witajcie...
Lastrada- Gratulacje i czekamy na zdjecie nowej mamy i malenstwa!
Carioca-moja przyjaciolka we Francji miala bardzo podobne zaproszenie do twojego...
Antila-miejcie udany wyjazd! najwazniejsze sa paszport,bilety i karta kredytowa,a reszte zawsze mozna dokupic
ja tak zawsze mowie przed wyjazdem,zeby sie ciut odstresowac.... pierwsze badanka juz za mna teraz we wtorek jesli jednak @- kolejna krew i usg i caly tydzien na dopilnowanie Joe zeby poszedl do lekarza.... i pytanie czy jest sens usg jak bede miec @? bedzie to moj ok 4 dzien - koncowka w moim przypadku....
Moniolek- niezla historia.... na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo i mieli udany czas...
Wagnies-ja tez zawsze piatku czekam z upragnieniem.... basen uwielbiam i na szczescie umiem plywac,tylko najtrudniej mi sie na niego wybrac....
a co do garderoby to musialam sie okupic bo od ponad roku nic szczegolnego nie kupowalam,bo myslalam,ze wymienie na ciazowa... no ale nie ma co czekac na ciaze,trzeba przeciez w czyms chodzic w miedzyczasie
...
Novaczko-jak Martynka sie dzis czuje?
Najka- jak to ostatnie dni przed @... troche confused ( nie moge znalezc odpowiednika po polsku!?
) ... i niestety chyba znowu nici,ale jeszcze nie ma soboty ani @,wiec nadzieja chociaz mala ale jest....
Kajda- wszyscy kaza czekac,ale ilez mozna?
Monik75- tez bardzo zaluje,ze Kanada tak daleko,bo chetnie bym dla was poszyla....
Alek- jak wyglada nowe biuro?
Sensi-daj znac co u ciebie...
i
cala reszte 30-tek pozdrawiam...