reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewuszki, ja tylko na chwileczke, zebyscie wiedzialy ze nie zapomnialam o was:) jakos nie bylo czym sie chwalic ostatnio, a nie chcialam was zasmucac i meczyc nie takim humorkiem. moj maz byl w piatek na badanich nasienia, ktore generalnie nie wypadly za dobrze. i stad moj niezbyt nastroj. teraz jest juz lepiej, stwierdzilam, ze nie ma co sie zamartwiac, bo co to da... nic..
jutro po pracy wyjezdzamy na urlopik w gory swietokrzyskie, tam moj maz ma rodzine, wiec przy okazji odwiedzimy i pozwiedzamy:) wracamy w niedziele.
sciskam was mocno i moze wieczorkiem cos popisze, a jak nie, to pewnie jeszcze jutro z pracy cos skrobnę:)
udanej niedzieli, buziaki dla wszystkich:)

reklama
witajcie:-)
melduję się i ja:-)
rany! ale u nas pusto..:szok: no cóż..długi weekend w końcu:tak: szkoda, że taki zimny:baffled: miała być piękna pogoda, wycieczki rowerowe mieliśmy już zaplanowane, a tu dzisiaj wieje zimny wiatr, a jutro ma być jeszcze zimniej:-( i tak cały tydzień..:wściekła/y:
Antilko ale Ci fajowo, że lecisz w czwartek:tak: nałap dla nas jak najwięcej słoneczka i ciepełka:tak:
Kajduś a może nie jest tak źle..? czy Twój mąż pierwszy raz robił badanie? a co wyszło nie tak? my mamy skierowanie na posiew- z ja szyjki macicy, a mąż nasienia + chlamydię oboje, czekam tylko aż mi się @ skończy i pójdziemy razem, to takie przygotowania przed ewentualną inseminacją lub in vitro..:baffled:
Najeczko a jak u Ciebie? jak się czujesz? wypiłaś wczoraj piwko?;-)
Carioca ale fajniutki brzusio:-)
Maraniko a kiedy mąż przyjeżdża? a winko myślę, że Maluszkowi nie zaszkodzi..;-)
Moniś wypoczywaj Słonko :-)
Anusia czy już po orgametrilu? to czekamy teraz na @ i przyjeżdżasz, prawda? daj znać, na kiedy będziesz miała wizytę? ja zaczęłam brać marvelon, matko! czuję się okropnie! łażę cały czas śpiąca, no ale cóż..skoro jajniczki mają odpocząć, to zapewnię im ten komfort:tak:
Yulkana witam cieplutko:-)

miłej niedzieli Kochane! ja od jutra urlopuję cały tydzień:-) ale nie wyjeżdżamy nigdzie- pogoda :wściekła/y: - więc i ja piszę się na podtrzymywanie wątku :-D

UDAŁO SIĘ!!!!!! Dwa zdjęcia z 01.04.07 z samego środka zamarzniętego Morskiego Oka.Na tym drugim sprawadzałam zasięg sieci komórkowej i..... był:tak: :tak: :tak:
30iubk4.jpg
2hpk8dj.jpg

A tak wogóle to cześć dziewczynki:-)

Witaj Yulkana, widzę, że jesteś Październikówką:-) Mam do Was sentyment też przez chwilkę tam byłam, ale niestety się nie udało:-(
Kajda badanie nasienia warto powtórzyć, bo lubi się zmieniać i to na korzyść:tak:
Aluś jasne postaram się duuużo słonka przywieźć:-) :tak: Oczywiście mnóstwo zdjęć zamierzam zrobić i wkleję, bo już umiem;-) :-)
Carioca teraz to Was zamęczę zdjęciami;-) :-D

no Antilko!! brawo!! poproszę o więcej:tak: :-D ale piękna zima! :-) chociaż ja chyba bardziej wolałabym zobaczyć już te z Tunezji..;-) :-D

witam sie i ja....
coz @ dopadla mnie jak przewidywalam wczoraj wieczorem - chociaz do samego konca mialam jeszcze nadzieje mimo oczywistych oznakow.... czyli we wtorek na badanie krwi i nie wiem jeszcze co z usg , chyba jutro zadzwonie do rejestracji i sie dopytam.... ogolnie czuje sie juz dobrze i "czyszczenie" kanalow lzowych bylo tylko jednorazowe... teraz czekam na wizyty u lekarzy i badania ... oczywiscie w dalszym ciagu bedziemy sie strac i postaram sie wyluzowac ( na ile to mozliwe- moze ktos by mi dal jakies rady jak to zrobic,bo mnie sie udaje na ok 20 dni w cyklu a te 4 ostatnie to moge o jakimkolwiek luzie zapomniec!?).... no ale owinnam sie cieszyc,ze chociaz mam krotkie cykle i w przyszlym tygodniu kolejne staranka....
Antila- super zdjecia i "zameczaj" nas nimi :tak::laugh2::laugh2:
Alek- my tez wybieramy sie na badania...
Kajda- mam nadzieje,ze uda wam sie urolp i bedziecie mogli sie ciut odprezyc ... a badania na pewno warto chociaz raz jeszcze powtorzyc....
Yulkana- witaj wsrod nas i gratulacje!
Najka-milego pobytu u rodzinki...
Carioca-co u ciebie ? jak sie czujesz? jak przygotowania? dobry pomysl z przeprowadzka do tesciow na koniec ciazy jesli masz taka mozliwosc i dobrze sie u nich czujesz... jaka ty jestes ciagle szczuplutka?!
Maraniko- cudnie,ze maz wrescie wroci i bedziecie mogli razem czekac na malenstwo... ja tez kiedys przez rok bylam w zwiazku na odleglosc i za kazdym razem jak przychodzilo do zegnania sie to byl to koszmar dla mnie... nie nadaje sie ... ale z drugiej strony przywitania byly najpiekniejszymi chwilami i mialam wrazenie,ze jednak nas umacnialy... zwiazek rozpadl sie dopiero pozniej jak wreszcie mnie sie udalo na to zdecydowac i wyjechac do Kanady..... bardzo dluga historia...

Czesc Dziewczyny.
Wpadłam się przywitac i podobnie jak Kajda zapenwic że o Was pamiętam.
Podczytuje Was czasami ale jakoś weny mi brak.Sorry.
Ostatnio sporo się działo i potrzebuje troche odpocząć. W tym celu wybieramy sie z m. na mały urlop w góry. Może tam "złapiemy" lepszą formę?
Obiecuję że jak wrócimy odezwę się.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Vonko- witaj i milego odpoczynku... myslimy o tobie i ajk nie czujesz sie na silach to nie pisz,ale daj od czasu do czasu znac co u ciebie...

Hej Vonko odpoczywaj sobie i w racaj do nas z nowymi siłami:tak:
Ewo właśnie masz krótkie cykle nie to co ja 33-35 dni a poza tym nie musisz czekać kilku miesięcy:happy:

reklama
Do góry