reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie..
minął pierwszy dzień mojego urlopu, wynudziłam się za wszystkie czasy:szok: :-D szkoda tylko, że taka paskudna pogoda..:wściekła/y:
Najeczko mówisz, że od czwartku cieplej?? hmm..;-)
Sensi no to miałaś faktycznie chwile grozy, całe szczęście że wszystko ok:tak: uściski:-)
Antilko siedzisz już na walizkach??;-)
Carioca :-)
Novaczka ja trzeci tydzień nie mogę dojść do siebie.., męczy mnie cały czas katar i kaszel:baffled: to przez tą niestabilną pogodę tak :wściekła/y:

miłej nocki dla Wszystkich:-)

reklama
Dzień dobry!
Aluś tak mówili w TV, że od czwartku cieplej, a od piątku to juz całkiem cieplutko. To im się jeszcze może zmienić:baffled:, ale może nie. Ale lepiej szykujcie rowerki!:-) Mimo chłodu zamierzamy dzis po skansenie pochodzić. Daawno nie byliśmy.
Pięknego dnia!:tak:

Najka - jaki skansen?

Alek - to niedobrze, ze tak chorujesz... Dobrze, ze sie wynudzisz - może to wszystko co Ci potrzeba - porządnego wypoczynku?

Ewo :-) masz jeszcze coś do pouczenia się z angielskiego?

Pozdrowienia dla wszystkich!

A moja przyjaciolka podzielila sie dzisiaj ze mna wspaniala wiadomoscia o II :-) Starali się prawie rok, troszeczkę nieodpowiednie dni "obstawiali", po obserwacjach cyklu na 28dni wychwyciła kiedy jest owu no i - ... w styczniu 2008 będzie ktoś malutki :-)

witajcie..:-)
trwa właśnie kolejny dzień mojego słodkiego lenistwa..:-)
będę zaraz siać maciejkę na balkonie, a potem idziemy na sport, wieczorkiem zaś do kina :tak:
Najeczko mam nadzieję, że pogoda jednak zacznie się poprawiać najpóźniej od czwartku, bo inaczej oszaleję :wściekła/y: rowerki stoją wyszykowane, a ja nawet na spacer nie mam ochoty wyjść, bo wieje tak, że mało głowy nie urwie..wrrrrrr..:wściekła/y:
Carioca gratulacje dla Twojej przyjaciółki:-)

a ja z powodu nadmiaru czasu znowu dzisiaj zaczęłam się zastanawiać nad tym wszystkim, tymi staraniami, tymi badaniami, tymi wizytami i..nie chce mi się już tego chyba..:baffled: będzie co ma być..po prostu..:baffled:

Jestem i ja :-)

Wyjazd super, ciut zmęczona jestem, poza tym na wadze +2 kg :wściekła/y: :wściekła/y: i nie wiem czy z pifka, grila czy chleba ze smalcem :confused: ale wyjazd b. udany - mykam do łóżeczka jutro ponadrabiam :tak: ale za Wami tęskniłam :-) a i polecam na słońce bloker co najmniej 40 - kolega nam zaszalał w pierwszy dzień i noc spędzał z ręcznikiem mokrym na czole a ja luzik ;-)

Hej!
Fajna była wyprawa, tam można poczuć sie jak na wsi, dużo przestrzeni, zielono, a i trochę ciekawych rzeczy do zobaczenia.
Carioca to Muzeum Wsi Lubelskiej, dużo starych chatek z wyposażeniem jak na początku XXw. i inne ciekawostki, czasem tam się imprezy odbywają (typu dożynki itp.), dostaliśmy też po kawałku pysznego, po domowemu wypiekanego chlebka. Mnie cieszyła ta przestrzeń, polne drogi, woda, zieleń, trochę można było odpocząć od miasta.:-) No i dla przyjaciółki gratulacje!
Aluś w dzisiejszej prognozie potwierdzili, że pogoda ma się stopniowo poprawiać, tylko dzis w nocy jeszcze przymrozki:baffled:. Aluś nie dziwię się, że masz dosyć, ale może jak odpoczniesz przyjdą nowe siły? Cieplutkie uściski przesyłam!:tak:
Moniolku witaj, cieszę się, że udał się Wasz wyjazd! +2 sie nie przejmuj, pewnie je zrzucisz szybciutko!A kiedy Ty do nowej pracki?
Dobrej nocki!

Cześć Dziewczątka..:happy:
Już nie śpię od godzinki.. hi hi.. dzidzia nakarmiona zdobywa swiat..:laugh2:
Melduję, ze u nas bez zmian..
Pozdrawiam.. zaraz mężuś przyniesie świeże bułeczki i pojdę zrobić śniadanko.. A pogoda rzeczywiście zimna..:baffled:

Dzień doberek :-)
Przebrnełam przez wszystko, ale było pod górkę ;-)

Sensi dobrze, że lekarz szybko zareagował i teraz jest już w porządku, mam nadzieję, że z Tatą też lepiej

Maranika taka kuracja lodowa to mi bardzo odpowiada, dobrze że mężuś już niedługo wróci

Antila a Ty już spakowana? Piękne zdjęcia i śliczna z Was para :tak:

Carioca mam nadzieję, że szybko samochód sprzedaż a i piękny brzuszek :tak: no i nie pomyliłaś się - czytelnia że hej - nawet na kartce spisałam sobie co pisałyście, bo z pamięcią kiepściutko ;-)

Novaczka smacznego śniadania i mam nadzieję, że energia córci to oznaka wyzdrowienia :tak:

Kajduś może warto powtórzyć badania - mnie kiedyś lekarz powiedział, że jeżeli kobieta zachodzi w ciążę to można wykluczyć czynnik męski. Też robiliśmy badania nasienia, ale w zasadzie tylko żeby mieć komplet niezbędnych badań. Udanego odpoczynku :tak:

Oluś a Ty cały tydzień się urlopujesz? Może jakieś zajęcie Ci znajdę, bo mi zaczynasz kombinować ;-) a jeszcze jedno pytanko - marvelon to antytabsy?

Ewo cieszę się, że przeczyszczanie kanałów było jednorazowe to malutki krok do luzu :tak: no i powodzenia na badaniach.

Vonko odpocznijcie i wracaj z olbrzymiastą energią :tak:

Anuś czuję, że jest dobrze :-) :-) :-)

Najeczko a to ładny wypadzik zrobiliście sobie - ja uwielbiam skanseny - mają taki niezapomniany klimat i specyficzny zapach :tak:

Najpierw o wyjeździe - weekend cudowny super słoneczko, cieplutko niestety w niedzielę wieczorem pogoda zaczęła się psuć i zrobiło się chłodno i tak aż do wtorku więc ogrzewaliśmy się od środka ;-) Pospacerowałam za wsze czasy i nabrałam w płuca świeżego powietrza, bo mi się urlop dopiero za pół roku szykuje - więc korzystałam full opcja ;-)

A do pracy idę w piątek - z jednej strony troszkę mam stresa, bo początek a z drugiej b. się cieszę na pewno będzie dobrze no i wychodzi na to, że jestem rozdarta wewnętrznie :-D mam nadzieję, że zwycięży druga strona ;-) .

reklama
Witajcie

Moniś to super ,ze wyjazd sie udal a teraz nowa pracka - nowe obowiazki? rozumiem musiałaś wrócić. A kg się nie martw -3 brzuszki i po wszystkim:tak:.

Oluś - nie zastanawiaj mi się tylko zaufaj lekarzowi i wierz!!! Nie wiem kiedy do warszawy bo czekam na @.......

Sensi dobrze,ze wszystko się unormowało , mam nadzieję ,ze i z Tatą będzie dobrze.

Vonko odpoczywaj i nabieraj sił i czasem zaglądaj - ja też jestem rzadko ale Ci kibicuję.

Wszystkie 30-stki podrawiam bo już jutro jestem poza netem.............
MOniś znowu jadę zaszaleć z 5-latkami . A jak @ przyjdzie to muszę przerwać wizytę:eek::-(

Do góry