reklama
anusieńka
Fanka BB :)
moniolek pisze:wiedziałam, że się oburzysz ;D co do ciuchów ja też niezły worek spakowałam a nad niektórymi to prawie płakałam no, ale trzeba było spojrzeć prawdzi w oczy - po prostu już nigdy bym do nich nie wlazła
:laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*:laugh:
anusieńka
Fanka BB :)
zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Prawie dieta na odchudzanie wiosenne................
ja niestety uwielbiam jeść - a teraz się odchudzać nie mogę - maż zabronił - powiedział- bedziesz się odchudzać po ciąży!!!!!!!!!!dobre sobie - bo już od tego czasu mogłabym schudnąć kilka kilogramów :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ja niestety uwielbiam jeść - a teraz się odchudzać nie mogę - maż zabronił - powiedział- bedziesz się odchudzać po ciąży!!!!!!!!!!dobre sobie - bo już od tego czasu mogłabym schudnąć kilka kilogramów :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
anusieńka pisze:zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Ty Brutusie a ja na warzywnym dzisiaj ciągnę chlip, chlip. Nie bądź taka podeślij szczególnie pomidorki i fasolkę z masełkiem. Oj ale się zrobiłam głodna
reklama