reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam Moje Drogie :)
no i nie wytrzymałam!! jestem w trakcie mycia szybek ::) mam małą przerwę na kawkę, więc piszę i do Was ;D
Moniołku zakupiłam fajną marynarkę ze spodniami, właśnie taką jasną na wiosnę, nawet nie bardzo drogie było, no i co najważniejsze spodnie nie są za długie, jak to zwykle bywa.. ::)
i wiecie co?? oglądałam dziś testy owulacyjne, no i chyba kupię..spróbuję.., jak myślicie Dziewczynki??warto??

no to lecę dalej :laugh:
wieczorkiem zajrzę.. ;)

reklama
Dobry wieczor dziewczynki!!! Mimo ze obiecalam zagladac wczesniej ciagle mi sie nie udaje i chyba bedzie jeszcze gorzej :( :-[ Widze ze dyskusje trwaja zawziecie a ja nawet nie mam czasu na przesledzenie wszystkich listow od mojego ostatniego eehhh szkoda.............

Witajcie ;D

Alek no właśnie ja też oglądałam się za kostiumem ze spodniami i kupiłam niestety musiałam zostawić w sklepie spodnie do skrócenia bo jakieś były długaśne.

Kindziu to dzisiaj jest wieczor panienski? Dobrze pamiętam - ale masz fajnie :)

Anuś, Majeczko, Lapisku, Lili, Kajda co u Was?

cześć babeczki

powoli dochodzę do siebie,ale jakoś nie mam weny i ochoty pisać, bo nie bardzo nawet wiem, co mam pisać.. a nie chcę Wam się tutaj ciągle żalić i smutać... :( Juz mi jest lepiej, w domku nie ryczę, ale jeszcze smutaskowo trochę mi jest...
W poniedziałek idę do pracy, to przynajmniej zajmę się czymś. Chcieli mi dać 2 tyg. zwolnienia, ale chyba bym zwariowala w domu, wiec już wolę iść do roboty....

Staranka będę musiala chyba odłożyc na 2 miesiące, po świętach idę do gina, to wszystkiego się dowiem.

Cieszę się, że wdrażacie swoje postanowienia :) Lapisku specjlane ukłony dla Ciebie - widzę, że ćwiczysz, chodzisz na solarium, no no - super, bardzo się cieszę :D Faktycznie, to całe "podporządkowanie" pod dzidzię robi się co najmniej dziwne,,,, wszystekigo sobie człowiek odmawia, odkłada... a dzidzi nie ma. Macie rację, czas zająć się sobą i nie myśleć tyle o dziecku. W końcu jak będziemy mniej myśleć, to pewnie wtedy się uda!!!]
Ja wczoraj byłam u fryzjera, kupiłam sobie 2 bluzeczki (a mialam kupić spodnie) no i od razu humorek mi się poprawił ;D

Mam nadzieję, że wiosna przyniesie nam wszystkim nowe siły, nowe nadzieje:) Buziaki dla wszystkich, miłego weekendu i owocnych przytulanek!!! ;)

dzień dobry Dziewczynki w ten cudowny sobotni dzień :) :) :)
ja dziś odpoczywam.. :p wczoraj zrobiłam mega sprzątanie- wszystkie okna błyszczą, kwiatki przesadzone, maciejka zasadzona, pranie zrobione..uff!! ;D
a dzisiaj siedzę, czytam sobie książkę,a wieczorkiem idziemy do kina :)
nie ma to jak sobotni sloneczny dzień.. ;D
całuski :)

Lapisku chociaż raz udało mi się być przed Tobą ;D i jutro czekamy na relację odnośnie prezentów. Ja dzisiaj miałam całodzienną gimnastykę u siebie w domu - chyba wszystkie możlwie mieśnie zostaly pobudzone przy sprzątaniu ;)

Kajdziu na pewno jest ciężko i ja też wolałam od razu iść do pracy przynajmniej myśli nie uciekały w jednym kierunku, ale trzeba oczom dać wypłakać się a my przytulimy, pocieszymy i będzie lepiej na duszy i serduszku :) No i bardzo dobry zakup teraz tylko spodnie do kompletu i humor już powinien wrócić na miejsce ;)

Alek miłego wieczoru w kinie

Dzień dobry :)

Lapisku super, ze humorek prezentami się poprawił i chyba nie będziesz miała problemów z wyborem ubioru na dzisiejszą wycieczkę do Bielska ;)

a my dzisiaj w domu i chyba na popołudniowy spacer się wybierzemy - pogoda śliczna ;D

hej Dziewczynki :)
no i pogoda się zepsuła.. :( leje od południa..buuu.. :( kurcze! kiedy zrobi się w końcu ciepło?? i będzie słoneczko??

Lapisku nie mam mowy!! medal jest Twój w całości :laugh: ;) a widzisz , że nie tylko ja Ciebie doceniłam ;) teraz jest Twój czas prezentów ;D ale Ci fajnie..fju fju..tyle garderoby ::)
Moniołku gdzie ta śliczna pogoda?? to ja poproszę trochę tego słoneczka od Was, bo u nas pada.. :(

A! Dziewczynki polecam Wam film ,,Wszystko gra'', byliśmy wczoraj, naprawdę kawał dobrego kina!

Jako że na spacer nie pójdę chyba, wzmacniam się kawką..tyle mi pozostało.. ;) a jutro do pracy po urlopie.. ::)
ależ mi się nie chce!!
miłego wieczorku.. :)

Hej dziewczynki ... Ale sie za wami stesknilam...

Znowu jestem zmeczona... I zalamana.. Nie chce juz dzieci- nie teraz... Moj maz sie zalamal .. nie spi, malo je nie oddzywa sie.. Zamknal sie w sobie ... Tyle juz stracilam czasu nerwow i zdrowia przez te strania ... a teraz jeszcze moj zwiazek wpadl w dolek... To wszytko nie tak... na dodatek dostalam tak potwornej alergii na udach ze chyba trafie do szpitala...

reklama
Dzień dobry :)

Majeczko trzymam za Was kciuki - troszkę czasu i rozmowa to wszystko co można w tej chwili zrobic - niech mąż oswoi się z sytuacją i tak jak Lapisek napisała pobieraliście się, bo się kochacie. Będzie dobrze :)

Alek do nas wczoraj chmury przywiało i dzisiaj już nici z pogody :(

Lapisku a jak się wycieczka udała?

Mnie wczoraj wieczorem zlapało jakies choróbsko - na razie mam ogromną ilość kataru i profilaktycznie psikam tandum verde na gardło żeby mi infekcja dalej sie nie rozwineła. Jak ja nie cierpie kataru :mad:

mimo wszystko miłego poniedziałku :)

Do góry