reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Skończyliśmy robić ciasto i zajrzałam jeszcze na chwilkę.
Aluś i Ty sie doczekasz niedługo! A choroba często opóźnia owu! Pięknych Świąt w Lublinie!:-)
Antilko @ przyszła, to znaczy organizm do zdrowia wraca:tak:, szkoda, że w pracy musisz siedzieć. Trzymaj się i dobrej, spokojnej nocki!

Najeczko dziękuję:tak: Jest jeden plus siedzenia w pracy omijają mnie ostatnie przygotowania i gotowanie;-) Jutro po pracy (kończę o 19) idę do mamy pewnie zaraz zasnę i wstanę dopiero na późne śniadanko:happy:

Witajcie moje drogie 30-tki...
przede wszystkim zycze wam pogodnych,radosnych i zdrowych Swiat Wielkiejnocy i aby nasze marzenia o fasolkach spelnily sie jak najszybciej,a tym,ktore juz fasolki nosza pod serduchem aby sie rozwijaly zdrowy i o czasie zawitaly wsrod nas!
niestety nie jestem w stanie nic pisac,bo od samego rana mam niesamowita migrene... pol dnie przespalam,wzielam leki,ale nic nie pomaga,wiec chyba musze przeczekac... u mnie swieta w tym roku znowu niezbyt swiateczne,ale obiecuje sobie,ze to juz ostatnie takie swieta... humor mimo wszystko mi dopisuje i czekam z niecierpliwoscia na moja wizyte u lekarza w sobote za tydzien... przepraszam,ze tak tylko od siebie,ale nie dam rady dzis nikomu odpisac... jedynie Carioca- malenstwo wyglada super... czy wiesz czy to chlopiec czy dziewczynka?
pa

Witam prawie Świątecznie:-)
Ewo postaraj się przespać ten ból głowy. U mnie święta też niezbyt okazałe, bo od wczoraj siedzę w pracy.Dobrze, że mama mieszka kilka ulic dalej i u niej wszystko przygotowane:tak: Co prawda my raczej nigdy nie świętujemy hucznie, gdy babcia żyła byłyśmy we trójkę. Teraz tylko mama, ja z moim M i ewentualnie jego rodzice.Tak jest super, gdyż nie przepadam za wielkimi zlotami rodzinnymi.
Carioca ja mam przeczucie, że w Twoim brzuszku mieszka chłopiec:cool2:
Jeszcze tylko 10 godzin i będę po pracy:cool:

Ewo - jeszcze nie wiadomo czy to synek czy córcia, bo ułożył/a się boczkiem.
Antilo - mój Piotr by się bardzo ucieszył, nie mówi na tę fasolkę inaczej niż Staś i zgodził się na moją propozycję imienia Sabinka, chyba tylko dlatego, że jest przekonany, ze to będzie chłopak. Ale jak to mówi mój tata "co Bóg da, to ksiądz ochrzci" :laugh2:
Dobrze, ze juz Ci sie normuje organizm, byleby do tej 19tej :-)
Alek - pewnie, że mogą podrosnąć, mają jeszcze sporo czasu :)

Kochane, życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt, wspaniałych przeżyć w rodzinnym gronie i niech przyniosą spełnienie marzenia o potomku.

Witajcie trzydziesteczki swiatecznie!!!

Ja na chwilke zagladam co u Was... nie moglam sie oprzec i ciekawosc wziela gore ;-)

Carioca sliczne dzieciatko....
Alek trzymaj sie cieplo, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!

pozdrawiam Was swiatecznie!!!
Musze kompa oddac mezusiowi bo juz na mnie krzywo patrzy...

reklama
Witajcie w Wielką Sobotę 30stki! Już prawie wszystko co trzeba zrobione, tylko przygnębia mnie, że muszę nad papierami posiedzieć, bo na środę muszę pracę wykonać, a nie chcę we wtorek siedzieć przez dzień i noc. Wiec jeszcze dziś trochę i pewnie w poniedziałek wieczorkiem trochę posiedzę. Ale jutro i poniedziałek do wieczora świetuję!:-)
Antilko mam nadzieję, ze w pracy u Ciebie w miarę spokojnie! I że czujesz się lepiej?!
Ewa coś ta migrana panoszy się za bardzo ostatnio!:no:
Carioca ciekawe kiedy się dowiecie o płci dzieciaczka!
A ja się martwię, bo znów jakiś chyba stan zapalny mi się przypałętał. Ostatni wyleczyłam ok 2 tygodni temu! Nie wiem skąd to się bierze, higienę utrzymuję, używam płynu do higieny intymnej Lactacyd, nawet bieliznę już ciągle bawełnianą noszę. Lekarka mówiła, ze mam kłopot z utrzymaniem prawidłowego Ph. Teraz nie ma szans na pójście do gina. Może wiecie co mogłoby mi pomóc?! Mało świąteczne tematy, wybaczcie, ale martwię się trochę.:zawstydzona/y::sorry:
Jeszcze raz pięknych Świąt!:tak:

Do góry