reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej Laseczki ;D
ja dziś tryskam energią i pozytywnym nastrojem :laugh: sama nie wiem dlaczego w sumie, ale lepsze to niż smutasy.. ;)
Majeczko najważniejsza jest bliskość między Wami, nie możecie oddalić się od siebie, zobaczysz że wszystko się ułoży..trzymaj się!! :)
Lapisku widzisz jaki wysyp ;D jak z worka Mikołaja ::) :laugh:
Moniołku kuruj się!! przegnaj choróbsko!!
zdrówka dziewczynki!! nie dajcie się tym deszczom!! ;)

reklama
Helloł :)

ja dopiero przyszłam do pracy byłam w laboratorium krewkę mi pobrali :)

Lapisku to dobrze, że nie jesteś gościem u mojej mamy :laugh: jej zawsze wyjdzie za dużo wszystkiego a uczestnicy biesiady cierpią z przejedzenia ;) ale my znaleźliśmy na nią sposób ;D wklej jakieś zdjątko z wycieczki jak będziesz mogła :)

Alek no to dobrze że taki humor jest i nie dopatruj się dlaczego trza korzystać ;)

Anuś a Ty skoncz szorować i odpuść na chwilę porządki i poplotkuj z nami :)

Mnie na szczęście choróbsko się nie rozwineło, ale nadal katar mam okropny no i poza tym strasznie u nas deszcz pada - czy ta wiosna kiedyś będzie miała szansę na rozwinięcie się?

Miłego dnia :)

Lapisku ja niestety z przerażeniem zauważyłam u siebie tendencję do przesady w przygotowywaniu potraw a za pierwszym razem usłyszałam z ust mamy "dziecko a kto to zje, po co tyle przygotowałaś" - umarłam ze śmiechu ;D i mama też już nic więcej na ten temat nie powiedziała :laugh:

dobra lecę popracować :)

hej..
zmykam już spać, ale jeszcze do Was zajrzałam na chwilkę..
dziś już nie skaczę z radości.. :( o matko!! ten mój humor.. ::)
miałam dziś na rękach 3 dzieci w wieku od 1,5 miesiąca do 5 m-cy..(odwiedziny koleżanek z pracy z maluszkami) myślałam, że się poryczę.. :( :( :(
chyba nie muszę pisać nic więcej..
dobranoc..

Dzień dobry :)

Alek nas też nachodzą mamusie z dziećmi i na to nie mamy wpływu i po każdej takiej wizycie czuję się bardziej zdołowana a przecież nie muszę lecieć od razu i brać na ręce - ale to jednak silniejsze jest ode mnie. Zobaczysz przyjdzie na nas wszystkie czas. A propos wizyt - czeka mnie zaraz po świętach konfrontacja z 9 miesięczną panna - muszę przez Święta podładować akumulatory.

Lapisku dokładnie tak mam - tzn. coś sobie wymyślę do ubrania a potem stwierdzam, że i tak nie wyjdę w tym stroju na ulicę ::)

Wczoraj zrobiłam sobie listę potraw, które chcę przygotować na Święta nie jest tego dużo, bo w pierwszy dzień jedziemy do rodziców :)

No właśnie ja już się zastanawiałam co to się porobiło żeby czasu na bb nie mieć ::) Ja zaraz mykam do domku

Lapisku oraz inne zagonione trzydziestki miłego wieczoru :)

dobry wieczor!! Jestem!!!! Panienski byl WOW dawno sie tak nie bawillam!!!! A i do naszych staranek coraz blizej.(czerwiec!) Przez operacje Jerrego nie pojedziemy na Dominikane,tylko do ...........Bialegostoku.ale to juz wiecie.Moze jak uda nam sie wykombinowac to pojedziemy do Paryza do Disneylandy.fanje by bylo przywiez sobie takie disneyowska dzidzie ;)
Obiecuje ze w pt podesle kilka fotek z panienskiego
aaaa Lapis bylas w Bielsku.moja mama prowadzi tam interes.Swiat jest maly
dobranoc miotelki(taaaakkk,my juz zakrawamy na miotelki,tak twierdzi moj tato :laugh:)

Dzień dobry :)

Dzisiaj piękna pogoda, humorek super i oby tak dalej :)

Kindziu coraz bliżej ważne wydarzenia ślub i operacja - wszystko na pewno bedzie dobrze a dokładnie kiedy Jerry ma operacje? Tak, aby we własciwy dzień trzymać kciuki :)

reklama
Do góry