reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobry wieczór!
Szkoda, jak zwykle, że Święta się kończą. Ja chociaż jeszcze jutro się wyśpię, a poza tym praca w domu to jednak co innego. :-) A i dziękuję za pochwały pod adresem moich loczków!:-)
Ewo rzeczywiście u Was wybór imienia nie jest taki prosty! Ale jak przyjdzie czas to i najlepsze imię przyjdzie. Jedna moja koleżanka dopiero po urodzeniu dziecka zdecydowała się z mężem na imię, stwierdzili, że własnie takie do dzieciatka pasuje, kiedy z nim pobyli. W sumie ciekawie.
Antilko jak tam, wypiłas to piwko?
Aluś fajny miałaś dzisiaj dzień!:tak:Dobrze, że się nie stresujesz pęcherzykiem, a my kibicujemy mu!:-)
Wagnies juz sie za zrzucanie kilogramów zabrałaś?:-)

reklama
czesc dziewuszki!
mam nadzieje,ze wypoczelyscie choc troche po swietach:)
ja sie nie moge pozbierac w pracy, spac mi sie chce starsznie..
no ale jakos musze przezyc...
milego dnia zycze!

Witajcie! Życzę łagodnego przejścia z czasu świątecznego do codziennego!:-)

Ewo dobrze, że jesteś, bo mam do ciebie zapytanie (w moim mniemaniu udzielisz mi odpowiedzi eksperta:happy:). zastanawiam się nadkupnem wózka-i nie chodzi mi tu o model czy konkretną firmę, ale o funkcjonalność w moim przypadku. Początkowo chciałam kupić pojazd 3w1 ale przeanalizowałam sytuację i stwierdziłam, że spacerówka w tym roku mi się nie przyda-urodzę pod koniec lipca i dziecię będzie za małe, żeby je wozić w spacerówce. więc moze lepiej kupić "normalny" wózek (z nosidełkiem ewentualnie) a wiosną następnego roku spacerówkę. co Ty na to?

reklama
Cześć dziewczyny.:happy:
Jak tam sadełka poswiąteczne? U mnie całkiem okazałe ;-) :-D
Ale dzisiaj już "proza życia". Mężuś wrócił do pracy i wróciło samotne zmagane się z małym, ciekawym świata odkrywcą, który zdobył umiejętność raczkowania i nie mam już miejsc, do których by nie dotarł. :no: Czasem nawet nie chodzi o to, by nie popsuła czegoś, ale by sobie nie zrobiła krzywdy (wczoraj rozcięła wargę), albo nie zjadła czegoś w stylu proszek do prania..:szok: Bardzo polubiła sznurówki od butów..
Pozdrawiam.

Do góry