reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc DZiewczyny!
Pisze do Was, żeby was pocieszyc! AJ w tym roku skoncze 30 lat, starlismy sie z mężem przez 6 mcy o baby, udało sie! Bedzie na swiecie pod koniec wrzesnia, ale udalo nam sie dopiero jak sie wyluzowalismy na maxa i nie wychodzilismy z łózka przez 2 dni :) Nie wiem czy to recepta, ale stan psychiczny człowieka jest bardzo ważny! Juz ja cos o tym wiem!

Trzymam za Was kciuki!!!!!!!

reklama
No tak wyluzowac sie na maxa!ale jak juz jestesmy w lozku to mimo woli i tak mysle"a moze tym razem..." i co?nic...

My byliśmy po długiej podróży, zmęczeni, prawie jak w letargu, nie myślelismy, że robimy dzidzie! Moze jakiś kieliszeczek winka przezd pojściem do łózka?! :) na rozładowanie emocji, warto spróbowac! powodzenia

Witam Was wszystkie po świętach

bogda
no cóż, rozumiem, że cięzko jest wyluzować, ale to chyba jedyna metoda... chociaż starać się nie myśleć, bo zupełnie nie mysleć o ciązy chyba się nie da ::) widać tak musi być, żę musimy troche poczekać na te nasze upragnione maleństwa. wierzę, że i ty się w koncu doczekasz:) a z nami na pogaduchach to pewnie szybko zleci, więc zaglądaj do nas częściej :laugh:
anusieńka
a to ci dobrze, że sobie poleniuchowałaś dzisiaj, mi wlasnie tego dnia wolnego dzisiaj brakowało.. ale coż, niedługo dłuuugi weekend, to jakoś myslę, że bardziej odpoczniemy ;D
majeczko
a coż to za postanowienie?? az tyle chcesz schudnąć?? hmmm, a jaką dietkę chcesz zastosować?? a co będzie 20 czerwca??
lapisku
gdzie się podziewasz???

Witajcie po świętach :)

humor mi dziś nie dopisuje, więc nie będę się rozpisywać za bardzo.. :(

Kupiłam testy owulacyjne, dziś zrobiłam pierwszy (rano moja temp. spadła dziwnie do 35,9 ::)), jest kreska trochę bledsza od kontrolnej, więc to chyba jeszcze nie dzisiaj ???

trzymajcie się ciepło.. :)

Dzień dobry moje drogie :)

Alek nareszcie dołączyłaś do tych bardziej dojrzałych ;) a tak poważniej Spełnienia tego czego pragniesz i dużo uśmiechu każdego dnia

Bogda oj ciężko jest wrzucić na luz, ale na pewno z nami jest łatwiej no i mamy bb fit co też pozwala troszkę uciec od myślenia :)

Lapisku ja uwielbiam w drugiej części jak tłumaczy w aptece, że chce kupić test ciążowy :p

Kajdus no pewnie, że z nami milutko czas upłynie. A Ty jak się czujesz?

Miska dzieki za kciukasy - u nas przyjmowane są w każdej ilości :)

a propos bb fit - dzisiaj lecę na pierwszą joge - wczoraj się troszkę porozciągałam żebym za bardzo nie odstawała od grupy - efekt jest tego taki, że mam zakwasy i co - chyba jednak do wieczora mi nie przejdzie :mad:

WITAM SŁONECZNIE

Moniś Alek ma jeszcze 2 dni żeby do nas tak na poważnie dołaczyć.(pisała chyba że ma Urodzinki w piątek) Ale juz od dzisiaj świętujemy i składamy życzenia.

Oluś - Wszystkiego NAjlepszego na każdy Dzien Twojego życia i spełnienia w szczególności tego jednego skrytego głęboko marzenia ..........

Kochane Moje
dziękuję Wam bardzo za pamięć i za życzenia :) :) :)
co prawda, to dopiero w piątek- jeszcze 2 dni będę ,,dwudziestką'' hihi.. ;)
ale bardzo bardzo jeszcze raz dziękuję :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

No to się rzuciłam z tymi życzeniami jak łysy na grzebień ::) w takim razie ciesz się jeszcze przez dwa dni "dwójką" z przodu.

Lapisku mnie mąż ciągnie na basen a ja mu powiedziałam, że pójdę jak już schudnę :p

Anuś Ty dzisiaj pracujesz czy znowu leniuchujesz :p

reklama
No wiesz Ty co Moniś - leniuchujesz!!!!!!!!!!jestem  w domu ale nie leniuchuję- zmieniłam pościel- bo nie zdażyłam przed świętqami, gotuję obiadek, robie porzadki w garderobie- wyrzucam niepotrzebne rzeczy z szafy do caritasu -  w niektóre juz nie wchodzę- porażka.
Chyba też dołaczę do bb-Fit ........tylko basen u mnie odpada- boję sie chlamydii - te baseny u nas niezbyt czyste. Ale myśle ,że moze jakieś aerobowe ćwiczenia byłyby dobre- no i rower- dzis taka piękna pogoda - moze jeśli do wekendu się utrzyma zaszalejemy w wekend.......... :laugh: :laugh:

to lece dalej pracować- zajrzę później

Do góry