Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Nudze sie dzis w pracy bardzo, siedze sama wiec moge poczytac co sie u Was dzieje...
Antila to Twoj wypadzik wczorajszy tez byl super... ja w Tatry sie wybieram po swietach z moim mezusiem ale chyba pojdziemy sobie do Koscieliskiej... A dzis wieczorem mam nadzieje ze uda Ci sie dotrzec na 21 pod okno!
Carioca bylo super wczoraj ale ja wiekszych skrzydel dostaje po nartkach :-(
Najka u mnie swieci slonko i jest calkiem ladny dzionek... chyba Kraq ma jakies wzgledy... A do Kraq serdecznie zapraszam!!!
Wagnies ja też wybieram się pod Papieskie Okno jeżeli wyjdę z pracy przed 9
Antila to Twoj wypadzik wczorajszy tez byl super... ja w Tatry sie wybieram po swietach z moim mezusiem ale chyba pojdziemy sobie do Koscieliskiej... A dzis wieczorem mam nadzieje ze uda Ci sie dotrzec na 21 pod okno!
Wagnies - no sie Wam spacerek "rozwinął" Pogoda jest taka piekna, ze mozna skrzydel dostac, prawda?
Carioca bylo super wczoraj ale ja wiekszych skrzydel dostaje po nartkach :-(
Dziś wyjątkowo wcześniej z pracy. Spałam może ze 4 godzinki i teraz zaczynam zasypiać i chyba prześpię się z 2 godzinki, bo nie do życia jestem. Chciałam trochę w domku popracować.A na dworze się jakoś szaro zrobiło...
Wagnies świetnie, ze wypad udany! No i kurcze, nie ma to jak Kraków, może w lecie się wybiorę w końcu!
Najka u mnie swieci slonko i jest calkiem ladny dzionek... chyba Kraq ma jakies wzgledy... A do Kraq serdecznie zapraszam!!!