reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie o poranku... jeszcze tylko piatek i dluuugi weekend. Mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze - wypoczniemy wtedy wszystkie - mam taka nadzieje....

Kajda to gratulacje dla rodzicow!!

sloneczne pozdrowionka dla wszystkich

reklama
i ja witam o poranku :-)

Kajduś Gratulacje dla rodziców i spokojnego dnia w pracy, przede wszystkim bez bólu głowy :tak:

Wagnies ja też jeszcze w polu jeżeli chodzi o przygotowania, ale przynajmniej część listy zapełniona jeszcze trzeba dokończyć i dzisiaj pranie muszę zrobić.

Novaczka no tak, córcię wymęczyła choroba a sen to zdrowie :tak: :tak:

Antilo na szczęście nic się nie stało (Góra czuwa ;-) ) ale blisko byłam :zawstydzona/y:

Najko daj znać jak tam wyniki z "wizytacji" ;-)

no właśnie Sensi gdzieś się zapodziała.

Oluś, Anuś gdzie Wy?

Jeżeli chodzi o wyjazd to przypomniała mi się historia wyjazdu mojego kuzynostwa na wycieczkę do Wenecji. Wydawało im się, że wyjeżdżają w nocy z niedzieli/poniedziałek a w sobotę w nocy telefon do domu - pilotka wycieczki z pytaniem, gdzie oni są, bo wszyscy czekają - podobno niezły sajgon był w domu, moja kuzynka mokre rzeczy wrzucała do torby, połowy nie zabrała ze sobą a jej mąż to biegał tam i spowrotem po domu i powtarzał, że k.... nigdzie nie jedzie :-p Ściąganie o 1:00 w nocy kierowcy i gonienie autokaru :-p na szczęście akcja zakończyła się sukcesem - autokar miał po drodze kilka przystanków, poza tym byli ulubiencami wycieczki :cool2: :cool2: a wyjazd wspominają jako bardzo udany :laugh2:

Moniolku mam nadzieję, że my nie zapomnimy pojechać na lotnisko, bo chyba marne szanse aby dogonić samolot;-):-D:-D:-D

Kajda oczywiście również gratuluję szczęśliwym rodzicom:tak:

moniolek, niezla historia z tym kuzynostwem.. ale akcja;)_
Antilka, witaj:)
no a reszta 30--tek spi chyba, co>...ja tez przysypiam...:dry::baffled:

Hej Kajda:-)
Pewnie nasze 30 ciężko pracują i pojawią się dopiero wieczorkiem :happy:
Ja mam dzisiaj luz w pracy:laugh2:

Ja nie spie!!!

I znowu wkurzaja mnie w pracy!!! Ah... oby do piatku...

Moniolek super histoyjka z tym wyjazdem... ale sie usmialam - choc sama nie chcialabym sie znalezc na ich miejscu...

Lastrado - gratulacje!
ciekawe czy mozna bedzie gdzies obejzec zdjecia Twojej coreczki? Doslownie wczoraj o Tobie myslalam :-)

Dziewczyny, dziękuję za pochwałę wyboru zaproszenia. Sama też jestem zadowolona :)
Naprawdę nie zdawalam sobie sprawy, że tyle osob robi samodzielnie zaproszenia, ja jeszcze takiego nie dostałam.

Moniołku - czuję, że polubiłabym się z Twoim kuzynowstwem. Myślałam, że tylko ja i moja siostra mamy patent na tego typu akcje :-)

Antila - sprawdzcie bilety, ponastawiajcie budziki itd. Kiedy wylatujecie i kiedy wracacie?

Kajda, Wagnies, Nowaczka, Ewa i wszystkie inne spartyzantowane 30tki (odezwijcie sie czasem) - miłego dnia!

Witaj Carioca:-)
Wylatujemy 3 maja o 22.30 a wracamy 11 o godz 21:happy:Jeżeli wszystko dobrze pójdzie;-)

witajcie...
Lastrada- Gratulacje i czekamy na zdjecie nowej mamy i malenstwa!
Carioca-moja przyjaciolka we Francji miala bardzo podobne zaproszenie do twojego...
Antila-miejcie udany wyjazd! najwazniejsze sa paszport,bilety i karta kredytowa,a reszte zawsze mozna dokupic :tak::laugh2: ja tak zawsze mowie przed wyjazdem,zeby sie ciut odstresowac.... pierwsze badanka juz za mna teraz we wtorek jesli jednak @- kolejna krew i usg i caly tydzien na dopilnowanie Joe zeby poszedl do lekarza.... i pytanie czy jest sens usg jak bede miec @? bedzie to moj ok 4 dzien - koncowka w moim przypadku....
Moniolek- niezla historia.... na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo i mieli udany czas...
Wagnies-ja tez zawsze piatku czekam z upragnieniem.... basen uwielbiam i na szczescie umiem plywac,tylko najtrudniej mi sie na niego wybrac....:laugh2: a co do garderoby to musialam sie okupic bo od ponad roku nic szczegolnego nie kupowalam,bo myslalam,ze wymienie na ciazowa... no ale nie ma co czekac na ciaze,trzeba przeciez w czyms chodzic w miedzyczasie :tak:...
Novaczko-jak Martynka sie dzis czuje?
Najka- jak to ostatnie dni przed @... troche confused ( nie moge znalezc odpowiednika po polsku!? :wściekła/y:) ... i niestety chyba znowu nici,ale jeszcze nie ma soboty ani @,wiec nadzieja chociaz mala ale jest....
Kajda- wszyscy kaza czekac,ale ilez mozna?
Monik75- tez bardzo zaluje,ze Kanada tak daleko,bo chetnie bym dla was poszyla....
Alek- jak wyglada nowe biuro?
Sensi-daj znac co u ciebie...
i cala reszte 30-tek pozdrawiam...

reklama
Witajcie!!!

Carioca my robilismy sami zaproszenia i sama mam kilka zaproszen robionych... niejdenokrotnie sa ladniejsze niz te ktore mozna kupic...

Kajda, Wagnies, Nowaczka, Ewa i wszystkie inne spartyzantowane 30tki (odezwijcie sie czasem)
Ja tu czesto bywam ;-)

Antila a z jakim biurem jedziesz? My jechalismy z Sun&Fun i nie obylo sie bez przygod - poczawszy od zmiany terminu wylotu do Polski (skrocony pobyt o jeden dzien)... ale mam nadzieje ze Wy nie bedziecie miec atrakcji...

Ewa mam nadzieje, ze w weekend zobacze tu tescik!!!!

Antila najwazniejsze sa paszport,bilety i karta kredytowa,a reszte zawsze mozna dokupic :tak::laugh2:
W Tunezji to nie tak do konca... stracilismy kilka godzin zeby znalezc bankomat obslugujacy nasze karty... a mozna zapomniec o placeniu kartami...

Novaczka mam nadzieje ze Martynce juz powoli przechodzi!!!

A ja dzis jestem tak wk...... ze normalnie nie wiem co ze soba zrobic. W pracy mialam taki sajgon ze az sie poryczalam bo juz nie wytrzymalam... ale jeszcze tylko jutro i sprobuje sie odstersowac w weekend...

Do góry