reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie! Widzę, ze tu już pustawo światecznie. Mnie nie będzie w domku tylko przez Wielką Niedzielę i kawałek poniedziałku, więc będę zaglądac tu co jakiś czas pewnie.
Carioca piękne Twoje dzieciątko!:-) Tym machnięciem pewnie dał Ci znak:"Nie martw się już mamuśka!":-)

Ja też życzę Wam pięknych, pełnych Miłości, Nadziei i Radości Świąt Wielkanocnych oraz dni, które po nich przyjdą!

reklama
Carioca, sliczne malenstwo:) wzruszajace takie zdjecia:tak:
Najka, loczki ladniusie, takie w sam raz:tak:ja zawsze marzylam o lokach, bo mam strasznie cienkie i proste wlosy.... i raczej nigdy lokow miec nie bede:no:

kochane, ja zaraz po pracy wyjezdzam do moich rodzicow na swieta, wracam w poniedzialek, idziemy do tesciow na obiad. moze uda mi sie zajrzec w trakcie swiat do was, choc podejrzewam, ze beda tutaj pustki;-):tak:

Z okazji tych pięknych Świąt zyczę wam radości i nadziei płynącej od Zmartwychwstałego!
spokoju, chwil refleksji i rodzinnego ciepła :)

Kochane 30 przyjmijcie proszę i moje życzenia
CIEPŁYCH, PEŁNYCH RADOSNEJ NADZIEI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH A TAKŻE KOLOROWYCH SPOTKAŃ Z BUDZĄCĄ SIĘ DO ŻYCIA PRZYRODĄ.
Ja dzisiaj i jutro będę siedzieć w pracy i potwornie sie nudzić więc będę zaglądać :-)

Witajcie..
widzę, że prawie wszystkie rozjeżdżacie się na Święta, w związku z tym chciałam Wszystkim 30-stkom życzyć rodzinnej i ciepłej atmosfery na te Święta, słoneczka i ciepełka jak najwięcej, a także tej, jakże potrzebnej nadziei i radości:-) ściskam Was Kochane świątecznie!

Najeczko fajne loczki:tak:
Kajduś miłego pobytu u rodzinki, odpoczywaj i nabieraj sił:-)
Antilko i ja dziś w pracy..;-)
Carioca słodkie Maleństwo:-)

ja niestety w kiepskim nastroju..:-( po wizycie u gina jestem załamana.., nie ma ani jednego pęcherzyka dominującego, same drobne.., pomimo tego że brałam clo.., znowu szykuje się bezowulacyjny cykl.., strasznie mi smutno:-( :-( :-( kolejna wizyta w we wtorek..w sumie, to nie wiem po co??:no:

Kajda odpoczywaj, a jak zajrzysz skrobnij jak mijają Ci Świeta.
Antilko fajnie, ze się odzywasz, zastanawiałam się dziś co u Ciebie.
Aluś czasem później ujawnia się ten dominujący pęcherzyk, prawda? Więc we wtorek trzeba to sprawdzić! Nie smuć się jeszcze!
U mnie chyba pomyliła się lekarka, bo jak byłam 13 d.c. mówiła. ze jestem prawdopodobnie po owu, nie było wyraźnie dominującego pęcherzyka, chyba? Śluz płodny dopiero od 15 d.c., przez kilka dni. I tempka coś mi nie pasowała, był 1-dniowy skok, a potem niska. No i 20 d.c. tempka skoczyła i mocny ból jajnika. Wszystko wskazuje na to, że owu chyba jednak wtedy. No i wysoka tempka do teraz jest. Sorki za ten wywód, ale daje on nadzieję na to, że 11,12 d.c. u Ciebie jeszcze nie można mówić o cyklu bezowulacyjnym. Trzymaj się Aluś !

Najko super fotki z Kazimierza i loczki także niczego sobie:-)
Aluś gratuluję awansu, pęcherzykiem się nie martw pracuję nad zaklęciem;-)
Carioca strasznie się cieszę, ze u Was dobrze. Dzidziolek bardzo fotogeniczny. Nie chce mi się wierzyć, że taki bałagan w tym szpitalu:no: Czy wyjaśniłaś już sprawę z tą immunoglobuliną:confused:
Novaczko ja też dostałam niespodziankę od zajączka koło podusi, ale mój psiak był pierwszy i zostało mi sreberko po kurczaczku:-D :-D :-D
Buziaki dla wszystkich

Witajcie.:happy:
Dla mnie to 2 rok bez Triduum. Rok temu byłam po porodzie i ledwie się ruszałam, wyobraziłam sobie siebie stojącą w tłumie i stwierdziłam, że aż tak to się umartwiać nie będę :no: no i dzidzia malutka, ktoś z nią musiał zostać.
A w tym roku poszedł tatuś, wczoraj pracował po południu, ale dzisiaj poszedł. Małej nie zabieram z tego samego powodu, co rok temu, a poza tym niebawem jej pora na spanie, więc nie przeciągam struny. :no: Zobaczymy za rok.

Pozdrawiam Was i życzę Wspaniałych, niezapomnianych Świąt.

Na stole święcone, obok baranek...
no i koszyczek pełen pisanek
wiosenne bazie stoją w wazonie
podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach płonie.

Antilko niech praca Ci szybko minie dziś i jutro, a potem świętowanie! :-)
Novaczko to za rok może Ty pójdziesz, a mąż z maleństwem zostanie! Ja byłam i bardzo zmarzłam dziś, ale to też dla mnie ważne, żeby być. Chociaż źle sie czuję, gdy takie tłumy, trochę klaustrofobicznie, tak mam, ale mimo to dobrze, ze byłam.
Dobrej nocki!

witajcie wieczorkiem..
Najeczko, Antilko dzięki..Kochane jesteście..może faktycznie owu będzie później:confused: już sama nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć:baffled: może przez to przeziębione gardło coś się pomieszało:confused:
dzisiaj dowiedziałam się, że jedna z moich koleżanek z pracy jest w ciąży, też długo się starali i od stycznia, tak jak ja, leczyli się w Novum, miała tragiczny progesteron, a udało się jednak! jest w 7 tygodniu:-) może i ja się w końcu kiedyś doczekam..:baffled:
no dobra! nie smęcę już..Antilko pęcherzyki po prostu czekają na Twoje zaklęcie:tak:

Kochane! jeszcze raz życzę Wszystkim radosnych Świąt:-)
my jutro z samego rana jedziemy do Rodziców do Lublina, wracamy w niedzielę wieczorkiem, tak więc na pewno zajrzę się przywitać i zobaczyć, co u Was:tak:
uściski dla Wszystkich!

reklama
Muszę się pochwalić moim małym sukcesem DOSTAŁAM @ nie pamiętam kiedy tak się cieszyłam z miesiączki;-) :-) Szkoda tylko, że mam dyżur, gdyż jak to bywa po zabiegach @ jest baaardzo obfita. Dobrze, że mam lekarza pod ręką, bo już dostałam zastrzyk z Cyclonaminy:happy: Mój M zaraz mi przywiezie nową paczkę podpasek i może jakoś przetrwam noc i dzień:confused:

Do góry