reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam po świętach moniś, lapisku,majeczko,kindziu,alek,aga,diablicę ,lili -
jak się czujecie????

ja nawet specjalnie się nie przejadłam, nie miałam wilczego apetytu jak zwykle, nawet na kawę nie miałam ochoty. Tylko na sen - wczoraj nawet drzemkę zaliczyłam 2-godzinną po południu.takie zmeczenie..........

a dziś jestem w domku i nie ide do pracy- przyjdzie do mnie koleżanka na pogaduchy.miłej pracki zyczę ;) ;)

reklama
Anuś ale Ci fajowo!!! ja też bym sobie dziś jeszcze odpoczęła...tym bardziej że jutro mam znów dentystę i aż sie boję!!
Majeczko to ja Ci pokibicuję ...też bym chciała stracić 7-9 kilo. ach jakie to by było piekne...

Madziuś - nic sie nie bój juz teraz wszystko martwe i trzeba zabka zakleić.
No tak ja się dzis lenię - a u nas tak siapi a ja musze wyjść po chlebek i kawę do zmielenia w ziarnach bo się skonczyła. ;)

Chyba jeszcze mi nic nie zaklei.... powiedziała że czekają mnie dwie wizyty....jutro i po dwóch tygodniach znów!!!! Boli mnie jak zimno- ciepło, slodkie..itd.... ach szkoda gadać!!

Anusieńko nie lubisz jak pisze Anuś?

to moze jeszcze jakoś tam ozębna reaguje a może masz jakąś delikatna zmianę przy szczycie korzenia.
Lubię wszystkie odmiany imienia- Anuś też jak najbardziej- zresztą pisac Anusieńka to zbyt długo a tak wersja skrótowa. ;) ;) ;) ;)
Ja tez piszę Madziuś na ciebie albo Moniś- na Moniolka.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

madziujka pisze:
Anuś ponoć jutyro to ma mi dopiero nerwy wyrywać...a czy to boli?

jesli zatrute- a napewno już takie są to ni!!!!!!!!Bedziesz jedynie czuła,że tam coś Ci robi, skrobie, szoruje- trzeba wyczyścić kanały, wypłukać i juz zapomnisz o zebie.trzymam kciuki!!!!!!!

Witajcie"przyszle"mamuski,
Ja tez po 30tce i wciaz czekam!a tu nic...juz wchodzilam i wychodzilam z forum zeby nie zapeszac i sie odstresowac i nie myslec ciagle-moze wtedy...ale jak nic nie bylo tak nic nie ma...
ile jeszcze mam czekac??????????????ja juz tak bardzo chce miec malego Szymka!!!!!:(
CO TU ZROBIC ZEBY SIE WRESZCIE POJAWIL???????????????HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry