reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Padam ze zmeczenia... chyba pojde spatki...Obejrzelismy sobie najnowsza czesc Harrego Potera i chyba sie mezulo troche odstersowal ( trudno sie dziwic, chcialabym w takim swiecie magii pozyc - od razu bym sobie dzidzie w brzuszku wyczarowala :-) ) No a poza tym mezul powiedzil ze cycuchy mi naprawde urosly :-D ( nawet sama sie sobie bardziej podobam) - to chociaz z tych stresow dobre chociaz tyle ;-)

Milych i magicznych snow zycze....

reklama
Choć Ty Toluś -juz entuzjastka jesteś - czyli trochę byłaś na forum- ale pewnie chcesz odpocząć!!!!zaglądaj czasami .........do nas!

No bywalam kiedys czesto, ale raczej na dziale wpadka kontrolowana lub pierwsze objawy, bo tak wlasnie chcialam wpadeczke zaliczyc ale tak jakos zaczelam to przekladac i przekladac i bywanie na tym forum troche zrobilo sie przykre, no ale jestem od czasu do czasu, raczej czytam niz pisze. Pozdrawiam was wszystkie

TO-LA pisze:
Hejka Alek! czyzby to dzisiaj ten WIELKI DZIEN??? ::) Czy moge zlozyc ci juz zyczenia??? mam nadzieje ze sie nie obrazisz jesli to troszke zawczesnie ale wiesz czego Ci zycze? : "SLODKIEGO MILEGO ZYCIA! ; JEST TYLE GOR DO ZDOBYCIA!!!" Gorace buziaki trzymaj sie dzielnie, badz szczesliwa a kazdy dzien traktuj tak jakby mialbyc ostatnim!!!  ;)Caluchy !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ZYCZENIA SPELNIENIA MARZEN!!!
dzięki Kochana za życzenia, ale to jeszcze nie dziś (na szczęście..?? hihi..) urodziny mam dopiero 21 kwietnia, a dołączyłam tak awansem, jako że przed 30-stką już na pewno w ciąży nie będę..(dziś pierwszy dzień @..:()
za to w urodzinki wypada mi czas owu..no i akurat wyjeżdżamy z mężusiem, więc wszystko się może zdarzyć..hihi..i po cichu na to liczę ::) :laugh:
ale dziękuję Ci bardzo!! :) :) :)

Wiesz Alek ja tak za wczasu bo rzadko bywam tu ostatnio i moglabym przegapic hihihi!!!
Zycze owocnego przytulanka w urodzinki!!!
A swoja droga jestes szczesciara bo ja tonawet nie wiem kiedy i czy wogole miewam owulacje!
:-[

Dzień dobry moje drogie :)

Tola no pewnie, że poczekamy na Ciebie i rozumiemy :) ale zaglądaj często

Majeczko taki świat byłby idealny dla nas :)

Lapisku posprzątałaś wszystko?

Anuś udało Ci się zasnąć po popołudniowej drzemce :)

witam w ten chłodny dzień.

Moniś dopiero wstałam- nie mogłam zasnąć chyba do 3.00 - właśnie przez tą drzemkę.
tak przyszła @- LApisku- juz dziś 3 dzień.
Majeczko to fajnie ,że się odstresowaliscie- i tak trzymaj!!!
Alek owocnych przytulań :laugh: ;)

Wpadłam na chwilę zobaczyć co u Was słychać ;D

Lapisku no to współczuję Ci - ale dasz radę a ile gimnastyki przy tym będziesz miała :)

Anuś no to nieźle poszalałaś ze spaniem :) już dzisiaj bez drzemki, bo się przestawiś na nocny tryb zycia ;)

A jutro mam wieczorem wyjście - same dziewczyny z pracy - oj biedni nasi panowie będą mieli uszy czerwone od obgadywania ich ;D

hej Laseczki :)
a ja dziś jednak nie ruszyłam okien.. :p zrobiłam pranie i ..tyle..hihi.., ale myślę że jestem usprawiedliwiona ;)
bo po pierwsze brzuch mnie bolał jak jasna cholera! a po drugie zimno było i wiatr straszny, a jakoś nie mam ochoty na katar, więc okna przekładam na sobotę chyba , bo ma być podobno cieplej?? ::) a jutro jadę zakupić upatrzony garniturek :laugh: dla poprawy nastroju! a co!! :laugh:
buziaczki!
Lapisku a Tobie to się medal z ziemniaka należy!! naprawdę ;D dzielna jesteś!! ;D

reklama
Dobry trzydziestkom :)

Anuś ale z Ciebie nocny marek :)

Alek no jasne, że lepiej umyć okna jak jakaś konkretna pogoda będzie - słoneczko i ciepło - nie mozesz na wyjazd być przeziębiona. A jaki garnitur kupiłaś - ja musiałabym się rozejrzeć za jakims fajnym na wiosnę.

Lapisku szybciutko wracaj do nas z Warszawy :)

Majeczko, Kindziu co słychać

Dzisiaj jest ulubiony mój dzień - piatek :) i w pracy mamy czekoladki, bo koleżanka ma urodziny :)

Do góry