reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No i w końcu do Was dotarłam, ale tylko na chwilę :(

w kolejności przypadkowej :)

Anuś, Lapisku, Kindziu, Majeczko, Alek, Kajdus, Aga_Mazury, Diablica2, Lili odpoczynku wśród najbliższych i doładowania akumulatorków. Spokojnego i Radosnego Świętowania :-* :-*

Jeżeli o kimś zapomniałam wybaczcie :)

Lecę dalej - dwa przepisy na sałatkę się na mnie patrzą :p

reklama
hej Laseczki :)
jak świętowanie??
my wróciliśmy od rodzinki i w końcu świętujemy sobie razem przy winku.. ;)
a jutro śpię do południa ;D
do jutra.. :laugh:

No i myśmy dotarli a raczej dokulali się ;D jutro goście, ale tak jak Alek w planach mam ogooomne spanko :) Zaraz jakieś winko otworzymy na przetrawienie, bo inaczej nie da się spokojnie położyć spać. Dobrej nocki :)

dobry wieczor i dziekuje kochane za zyczonka,fajnie ze pamietamy o sobie.My mielismy dzis snadanko prawie jak w Polsce.Nawet zaprosilam tesciowke ;) Chcialam zrobic slalatke jazeniowa i wiecie co??? Nie moglam nigdzie kupic ani pietruszki ani selera !!!!! Ale jutro sie wyspie do bolu i POSMIGUSUJE sobie troszke hi hi hi ;D

CZESC 30 TKI!!!
Mam nadzieje ze sie dobrze bawilyscie w swieta!!!
Ja troche mam dzisiaj dola, robilam test mozecie sie domyslic wyniku, buuu a takie mialam dobre mysli i przeczucia. To moje naprawde pierwsze porzadne rozczarowanie! SMUTNO MI buuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nie ma nawet iskierki nadziei dostalam @!
I zawsze tak jest jak testuje natychmiast w ten sam dzien pozniej dostaje @. Wszystko bez sensu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

TO-LA- ja miałam ten sam numer... spóźniała mi się miesiączka .... robiłam test... ujemny... i w ten sam dzieńdostawałam.... jakie było moje zdziwienie jak pewnego dnia test wyszedł.... własnym oczom uwierzyć nie mogłam.... życzę tego i tobie ;D

Witajcie :) powiem tak jak Bridget - jednostek alkoholu na razie zero, papierosy 3 sztuki ilość kalorii - milion, ale dzisiaj odpuszczam totalnie jedzenie - na obiad była salata zielona i mężuś wcisnął rosołek - teraz czekamy na znajomych, ale nawet przy przygotowywaniu potraw nie miałam siły ich próbować ;D

To La nie załamuj się proszę, dzidzia taka przewrotna jest, że za skarby nie chce przychodzić jak tego bardzo chcemy. Może jednak @ nie rozwinie się, dziewczyny które zafasolkowały też miały plamienia w dniu spodziewanej @.

Lapisku smacznego obiadku :) a jutro oczywiście BB-Fit reaktywacja :laugh:

Kindziu u nas bardzo wietrznie więc z Dyngusa nici, chociaż oczywiście mężulek rano wpadł na fantastyczny pomysł - na śpiącą żonkę wylał kubek wody na szczęście była letnia

Anuś, Majeczko, Alek, Diablica miłego świętowania.

A jutro do pracy buuu

Witajcie Laseczki :)
jak Wam mija kolejny dzień świętowania?
ja się wyspałam, potem zjedliśmy z mężusiem śniadanko i poszliśmy na spacerek :)
a teraz siedzę sobie w domku, pije winko i oglądam ,,Nigdy w życiu'' ;D
no i niestety..jutro do roboty..ale co tam.. dziś jeszcze święta;)

To-la trzymaj się Skarbie!! wiem, co czujesz, ale uda się w końcu!! zobaczysz!! MUSI SIĘ UDAĆ!!
ściskam Cię mocno! :)
Moniolku wyspałaś się..?? ;) tak też dziś lajtowo, ale..jednostek alkoholu już 1 ;D
Lapisku dołączam do BB-Fit ;D ;D ;D czuję, że muszę ::) ale dopiero od jutra.. :laugh:
Kindziu a jak śmigusik u Ciebie?? ;) ja zostałam tylko leciutko, symbolicznie pokropiona..hihi.. ;)

to miłego świątecznego popołudnia Dziewczynki :)

Swieta swiata i po swietach... A teraz juz naprawde biore sie za siebie .. musze zrzucicc 7-9 kilo do 20 czerwca :-). Myslicie ze dam rade? :p

reklama
Dzień dobry

Majeczko jaki ambitny plan :) ja trzymam kciuki, aby Ci się udało. Zauważyłam ślicznego kotka czy to ten co ostatnio go przygarnełaś?

U nas impreza się udała nawet za bardzo ;) dzisiaj jest bardzo ciężko...

Do góry