reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczynki, co z wami? wszystkie na weekend pojechaly??
Alus, gdzie jestes??
wagnies., slodkich snow:)

reklama
no co to za puchy? to ja tu wpadam zobaczyc co tu u staruszek :cool2: slychac a tu nikogo!
Ech pewnie dlatego, ze wszyscy oprocz mnie moga sobie strzelic wiosenny spacerek :baffled: wiec zycze milego wieczorku, papa!

Witajcie,

Ja dzis caly dzien pracowalam u rodzicow w ogrodzie: obcinalismy drzewa, kosilam trawe, grabilam liscie... a teraz padam ze zmeczenia...

Carioca ja nie spacerowalam ale za to jutro sie wybieram na "spacerek" ze znajomymi na Kudlacze...

Cześć dziewczyny.:happy:
Pytałyście co ja tak biegam, ano same niedługo zobaczycie, przynajmniej niektóre..;-)
A tak poważnie, to nazbierało sie trochę różnosci i trzegba było poudzielać korepetycji siostrzeńcowi, połazić z Niunią po parku póki ładnie, zadbać o dom, coś ugotować, przypilnować Szkraba, bo właśnie nauczyła się raczkować, :szok: czym mnie wprawiła w stan ogólnego szoku, bo już przestalam wyczekiwać, że zacznie, raczej rwie sie do chodzenia, a tu proszę jaka niespodzianka- i teraz już nie ma miejsc, do których nie można dotrzeć. Na razie to jest nieudolne, ale postępy są z każdym dniem. Jeszcze wczoraj chodziła głównie do tyłu, potem z nogami prostymi w kolanach, a dziś już techniką mieszaną.
A dodatkowo pracuje nad stronką Martyni. Na razie jest ascetyczna, ale powoli się uczę. No i mam sporo zaległosci, bo przecież roczek stuknął, a tu trzeba uzupełnić od początku.
Podaję link i zapraszam do odwiedzin.

Blog martynia na www.smyki.pl

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

Dzieńdobry, dzieńdobry!:-D
A gdzie jesteście? Ja kończę i ja zaczynam?:confused:
Wstawać, juz po południu!!!:rofl:
Ja rozumiem, że niedziela, ale żeby spać do południa? Moje dziecię śpi, ale już pierwsza drzemka, pobudka dziś wyjątkowo późno, bo o 8. :happy:

No dobrze, to jeszcze poodpoczywajcie, póki mozecie.:wink:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:happy:

witajcie:-)
ale puchy u nas..:confused:

Najeczko jak weekendzik się udał? w taką pogodę to pewnie było super:tak:
Kajduś no i jak Twój monitoring? rosną pęcherzyki??:-)
Carioca jesteś już w domku? jak się czujesz? uściski:-)
Antilko a gdzie Ty??????????:confused:
Ewuś co tam u Ciebie?
Vonko, Wagnies, Sensi, Maraniko :-)

a ja weekend zaczęłam już w piątek:-) wieczorkiem byłam ze znajomymi w knajpce szantowej, wczoraj umyłam wszystkie okna:szok: :-D i wreszcie wpuściłam do domu wiosnę:tak:w nagrodę mężuś zabrał mnie na smaczną kolacyjkę :-) dzisiaj byliśmy na spacerku, a wcześniej poruszaliśmy się w klubie (ja stepik, mężuś siłownia;-) ), teraz siedzę sobie przy otwartym balkoniku, powietrze jak w lecie, w cieniu jest 21 stopni:tak:
i jak pomyślę, że jutro do roboty, to aż mnie..:wściekła/y:
ale nic to..przecież jeszcze mamy weekend..:-D
buźka dla Was!

Witajcie!
Wracam, a tutaj tak mało pościków...
Było fajnie, dużo łazilismy, a trochę nawet wspinaliśmy się. Pogoda piękna. Tylko trochę za krótko, ale na dłuższy wypad do wakacji trzeba poczekać.
Kajda właśnie jak Twój pęcherzyk? Jak Ci minął weekend? Mam nadzieję, że z tą pracką szybko poszło...
Carioca jutro wychodzisz do domku?:-)
Wagnies jak Twój spacerek?
Novaczka to świetnie, ze Twoja córeczka takie postępy robi, niedługo to dopiero będziesz za nią biegać!:tak:
Aluś mi też się nie chce o robocie mysleć, tym bardziej, ze jeszcze dzisiaj muszę coś do niej zrobić.:no: Ale jeszcze jednak weekend!
Antilko Ewo Vonko ujawnijcie się! Pozdrawiam Wszystkie 30stki!

reklama
Do góry