reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kobietki :)

Z okazji zbliżających się Świąt i w związku ze straszym zamieszaniem w związku z tym....składam Wam już dzisiaj życzenia.....cóz WESOŁYCH...bawcie się dobrze, korzystajcie bo to ostatnie święta wielkanocne tylko z Waszymi facetami ;) za rok bejbusie będą Wam przeszkadzać....więcej optymizmu i naprawdę samo przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :) skoro ja czekam na dzidzię to Wy też się doczekacie ....buziole ogromniaste...i jestem tu z Wami cały czas mimo że rzadko się odzywam :)

reklama
hej Dziewczynki :)
ledwo żyję..i humorek do d..y :(
jakoś nic mnie nie cieszy, a wszystko wkurza.. :mad: sama nie wiem dlaczego??
i jeszcze święta!! ::) chciałabym, żeby było już po..
Lapisku jak tam rozmowa?? a w jakiej branży szukasz pracy?
Moniołku cieszę się, że Tobie chociaż humorek dopisuje :) tak trzymaj ;)
Kindziu czekamy na zdjęcia.. ;D

Elżbietka pisze:
alek, doskonale cie rozumiem...
jutro znów zaświeci słońce!! specjalnie dla ciebie! nawet jak go nie zobaczysz!
Elżbietko dzięki.. :) Ty też trzymaj się cieplutko :)

Aga Mazury wesołych świąt!! i oby Twoje życzenia się spełniły.. ;)

buziaczki Kochane :-* :-* :-*

Hej dziewczynki..

Ostatnio jestem taka zalatana i zapracowana ze nie mam sily na nic... Ale to chyba wiosenne przesilenie i ciagle zmieniajaca sie pogoda.. Z mezulem minimalnie jakby lepeiej...Ja na diete zebrac sie nie moge ale po swietach to na 100%! :-).. Szkoda tylke ze nie spedze ich z mezulam bo bedzie w pracy... Ale musze wam sie pochawlic czyms radosnym..:-)...
Od wczoraj mam nowego dzidziulka... Kociego oczywiscie...:-D Mam wiec pelne rece roboty bo ta starsza 6- miesieczna jest jeszcze zzazdrosna. Ale mam radoche jak biegaja po domu :-)... Mezul operacje ma 8 maja ( dzis wczoraj rozmawialismy z doktorem) a co do staran .. no coz wlasciwie w maju chyba juz bedzie szansa ale... Ja nie zamierzam sie juz starac....Poprostu bedziemy sie kochac...Bez testow, mierzenia temperatury, objawow itd...Ale jesli sie zdarzy to napeeeewno bedziecie wiedzilay pierwsze....

I dziekuje wam za wsparcie i slowa pocieszenia...:-)

Czy powinnam komus pogratulowac? ostastnio troche mnie nie bylo a nie chcialabym przegapic zadnych gartulek :-)

Witka :)

Majeczko i tak trzymać bez objawów, mierzenia i innych dupereli - dzidzia przyjdzie i tak :) Cieszę się, że u mężulka już ciut lepiej i na pewno wszystko pójdzie dobrze - będziemy trzymać kciuki 8 maja. Nie przegapiłaś gratulacji nadal stoimy grzecznie w kolejce ;)

Alek rozchmurz buzię - przecież niedługo z mężulkiem wyjeżdżasz i urodzinki masz. No popatrz ile powodów do radości :)

Lapisku jak rozmowa?

Anuś czy nadal przygotowujesz się do Świąt - proszę nie wpędzaj mnie w kompleksy ::)

A ja wczoraj kupiłam takie śliczne małe kurczaczki na stół w skorupce jajka, dzisiaj w pracy tylko do 14:30 a jutro muszę dorwać żonkile :p a wogóle jakoś mi tak lekko na duszy i wiecie co wczoraj oglądałam "Dom dusz" Klara rodzi Blance i zawsze na widok malutkiego dzieciątka ściskało mnie w żołądku nawet na filmie a wczoraj - zupełny spokój akcja filmu poszła dalej i ja też :)

Hej Lapisku - już sie wypowiedzialam :)

Aga_Mazury przepraszam nie zauważyłam poprzedniej informacji, mam nadzieję że wybaczysz - wiesz wiek robi swoje ;) - również Wesołych i Spokojnych Świąt dla Ciebie i najbliższych.

Lapisku nie martw się na pewno położyłaś ich na łopatki :) trzymam kciuki, aby szybciutko oddzwonili z ofertą.

Lapisku na następny dzień po rozmowie z agencji zadzwonili do mnie z informacją, że firma wycofała ogłoszenie bez podania przyczyny. Tak więc na razie zostaję na starych śmieciach ;D Asystentka prezesa fiu fiu - rzeczywiście bardzo fajna praca, dużo wyzwan i odpowiedzialności. Trzymam kciuki intensywnie :)

hej Laseczki :)
życzę Wam słonecznych dni świątecznych i wesołych jajek ;D
jutro wyjeżdżamy, ale wieczorkiem w niedzielę już będę ;)
trzymajcie się ciepło :)
Moniołku no nie wiem czy 30-ste urodziny to taki powód do radości..hihi.. :laugh:
dzięki za słowa otuchy :) już mi trochę lepiej ;)
Lapisku trzymam kciuki, mam nadzieje że się odezwą do Ciebie i dostaniesz tą pracę :) nieźle wygląda.. ;)
Majeczko widzisz..już jest troszkę lepiej..i tak trzymaj :)
buziaki :-*

DOBRY WIECZOR to ja!!! Zdjec dzis nie bedzie bo mam je w drugim kompie a Jerry na nim teraz pracuje "projesct atrofia" Nie moge ich umiescic przez synchronizacje komputerow na forum.Poczekacie do wtorku????? :p
Wybieramy sie do Bialegostoku 30 maja,operacja bedzie albo 31 albo 1 czerwca,ale raczej 1.Nie mowilam wam nic ale w sotatnim czasie musialam zrobic 2 testy ciazowe..........niestety :-[ poprzedni zabieg zrobili dosc skrupulatnie.J tez sie ludzil............buuuuuuu
Wesolych swiat moje drogie!! Ja rowniez staram sie zrobic swiateczne sniadanko po polsku.Ehhh tu niczgo nie znaja.Nawet Baranka na rzezuszce nie ma.Smigusa dyngusa tez nie.ALE JA IM POKAZE!!!!

reklama
WSZYSTKIM PANIOM ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJKA SŁODKIEGO ZAJĄCZKA MOKREGO DYNGUSA

A DODATKOWO WEDŁUG ŻYCZEŃ SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA

PRZESYŁAJĄ ALEKSANDER Z MAMUSIĄ​

Do góry