reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie:)
ja tylko wielkim skrotem relacja z wizyty:
pecherzyk w lewym jajniku 17 mm, endometrium 6 i coś mm, wyniki mu sie bardzo podobaly, generalnie nie ma sie do czego przyczepic…za dwa dni w sobote ide znowu…
ale wiecie, ja to porąbana jestem- pomyslalam ze to moze torbiel mam na tym jajniku a nie pecherzyk, bo zeby byl az taki duzy w tym dniu cyklu??
wiem, co mi powiecie, ze mam schizy…:p
no nic, zobaczymy za dwa dni
generalnie jakis taki luz mam, juz mi wszystko jedno co bedzie.:)

w pracy sajgon, termin skonczenia roboty mam do wtorku, a jeszcze iles rzeczy nie wiadomych... do tego boli mnie starsznie glowa migrenowo wiec zaraz ide sie polozyc:sick:

carioca, trzymaj sie, do poniedzialku juz niedlugo! poglasakaj brzucholka :-):tak:
alus wspolczuje szefowej... ja mam szefa w porzadku. z kolega nadal tak samo, dzis mnie rozbawil pewna rzecz i zaczelam sie smiac - a on mi mowi, widze ze sie smiejesz ze mnie i zartujesz.. matko on za grosz nie ma poczucia humoru///:dry::szok::-p ktos normalny by sie ze mna posmial a on.. szkoda slow:baffled::happy:
sensi, pokazuj swojego bebenka! i ciesz sie ze ci w bioderka nie poszlo:tak:
Najka, widze ze tez masz stersiory w robocie... ech ta praca...:dry:

dobra, zmykam, udanego popoludnia, ja ide sie przespac a potem do roboty//:baffled:

reklama
Hej!
Novaczka :-)
Kajda pęcherzyk OK, co Ty chcesz od niego?:-)Za kilka dni pęknie pięknie!:-D a migrenkę pogoń!
Dobrej nocki!

Witajcie 30-tki trzydziestego. :happy:
Witam się z Wami i biegnę dalej..
Moja Niunia zrobiła dziś pobudkę 6.30:szok: , a ja myślałam, ze jak przesuniemy zegary,to jej się też poprzesuwa, a tu juz wraca do starego..:baffled: Za to wieczorem kłopot ze spaniem, bo jeszcze widno! A co to bedzie latem, to nie wiem.. :no: :cool2: Ona jak kura- ciemno, to idzie spać, widno, to sie budzi.:eek:
Pozdrawiam :happy:

witajcie...
ja tylko na minutke przed praca... chyba zaczyna mi byc smutno po dzisiejszej tmepce... i powoli zaczynam sie zniechecac... no ale jeszcze ma czas moja tempka na wzrost,wiec czszczenie kanalow lzowych odstawie na przyszly tydzien na razie...
mileg dnia!

to jeszcze raz ja... troche z innej beczki... tak sie zastanawiam i doszlam do wniosku,ze potrzebuje dobry slownik jezyka polskiego, nie ortograficzny tylko jezyka jak np. Larousse ma francuskiego, Duden niemieckiego czy Oxford angielskiego... czy moglybyscie mi jakis polecic?
a teraz to juz zmykam do pracy...

Witajcie! Zaraz jedziemy, więc ja tylko na chwilę. Tak sie cieszę, ze oderwiemy się troszkę od codzienności. Coś tu pustawo ostatnio, ale mam nadzieję, że jak przyjadę to poczytam sobie trochę!
Antilko cos się nie odzywasz...:confused:
Novaczko a co Ty tak biegasz?:-)
Ewo nie smuć się! Trzymam kciuki mocno! :tak:Co do słownika to nie bardzo wiem jaki jest dobry...
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, będzie mi Was brakować. Pięknego weekendu!:-)

Najko, udanego wypoczynku:)!!:-):tak:
mam dzis niezly mlyn w pracy a i tak nie moge sie skupic.... i w domu znow bede pracowac... uhu:baffled:
Ewo, buziole, jeszcze nie czas na łezki!! trzymam kciuki!!
Novaczka, ach te dzieci - czasem sie zastanawiam, skad one maja tylke energii i czemu tak wczesnie musza wstawac:confused::laugh2:

no i gdzie cala reszta sie podziewa tak w ogole??

reklama
Ja sie witam w piatek i od razu mowie dobrej nocki... zmykam spac bo jestem padnieta po dzisiejszym dniu...

Do góry