no i spać mi sie chce.. ;D ale to normalny objaw u mnie :laugh:moniolek pisze:Alek no właśnie jak z objawami? Jeden odnotowałam senność
reklama
Alek niezłe ;D, ale wiesz dziewczyny zafasolkowane mówiły właśnie o kłuciu w sutkach więc może
Anuś nawet nie zaczynaj...
Idę popróbować wkleić zdjęcie, chce Wam podesłać moje stanowisko pracy jak wyglądało 8 marca, Panowie nam przygotowali, ale miałyśmy niespodzianke. Tylko nie wiem jak wklejać więc idę się pouczyć, wracam za chwilę
Idę popróbować wkleić zdjęcie, chce Wam podesłać moje stanowisko pracy jak wyglądało 8 marca, Panowie nam przygotowali, ale miałyśmy niespodzianke. Tylko nie wiem jak wklejać więc idę się pouczyć, wracam za chwilę
anusieńka
Fanka BB :)
moniolek pisze:Alek niezłe ;D, ale wiesz dziewczyny zafasolkowane mówiły właśnie o kłuciu w sutkach więc może
o super Moniś chetnie zobaczymy -
z tymi chorymi to miałam na myśli u męża w pracy - nie na forum!!!!!!!!!!
czyli że bedzie dużo pracy
Kochane dopóki nie zobaczę pieknych i wyraźnych II na teściku ciążowym (bo na owu już widziałam ;D) to nie uwierzę
Własnie zobaczyłam, że o 23:00 na TVP1 będzie ,,Milczenie owiec''!! może nie usnę
Moniolek czekamy na fotkę ;D
Własnie zobaczyłam, że o 23:00 na TVP1 będzie ,,Milczenie owiec''!! może nie usnę
Moniolek czekamy na fotkę ;D
anusieńka
Fanka BB :)
alek pisze:Kochane dopóki nie zobaczę pieknych i wyraźnych II na teściku ciążowym (bo na owu już widziałam ;D) to nie uwierzę
to poczekamy wspólnie z Tobą ,żeby je zobaczyć
reklama