reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
ewo - nie pomyliłaś się - w Łodzi też są Łagiewniki :-)

Najka - @ sobie żarty robi, chociaż ... może styczeń 2008?

Dziewczyny co tam porabiacie, ze tak tu dziś pusto?

Jejku jak tu pusto!:-(
Carioca to raczej na pewno żarty:baffled:. Może jutro dowiemy się co wszystkie dziewczynki robiły, ze na BB nawet nie zajrzały.
Dobrej nocki Wszystkim życzę!

Witam wieczorkiem:happy:

Carioca trzymaj się dzielnie. Wiem, że Ci trudno, ale zmiana u Twojego taty była wcześnie wykryta, więc będzie dobrze:tak: Zgodnie z życzeniem przesyłam Ci całą masę ciepłych myśli:happy:

Sensi ja lubię roślinki, ale nie umiem sie nimi zajmować. Na balkonie mam ich niewiele, aby nie zrobić im krzywdy:baffled: Co do neciku, to koniecznie spraw sobie na okres macierzyńskiego:tak: Nie możesz nas przecież opuścić

Ewo usg bedzie Ci robił lekarz rodzinny, czy ginekolog:confused: Nawet nie próbuj nam tu zimy podesłać;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: Co do Łodzi byłam tam raz przez dwa tygodnie, ale niewiele widziałam, gdyż większość czasu spędziłam w jednostce wojskowej na szkoleniach.

Moniolek to życzę dużo cierpliwości do załatwiania bankowych spraw.

Novaczko ślicznie śpi Twoja córcia szkoda tylko, że tak krótko;-)

Monik myślę, że jeżeli nie jesteś jeszcze gotowa to po prostu unikajcie wizyt znajomych z dziećmi. Masz prawo czuć, żal, pustkę a nawet zazdrość i takie spotkania mogą tylko te uczucia potęgować. Wiem coś o tym:-( Dbaj o siebie mam nadzieję, że ból w końcu minie. Jak długie będziesz miała L4:confused:

Najko widzę, że @ bawi sie z Tobą w chowanego. Najgorsze jest to czekanie, ale nie zniechęcaj sie jeszcze. Jak nie styczeń 2008 to inny miesiąc:tak:
Wagnies jakbyś coś jeszcze potrzebowała z Tunezji to nie ma sprawy:tak:
Maraniko coś rzadko do nas zaglądasz :confused:
Vonko i jak:confused:

Mufko, Józefinko ładnie to tak pojawić sie na naszym wątku i od razu zniknąć;-) :-D :-D

Antilko fajnie, że jednak pojawiłaś się!:-) Ty w domku, czy w pracy?
Ja to zaraz skaczę do łóżeczka, bo już spać się chce.

witam dziewczynki:-):-):-)

po tak ciepłym przyjęciu jestem zobligowana wpaść do Was choćby na chwilkę, zaraz znikam bo mam sporo nauki ( w niedzielę czekają mnie 4 kolokwia:baffled::baffled::baffled:), więc przepraszam że nie odniosę się do Waszych postów ale nie przeszkadza mi to pozdrowić Was wszystkie i każdą z osobna:-)

jutro mam wizytę u ginka, idę z wynikami prolaktyny która jest duuużo ponad normę i zaczynamy leczenie, na efekty mam nadzieję nie czekać zbyt długo:-), no i chcę dopytać co z tym moim torbielem ( mam coś takiego 1-szy raz, ma 44 mm i ponoć wygląda na czynnościowy, ale to się okaże), jestem dobrej myśli

wszystkiego dobrego dziewczynki, uciekam do książek:-)

Mufko powodzenia u ginki! Napisz, jak było. A torbiel, mam nadziję, ze się wchłonie, moja miała ok.5 cm i wchłonęła się ładnie.
Dobrej nocy!:-)

Najeczko dzisiaj w domku:-) Ja też zaraz kąpiel i łóżeczko, bo jestem od 6 na nogach:dry: poza tym net coś mi szwankuje a nie mam cierpliwości aby czekać 5 min na otwarcie stronki.Mufko ja też myślę, że torbiel się wchłonie:tak:

Dobranoc Wszystkim

Dziewczynki pozdrawiam Wszystkie i każdą z osobna, mam nadzieję jutro troszkę więcej skrobnąć - dzisiaj był dzień pełen wrażeń - mam pracę taką o której marzyłam - bardzo Was wszystkie pozdrawiam i dobrej nocki życzę :tak: :tak: :tak:

reklama
Witajcie!

Co za paskudny dzien, po pierwsze ze powodu pogody, po drugie wczoraj troche "zabalowalam" u kolezanki no i dzis odczuwam skutki tego... dlaczego ta mucha tak glosno tupie...
Biegne do pracy bo znowu sie spoznie...

Do góry