reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol wieczorkiem:)
Carioca, ciesze sie ze wychodzisz ze szpitala! super:) teraz juz wszystko bedzie na pewno dobrze!!
alek, no to mialas udany weeknedzik:0 i okna pomylas, super:) ja nie zdaze przed swietami niestety..
Najka, widze ze tez weekendzik sie udal:) bardzo sie ciesze:) i pogode pewnie mieliscie ladna

moj pecherzyk mial wczoraj 20 mm, endometrium 12 mm, pecherzyk powinien lada moment peknac
we wtorek ide znowu, zobaczymy czy pękł...

ja slecze jeszcze nad robota, jeszcze do wtorku tak bede miala, a potem luzniej.. jak przezyje;-):-)
milego wieczoru!

reklama
Witajcie dziewczynki :happy::happy::happy:

Witam wiosennie poniedziałkowo:happy:.
Zdobyłam się na odwagę:tak::tak: i pokażę Wam swoje brzusio. Pierwsza fotka to początek 17, druga-początek 24 tygodnia:tak::tak::tak::tak:

3ztzf28.jpg
49avx4i.jpg

ta czerwona kreska na drugim brzusiu to nie rozstęp, ale odciśnięta gumka od spodni;-);-);-)

Sensi - śliczny brzusio :-) :-) :-)

ja też pozwolę sobie pochwalić się swoim :-p

:-) oto mój bunio 8tc :-)

julinka8tcek3.jpg

julinka8tc1lb9.jpg

Witajcie trzydziesteczki!!!

Co tu taka cisza?

Wagnies jak Twój spacerek?

Najka w sumie to pojechalismy ze znajomymi w gory na grilla. Wypadzik sie udal, pogoda byla przepiekna...

jutro wychodze i czujemy sie coraz lepiej

Carioca super ze juz wszystko w porzadku i Cie wypuszczaja!!!

Sensi, Kajunia ale macie superowe brzychole!! Tez bym taki chciala!!

pozdrawiam Was poniedzialkowo, zagladne pewnie dopiero poznym wieczorem bo na koncercik Rubika ide a pozniej na Franciszkanska wstapie...

Cześć dziewczyny.:happy:
Sensi, Kajunia- brzyszki super! Kajunia, jak na 8tc, to całkiem duży! :tak: Ale ja tez dość szybko "urosłam" i do konca miałam bęben wielki, a Martynia urodziła się 2.700- i skąd to tak?:confused:
Pozdrawiam Was cieplutko.:-)

Cześć dziewczynki :-)
Już jestem weekend spędziłam w Zębie koło Zakopanego w sobotę byliśmy na Gubałówce a wczoraj w Morskim Oku.Wieczorem może wkleję jakieś fotki zamarzniętego jeziora:-D Muszę sobie wykonać jakiś kamuflujący makijaż, bo mam cały nos czerwony od słonka;-) :-D
Carioca to szybciutko wracaj do domku.Czy w domu także będziesz musiała plackiem leżeć???
Kajda trzymam kciuki za pęcherzyk:tak:
Najko super,że wypad do Kazimierza się udał. Ja tam jeszcze nigdy nie byłam a wybieram się od conajmniej 5 lat;-)
Sensi, Kajuniu superowe brzuszki:happy:
Wagnies ja też wybieram się pod Papieskie Okno jeżeli wyjdę z pracy przed 9:dry:
Aluś, Nowaczko, Vonko buziaki

reklama
Cześć dziewczyny.:happy:
Sensi, Kajunia- brzyszki super! Kajunia, jak na 8tc, to całkiem duży! Pozdrawiam Was cieplutko.:-)

Novaczka - brzusio rośnie mi z dnia na dzień :-) widać, że malchy mają się dobrze i rosną :tak: w 8t3d miały po 1.53cm :-) i co chwilę wołają o jedzenie :-D

Do góry