reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny - dziękuję bradzo za dobre słówko. Ja naprawdę wierze, ze moj tata wyzdrowieje, wogole nie zakladam innej opcji. Jestem zszokowana tez podejsciem mojego taty - pomimo nieprzyjemnych chemi, trzyma sie dzielnie. Jak ktoś zadzwoni i zapyta "jak leci" odpowie "w porządku, a co u ciebie?". Podziwiam go za to.

Wiecie ze chyba Wasze dobre myśli nam dziś pomogły :-) cała zła energia jaką ci nasi znajomi włożyli w oczernienie nas odbiła się i wróciła do nich (nie uwierzono w ich insynuacje i zostali wręcz wyśmiani).

Wagnies - niech i u Ciebie sprawy się szybko naprostują - też wysyłam cieplutkie myśli w Twoją stronę (a ponoć mam moc, bo jestem w ciąży!)

Moniołku - moje kondolencje. Trzeba swoj żołbny czas po prostu przejść, choć wcześniejsze pogodzenie się z faktem, ze człowiek odejdzie - jednak pomaga.
A warto te papierki jednak pozbierać, nie daj się.

Sensi - mnie też się marzy własny kawałek trawnika, jednak bardziej w mieście niż na wsi, ale rozumiem o czym piszesz :-)

Ewa - dostałam maila - jesteś kochana :-*

Anusieńko, Monik, Najeczka, Antila, Vonka, Novaczka, Józefinka, Mufka - i oczywiście wszystkie 30tki - życzę miłęgo wieczorku!

reklama
Wagnies - niech i u Ciebie sprawy się szybko naprostują - też wysyłam cieplutkie myśli w Twoją stronę (a ponoć mam moc, bo jestem w ciąży!)

Carioca lapie te mysli i gormadze w sloiczku... razem z ciazowymi fluidkami od Ataaty ;-) :tak: :-D

Zycze wszystkim 30-tkom milych snow, ja mykam do lozeczka

Już nie!
Ale jaki dziś poranek! :-D
Mężuś wstawał wcześnie rano, nakarmił córeczkę, posadził do kojca, gdzie bawiła się hiper grzecznie, wiec mamusia jeszcze przymknęła oczko. Obudziłam się, a tutaj mój Szkrabek sobie gada. Pomyślałam, że poscielę sobie łózeczko, ubiorę się i dopiero się pokażę.. Wchodzę do pokoju i co widzę?
1176794265

No więc przykryłam i czekam teraz aż się obudzi..
Wam też życzę fajnego dnia pełnego miłych niespodzianek!

Dzieńdobry wszystkim 30-tkom w ten piękny słoneczny dzień :-)

Dziękuję Wam dziewczynki za zrozumienie. Wiem, że muszę poprostu być cierpliwa.

Novaczko ali ci Martynka zrobiła niespodzianke. Taka chwilka dla siebie to jak skarb;-). A niunia na zdjątu prześlicznie spi, jak aniołeczek:-D.

Moniolek Bardzo Ci współczuje z powodu śmierci wujka. Myśle, że na żadną śmierć niemożna się przygotować i zawsze będzie to bardzo trudne i bolesne.
Widze, że masz przeprawe w banku:baffled:.Mnie to też będzie czakać niedługo i już mam wstręt do załatwiania spraw:eek:.

Pozdrowionka dla Wszystkich i miłego popołudnia:-D

dzien dobry...
moj tydzien zapowiada sie bardzo dlugi w pracy.... ale biore dzien wolny na usg na 1 maja - tutaj jest to normalny dzien pracy a swieto pracy zawsze przypada na pierwszy poniedzialek wrzesnia.... bardzo podoba mi sie ten system,bo czlowiek moze miec chociaz dlugi weekend - chociaz w Polsce to mozna sobie zrobic w maju wolny tydzien ;-)...
dzis wiatrzysko sie unormowalo i nic nie slychac,to moze i cieplej sie zrobi... ale na wiosne jeszcze poczekamy,chociaz zapowiadaja 17 stopni na piatek...
Novaczko- to Martynia zrobila ci niespodzianke...
Carioca- trzeba wierzyc,ze sie uda- ponoc to juz polowa sukcesu... moja mama miala szczescie,ze wykryli u niej bardzo wczesnie i nawet lekarz na poczatku leczenia jej powiedzial,ze ma 100% szansy na wyleczenia no i teraz jest juz dobrze i tylko baczna obserwacja przez nablizsze kilka lat...
Moniolek- nie przegonie tego zimniska do Polski :laugh2: raczej wy podeslijcie mi tu troche ciepelka ... i trzymaj sie w srode... mimo,ze w pewnym sensie czasami jestesmy przygotowani na smierc bliskich to mimo wszystko potrzebujemy po jeszcze troche czasu aby sie a tym pogodzic...
Wagnies- pytalam o Lodz,bo pisalas o Lagiewnikach.... my tu tez mamy,albo mi sie cos pomylilo z Grotnikami..... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Sensi- no to dobrze,bo by nam ciebie i maluszka bardzo tutaj brakowalo
Najka
- i jak dzisiaj?
Alek,Antila,Vonko i cala reszta 30-tek pozdrowionka....

reklama
Cześć 30stki!
Oznajmiam, ze u mnie b.z. - objawy przed@e i jedna kreska, bez najmniejszego cienia drugiej. Brak złudzeń, i bunt na te starania całe.
Moniolku trzymaj się:-) Życzę Ci tej pracki! A jak w banku?
Novaczko a jak reszta dnia?
Carioca cieszę sie, ze dobre myśli Wam pomogły. A z tego co piszesz to Twój tato silny jest i dzielny, a to bardzo ważne w walce z chorobą!
Ewo straszliwie się to ciągnie, ten czas przed @, ale niedługo będę na 28dni, może bunt mi się nie nasili.
Monik to super, że szukacie domku dla siebie. My myślimy na razie o takim weekendowym drewnianym na dalekiej wsi, gdzie dużo przestrzeni i spokój. Trzymaj się , to jeszcze prawie miesiąc zwolnienia?
Kajda gdzie się podziewasz? Jak się czujesz?
Antilko Aluś Vonko co u Was?
Pozdrowienia!

Do góry