reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko niestety biżuterii nie kupowałam, w ogóle do zakupów to ja tam miałam specyficzny stosunek, bo strasznie nie lubię się targować i nienawidzę, jak ktoś jest nachalny:wściekła/y: tak więc ograniczyłam się tylko do spożywczo- alkoholowych zakupów w sklepie;-) :-D

reklama
w Tunezji jest zwyczaj targowania sie takze może to mieć związek z oszukiwaniem,najlepiej cenę zbić do 1/3 i można śmiało powiedzieć że to jest wartość towaru! co do biżuteri to jeśli chodzi o złoto i srebro to są bardzo drogie i nie ma sensu kupować,ja też uważam że tandetne te wyroby,np.branzoletka złota taka sobie niezbyt gruba około 2tyś.złotych. Polecam wyroby ze skóry ale nie farbowane bo farba szybko schodzi i wycieczkę na saharę na 2-3 dni,wielbłądy,oazy pustynne i górkie o i wschód słońca na słonym jeziorze,po prostu bomba i wrażenia niesamowite,bo sama tunezja nie urzeka niczym szczególnym! jeśli chodzi o hotele to min.4* bo 3 to już tragedia! pozdrawiam,jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to napisz!

Dobry wieczór!
Ale się ładnie rozpisałyście!:-) To mi sie podoba!
U rodziców było całkiem fajnie i w ogóle już chyba troszkę odpoczęłam.
Maraniko to piekny czas Was teraz z mężem czeka!:tak:
Yulkana witaj! Są już u nas mamy, ale chyba ich ciąże nie różnią się zbytnio od tych przed 30? Ale lepiej niech same się wypowiedzą. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo!
Kajda dobrze, ze starasz sie nie zamartwiać! Odpoczywajcie w górach, a jak przyjedziecie odwiedzicie lekarza i już on coś poradzi.:tak:
Aluś piwko wczoraj wypite, dobre było, imbirowe, moje ulubione. Z ręką juz prawie dobrze, więc jutro dokończenie porządków. Perspektywa tygodnia spokoju, bez pracy chyba mi pomogła, bo jakiejś nowej energii mi przybyło!:-) Trochę jej dla Ciebie przesyłam! Może jednak któregoś dnia uda się wyprawa na rowerki, tak źle ma byc z tą pogodą?:confused:
Ewo rzeczywiście to kłopot z tym wyluzowaniem, też nie znam przepisu. Teraz naprawdę dobrze się czuje, ale nie wiem jak będzie w tych ostatnich dniach cyklu, wtedy najtrudniej.
Udało sie sprzątanie?
Antilko aleś się rozszalała z tymi zdjęciami!:-) I bardzo fajnie! Miło Cię zobaczyć!:yes: i zdjecia ładne! Już się nie mogę doczekać tych z pustyni!
Vonko cieszę sie, że się odezwałaś, udanego wyjazdu! Uściski przesyłam!:tak:
Dobrej nocy!

Dzięki dziewczyny:-) o wyrobach ze skóry słyszałam moja przyjaciółka przywiozła sobie super torebki:tak: Co do biżuterii to szkoda, bo myślalam, ze sobie coś fajnego kupię :-( Z tymi hotelami to różnie bywa:baffled: Moja koleżanka była w hotelu 4+ i było tak sobie a podobno jej znajomi byli w 3 (zaraz po remoncie) i było super. Ale co tam, co ma być to będzie byle samolot doleciał:ninja2: :ninja: :ninja2:

Antilko:-D dawaj je jak ładne!
Idę pospać ;-), a jutro sprzątanko i spotkanie z koleżanką.:-) Jeszcze raz dobrej nocki!

ja tak na króciutko na dobranoc sprawdzic co się dzieje, a tu ktoś się zdjęcia nauczył wstawiać :-D dzięki Antilka - baaaardzo fajna babeczka z Ciebie i bardzo ładną parę stanowicie z małżowinkiem!
Zmykam spać, więc pozdrawiam hurtowo, do jutra!

Witajcie kochaniutkie!:happy::happy::happy:

Nie było mnie 2 tygodnie (w tym czasie byłam 3 dni w szpitalu:szok:) ale jużjestem,pracuję i zemną i dzidziolkiem wszystko w porządku.:tak::tak::tak: szczegółowo napiszępóźniej, a teraz proszę napiscziemi w skrócie co się wydarzyło, bo nie jestem w stanie tego nadrobić:-D:-D:-D

Witaj Sensi:-)
O rany :surprised: co się stało, że trafiłaś do szpitala.? Dzięki Bogu,że czujecie się dobrze:tak:
U mnie przez te dwa tygodnie nic specjalnego się nie wdarzyło. Czekam na kolejną @ mam po niej zrobić badanie hormonów i jeszcze raz toxo
i cytomegalię.Teraz intensywnie przygotowuję się do urlopu:-D

reklama
Sensi - no to dobrze, że z dzieciaczkiem i Tobą wszystko ok. Napisz koniecznie co sie stalo, cos z szyjką macicy?
U nas na forum niestety bez nowych II .

Do góry