reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lastrado Ogromne Gratulacje niech córcia rośnie zdrowo :tak:

Monik dobrze czytać, że dochodzisz do siebie a i na rower ochota więc wszystko wraca do normy

Antilo niezły wyjazd się szykuje a jaka wrócisz opalona - już zazdroszczę i czekam na zdjęcia :tak:

Najko na pewno spisałaś się na szóstkę i nie będzie się p. Dyra czepiała ;-)

Carioca przygotowania na finiszu i zaproszenia śliczniutkie.

Wagnies a Ty przygotowana do wyjazdu? ;-)

Oluś potańczyłaś już z meblami w biurze? Nie ma to jak odświeżenie fryzurki na wiosnę ;-)

Novaczka mam nadzieję, że córcia szybko wyzdrowieje.

Ja zjechałam cała i zdrowa ;-) i chyba sobie piwko zapodam z dużą ilością soku malinowego - tak mnie naszła ochota :tak:

reklama
lastrado, ogromne gratulacje:) usciski dla malenstwa:) niech sie zdrowo rozwija:)
moniolek, ja wlasnie sączę okocim palone:-ppomyslalam, ze dobrze zrobi na bol glowy skoro nic innego nie dziala... i cala w stresie jestem, bo przyjaciele rodzą... jeju....

witajcie 30 -steczki:)
chociaz moja mama juz mnie do kliniki nieplodnosci wysyla...:dry::baffled:

Kajduś przepraszam, ale uśmiech mi się pojawił - rodzice :dry: :dry: :dry: :baffled: :baffled:

Co do wizyty to może ten gin ma rację - ja czasem myślę, że za dużo było laparoskopii i może mi namiąchali coś (moja teoria spiskowa :-p ) a dwa cykle to przecież nie wieczność na pewno dasz radę :tak: :tak: :tak:

Lastrado gratuluję córeczki! Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki!:tak::-)
Kajda na 28dni napisalam, podobnie jak Moniołek :-) co do hsg. Mam nadzieję, że piwko pomoże na głowę! :yes:
Moniolku ufff... cała i zdrowa! Ale prosze żebyś jutro już była grzeczna!:-D Coś tu dziś piwkowo...
Dobrej nocki!

Hej,

Ja tylko na chwilke - mezus poszedl na basen na 21, zmylam garki po obiadku i teraz czekam na Niego z winkiem... wiec mam chwilke zeby nadrobic zaleglosci na BB ;-)

Lastrada wielkie gartulacje!!!!!!! Podeslij moze jakies zdjatko... tak na otarcie lez.... no i dziekujemy za fluidki - ja lapie do sloika ;-):-D

Moniolek gdzie tam... pewnie bede nas pakowac dopiero w nocy w czwartek albo na szybko w piatek.... zawsze zostawiam to na ostatni moment... nigdy nie moge sie zebrac do pakowania....

Kajda no niestety moja praca dosc nerwowa bywa... i do tego musze myslec za wszystkich :-( a weekendzik mam przedluzony do 3.05 wiec mam nadzieje ze odsapne troche...
A moze rzeczywiscie poczekaj jeszcze te dwa cykle - tak jak Ci gin radzi... a mame z takimi tekstami to bym splawila.....

Novaczka a moze to jakis alergiczny katarek u corci... A my wlasnie na Saharze nie bylismy za to wybiera sie Antila...

Pozdrowionka dla pozostalych 30-steczek!!!

Dobry wieczór:-)

LASTRADA GRATULUJĘ CÓRUNI!!!!

Oj Moniolku uważaj na siebie. Dobrze,że nic Ci się nie stało, auto pewnie troszkę ucierpiało.

Wagnies czyli romantyczny wieczór się zapowiada;-) Co do basenu to ja ciągle się wybieram i na tym kończą się moje działania:-D

Kajda dwa miesiące to nie wieczność, może rzeczywiście warto poczekać:confused: Oj pogadałabym z tym Twoim kolegą zwłaszcza o zagadnieniach z teorii feminizmu;-) :-)

Najko to trzymam kciuki za rozmowę z panią dyr.

Novaczko dobrze,że znasz przyczynę niepokoju córy.Tylko co z tym katarkiem zrobić:confused:

Fajnie, że jesteś Maraniko:happy:

Ewo czyli pierwsze koty za płoty, następne badanka w przyszłym tygodniu:confused:

Aluś i jak nowe miejsce pracy wszystko działa:confused: :-D

Powiem Wam coś w wielkiej tajemnicy...... tez piję piwko:-D :-D :-D

Co do basenu to ja ciągle się wybieram i na tym kończą się moje działania:-D

Antila mezus chodzi sam bo ja niebasenowata ;-) tzn. nie umiem plywac i ogolnie boje sie zanuzyc... za to dzis pojechalam sobie na 0,5 godzinki po naszym obiadku na rowerek...

O wlasnie zauwazylam ze 300 poscik strzelilam... a pamietam poczatki jak nie moglam sie odwazyc... alez sie rozgadalam... :-)

Witajcie wieczorkiem
Katar rozsiadl się w najlepsze, a i pokasływac zaczęla, ale moze jak jej splywa do gardła, to podrażnia? Poobserwuję i jak będzie tak nadal, to pojdziemy do pani doktor. A na razie śpi.. mam nadzieję, ze do rana, bo jestem zmeczona tymi zarwanymi nockami i wczesnymi pobudkami..
Dobrej nocki wszystkim.

Witam:-)
Wagnies gratuluję 300 postu:-) Ja bardzo lubię pływać. Szkoda,że nie mam domu z basenem;-)
Novaczko jak Wam minęła noc:confused: Mam nadzieję, że u Martyni tylko lekkie przeziębienie.

Miłego dnia wszystkim 30 życzę

reklama
Milego dnia, dziewuszki:)_
jestem juz ciocią:tak:Szymus zdrowy chłop, a cala szczesliwa trojka dobrze sie czuje..
wspaniala wiadomosc od samego rana.... wzruszona jestem mocno, mocno!

sensi, gdzie sie podzialas??

Do góry