się czekać, pada zimno, do d... taka pogoda.

dziś mi sie nudzi i próbuję różnych wariacji komputerowych - ten świecący był tylko przez chwilkę.............taka stronkę znalazłam gdzie są zestawione suwaczki...i się bawiłam hihi

spałam 1,5 godziny i taka się senna czuję- ta pogoda mnie dołuje maksymalnie. Zrobiłam już obiad na jutro.........tzn. podgotowałam.....

mąż w pracy -cały dzień sama i dlatego tak.
mam jakieś uderzenia gorąca- to pewnie progesteron- :( :( w sumie to nie wiadomo czy jutro sie wyjaśni-kiedyś miewałam cykle nawet 30 dniowe

Anusia głowa do góry! jutro będzie piękny dzień :) czekamy na wieści.. ;) trzymam kciuki mocno! ;D

Moniolek masz racje- do d..y taka pogoda.. :( może dlatego ten smutek jest większy.. :( no ale trzeba czekać..to jedyne, co mi zostało ;) jak się nie uda, to kupię kolejny test i znowu będe próbować ::)

oglądam kabarety na TVP2 :laugh: i juz  mi lepiej.. :D

A będziesz jutro testowała?  Wiesz jak miewałaś 30 dniowe to może nie wyjść może lepiej poczekaj, sama nie wiem - bo kolejny dzień stresu będzie Cię czekał, chociaż jutro goście więc nie powinnaś długo myśleć.  Może poczekaj do poniedziałku i ja będę od rana na kompie  ;D a tak to się nie będę mogła wyluzować na grillu  ;)

Mój mąż śpi i też mi się nudzi.  Nie dość, że się prawie nie widujemy to teraz śpi, ale przyniósł mi dzisiaj śliczne tulipanki raniutko wiec mu wybaczam zmęczenie  :)

alek pisze:
oglądam kabarety na TVP2 :laugh: i juz  mi lepiej.. :D

Alek to chyba się skuszę, bo potrzebuję jakiś bodźców do śmiechu nawet Niania mnie dzisiaj nie śmieszyła wogóle ::)

Ty nic się nie martw zobaczysz będzie dobrze :)

nawet nie ma co obejrzeć w tv- jakoś nie mam ochoty na kabarety- jeszcze mam jakąś wysypkę - no nie ale maruda ze mnie- musze sie wziąć w garść- to co sobotni wieczór przy drinku?
- zobacze jaka jutro bedzie temperaturka- ponieważ tendencja jest malejaca to jesli dalej bedize malejąca to wstrzymam sie z testem.

reklama
Do góry