reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies, nie jesteś sama. ;-) Ja wczoraj świętowałam 3 rocznicę ślubu i wykonaliśmy z mężulem flaszke winka, ale jakoś mi tak wchodziło, że zaszumiało w głowie.:rofl2: :rofl: Nie pamiętam kiedy osatatni raz miałam taki rauszyk. Na pewno przed ciążą.

Najka, Tysia po tej krótkiej drzemce bawiła się ze mną w pokoju, potem w południe poszła spać, pospała 3 godziny, doczekałyśmy na powrót taty z pracy, obiad, spacer rodzinny i wieczorem uśpienie, a potem nasze świętowanie, choć nie dońca takie jakbym chciała, bo jeszcze resztki @, a jakbyśmy poszleli, to zostałaby jeszcze kilka dni, a tak, to moze jutro już o niej zapomnę?:confused: ;-) :tak: :-)

Moniolek- gratuluję pracy.:-D :-D :-D Dobrze robić to co się lubi i jeszcze mieć z tego kasę..

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko.:happy:

reklama
No to witajcie trzydziesteczki w srodowy wieczorek!!!

Cos ucichl dzis nasz wateczek. Ja wlasnie zrobilam szybki obiadek dla nas i mojej siostry, a teraz ogladam relacje z glosowanie na EURO 2012...
Juz lepiej sie czuje, tupot bialych mew gdzies zniknal i forma wrocila...

Novaczka mysmy troche bardziej poszalaly... winko nas nie zadowolilo ;-) Ale super ze mialas mily wieczorek! No i gratuluje 3 rocznicy slubu!
My bedziemy w tym roku obchodzic 4 rocznice ale dopiero pod koniec sierpnia...

pozdrawiam wszystkie 30-steczki!!!

Ja też witam serdecznie :-)

Widzę, że wczoraj wieczór raczej balankowy - u nas też jedna butelka wina poszła ;-)

Wagnies no właśnie oglądałam Fakty i się dowiedziałam o Euro - normalnie w szoku jestem :szok: i bardzo się cieszę

Najka i jak na froncie?

Novaczko to jednak dobrze widziałam na blogu - jeszcze raz Gratulacje z okazji rocznicy :tak: my w czerwcu będziemy obchodzić piątą - nie wiem kiedy to zleciało :confused:

Mufko na pewno torbieli nie będzie :tak:

Jestem tak zmarznięta, że kubek gorącej herbaty nie pomaga, ale jak ktoś rano wychodzi w samym żakieciku ma teraz tego skutki :no: - żebym się tylko nie rozchorowała. Zapodam sobie jeszcze miód z cytryną.

Jutro rano jadę na badania - krewkę mi chcą utoczyć - może troszkę tej złej się pozbędę :-p

Pozdrawiam wszystkie trzydziesteczki :-)

Hej! Ciągle dosyć pusto tutaj! Rozkręćcie się trochę 30steczki drogie!
Moniołku na froncie @ chociaż na razie to jakieś plamienie, cholerka i nie wiem, czy liczyć to jako 1 d.c., zobaczę jak będzie dalej. Moniolku to rozgrzej sie porządnie! Może jakaś gorąca kąpiel, a potem ciepły kocyk?:happy2: I bardzo gratuluję pracki!:tak:
Antilko Wagnies Novaczko :-)
Pozdrawiam Wszystkie Milczące!:-)

dobry wieczor:)
jestem, jestem...
wczoraj mialam szkolenie na miejscu, a dzis we Wroclawiu... padam na twarz, zmeczona jestem, do tego duzo pracy
a i weny na pisanie jakos brak, bo nie chce smecic wam...
@ przylazla dzis, ale dopiero sie rozkreca, jutro pewnie da czadu!

moniolku, gratuluje pracy!

wybaczcie, ale nie jestem w stanie odpisac wszystkim po kolei, strasznie jestem zmeczona
sciskam i pozdrawiam!

Kajduś trzymaj się! Więc obie cykl nowy zaczynamy... Damy radę, bo dzielne z nas babki! Też już na weekend czekam. Ciężki czas w pracce.

Dziewczyny czy wiecie coś o tym, ze mozna odmówić prześwietlenia klatki piersiowej na które kierują wszystkich pracowników? U nas tak jest, powinnam zrobić jutro albo pojutrze. A ja nie chcę tego rtg, teraz kiedy do przyjęcia fasolki sie przygotowuję, bo podobno to nie jest obojętne. Tylko jak mam to uzasadnić i do kogo z tym iść?

witajcie

Moniś - gratuluję pracy - nareszcie się udało!!!!!teraz już wszsytko pójdzie z górki.

Kajda-
przykro mi z powodu @ . Nic nie pisałaś ,ze do Wrocławia jedziesz......:no::no:

Najka - możesz zrobić rtg płuc - zakładasz fartuch ochronny i jest o.k. dziewczyny po hsg ,gdzie naświetlane są bezpośrednio jajniki zachodzą w zdrowe ciąże i jest o.k.

Oluś
-gdzie Ty?

witajcie..
Kochane od kilku dni poważnie zastanawiam się nad zakończeniem starań..czuję, że walczę z naturą, z którą po prostu przegrywam..mąż zdecydowanie się wypowiedział, że jeżeli nasze starania mają być kosztem mojego zdrowia, to on na to nie wyraża zgody, a ja już sama czuję się gorzej niż jeszcze przed rokiem.., co wizyta czuję się bardziej chora, coraz to coś nowego się okazuje..więc chyba macierzyństwo nie jest mi pisane..po prostu..

reklama
A jeszcze do Was zalookałam przed czynnościami łazienkowymi ;-)

Oluś no co Ty piszesz - jak to niepisane nawet o tym nie myśl. Jesteś silna i masz się tego trzymać. Dół przychodzi nieoczekiwanie, ale szybko zakopiemy go :tak: Trudno jest znaleźć optymizm, gdy życie kłody kładzie, ale ja wierzę mocno, że po trudnych chwilach przyjdzie nadzieja i radość :tak: :tak:

Anuś buziak ogromny :-)

Najka niestety nie znam odpowiedzi na pytanie, ale może spróbuj podrążyć temat czemu ma służyć prześwietlenie klatki piersiowej

Kajduś witaj pracusiu

Pozdrawiam i lecę jeszcze na główny - kolorowych snów :tak:

Do góry