reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

wiedziałam, że się oburzysz ;D co do ciuchów ja też niezły worek spakowałam a nad niektórymi to prawie płakałam no, ale trzeba było spojrzeć prawdzi w oczy - po prostu już nigdy bym do nich nie wlazła :(

reklama
moniolek pisze:
wiedziałam, że się oburzysz  ;D co do ciuchów ja też niezły worek spakowałam a nad niektórymi to prawie płakałam no, ale trzeba było spojrzeć prawdzi w oczy - po prostu już nigdy bym do nich nie wlazła  :(

:laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*:laugh:

zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Prawie dieta na odchudzanie wiosenne................

ja niestety uwielbiam jeść - a teraz się odchudzać nie mogę - maż zabronił - powiedział- bedziesz się odchudzać po ciąży!!!!!!!!!!dobre sobie - bo już od tego czasu mogłabym schudnąć kilka kilogramów :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

anusieńka pisze:
zraziki juz zrobione - dodałam jeszcze dziś do sosiku pomidorki świeże - mniam pychotka i fasolka mrożonka szparagowa z masełkiem i tartą byłką a zupka grzybowa.
Prawie dieta na odchudzanie wiosenne................

Ty Brutusie a ja na warzywnym dzisiaj ciągnę chlip, chlip. Nie bądź taka podeślij szczególnie pomidorki i fasolkę z masełkiem. Oj ale się zrobiłam głodna

apetyczne zraziki w sosie pomidorowym i fasolkę szparagową zapiekaną pod beszamelem ściagnęłam z internetu ale ni umiem wysłać tego pliku :-[ :( :( :( :( :( :( :( :( :(
chciałam przesłać- podesłać :( :( :( :( :( :(

owocnego obiadowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha no i winko czerwone do tego moze być dobre wytrawne  :p

Moniś dostałaś przepis???

reklama
ALEK KOCHANA! SPELNIENIA MARZEN !!! WSZYSTKIEGO NAJ.....
dziewczyny wszystkie jestescie kochane dziekuje za pocieszenia troche mi lepiej!!!

Do góry