Dzień doberek :-)
Przebrnełam przez wszystko, ale było pod górkę ;-)
Sensi dobrze, że lekarz szybko zareagował i teraz jest już w porządku, mam nadzieję, że z Tatą też lepiej
Maranika taka kuracja lodowa to mi bardzo odpowiada, dobrze że mężuś już niedługo wróci
Antila a Ty już spakowana? Piękne zdjęcia i śliczna z Was para
Carioca mam nadzieję, że szybko samochód sprzedaż a i piękny brzuszek
no i nie pomyliłaś się - czytelnia że hej - nawet na kartce spisałam sobie co pisałyście, bo z pamięcią kiepściutko ;-)
Novaczka smacznego śniadania i mam nadzieję, że energia córci to oznaka wyzdrowienia
Kajduś może warto powtórzyć badania - mnie kiedyś lekarz powiedział, że jeżeli kobieta zachodzi w ciążę to można wykluczyć czynnik męski. Też robiliśmy badania nasienia, ale w zasadzie tylko żeby mieć komplet niezbędnych badań. Udanego odpoczynku
Oluś a Ty cały tydzień się urlopujesz? Może jakieś zajęcie Ci znajdę, bo mi zaczynasz kombinować ;-) a jeszcze jedno pytanko - marvelon to antytabsy?
Ewo cieszę się, że przeczyszczanie kanałów było jednorazowe to malutki krok do luzu
no i powodzenia na badaniach.
Vonko odpocznijcie i wracaj z olbrzymiastą energią
Anuś czuję, że jest dobrze :-) :-) :-)
Najeczko a to ładny wypadzik zrobiliście sobie - ja uwielbiam skanseny - mają taki niezapomniany klimat i specyficzny zapach
Najpierw o wyjeździe - weekend cudowny super słoneczko, cieplutko niestety w niedzielę wieczorem pogoda zaczęła się psuć i zrobiło się chłodno i tak aż do wtorku więc ogrzewaliśmy się od środka ;-) Pospacerowałam za wsze czasy i nabrałam w płuca świeżego powietrza, bo mi się urlop dopiero za pół roku szykuje - więc korzystałam full opcja ;-)
A do pracy idę w piątek - z jednej strony troszkę mam stresa, bo początek a z drugiej b. się cieszę na pewno będzie dobrze no i wychodzi na to, że jestem rozdarta wewnętrznie
mam nadzieję, że zwycięży druga strona ;-) .