reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam wiosennie:-)
no i przyszła @ jedna!!:wściekła/y: Antilko w związku z tym bardzo proszę o zaklęcie:-D na następny cykl oczywiście:-D
Carioca Słoneczko!! nareszcie się odezwałaś! trzymaj się dzielnie!mocno Cię ściskam! pogłasiaj Maluszka od nas:tak:
Kajduś a co ten koleżka taki dziki??:baffled:
Najeczko trzymam mocno kciuki za Ciebie!!:-) odezwij się koniecznie po wizycie:tak:
Vonko jak się czujesz? jak po bromku?
Novaczka fajniutka ta Twoja córcia:tak:
Wagnies :-)
Majeczko głowa do góry;-)
Madziujko witaj Kochana:-) jak miło Cię tu widzieć:tak:

zaraz będą fotki..:-)

reklama
Olus:) jak milo Cię zobaczyć:):-):tak:nie wiem czemu ale wyobrazalam sobie, że jesteś blondynką:confused::laugh2: milusio wyglądasz:tak:świetne zdjęcia... ach, fajny taki wypadzik... a my myslimy, że może w weekend majowy uda nam sie wyskoczyć do Paryza, mamy znajomego we Francji, ktory ma wlasnie mieszkanie w Paryżu, wiec meta już by byla.. ale jak nas znam, to nie pojedziemy. mielismy jechac w zeszle wakacje do niego i jakos spełzło na niczym:baffled:
Antila, wagnies - buziole:-)

hihi..Kajduś bo byłam, farbowaną co prawda, ale od paru ładnych lat miałam jasne włosy:-D teraz wróciłam do naturalnego, bo strasznie miałam zniszczone, ale już myślę o jasnych pasemkach na lato..:tak: :-D fajne są takie wypady, nawet takie krótkie:tak: my uwielbiamy tak jeździć! w tamtym roku byliśmy tak w Londynie:-D a w maju mamy już zaplanowany wypad do Bratysławy na koncert Georga Michaela:-)

Hello lasencje!!!

Vonka moze kiedys uda nam sie na kawce spotkac!A w sumie jestesmy tu po to zeby sobie pomagac... a ja jak tylko moge komus pomoc to chetnie to robie!
Potwierdzam:tak: :tak: :tak: mi Wagnies natychmiast pomogła przesyłając super materiały do pracy:-) Jeszcze raz dzięki:happy:
Aluś fajne foteczki ja Ciebie nie poznałam, bo także pamiętałam jako blondynkę( ze zdjęć z Tunezji):-)
Kajda daj nam jakieś namiary na kolegę to mu uprzykrzymy życie (np zapychając skrzynkę głupimi mailami):cool2::rolleyes2::ninja2:

Witajcie wieczorem!
Carioca to miałaś przejścia! Ale wierzę, że teraz już będzie dobrze! Popisz co u Ciebie jak będziesz mogła z laptopka jeszcze skorzystać!
Kajda tyeż mam nadzieję, że wizyta będzie OK, ale wiadomo trudno być spokojna. Szkoda, ze taki koleś Ci sie trafił.:baffled:Od takich lepiej chyba sie dystansować, tylko pewnie to trudne...
Vonko kochana dzięki:tak:. A jak u Was?
Antilko dam znać jutro! A Ty kiedy w końcu do gina idziesz?
Aleczko jednak @:-(. Fotki fajne! A Ciebie rzeczywiście miło zobaczyć!:-)
Maraniko jak usg? Odezwij sie do nas!
Pozdrowienia wieczorne dla Wszystkich 30teczek!

Witajcie:tak::tak:

Carioca
bidulko:-:)-( to musiał być ogromny stres:szok:. dobrze, że sytuacja opanowana. Teraz musi być tylko dobrze, musisz być dzielna i bardzo silna,bo czeka Cię ogromny wysiłek. Trzymam kciuki. Pozdrowienia od mego bębna:happy::happy:

Miłego dnia kobitki:-):-):-)

Witajcie Trzydziestki.
No i mamy kolejny wiosenny dzionek. Dziecie zerwało mnie o 7, głodne aż świszczało. Nie ma co narzekać i tak spała 12 godzin.
Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie się mocno za brzuszki, niech tam w nich rosną sobie Maluszki,a tam gdzie nie ma, to szysbiutko zabierać się do siania- wiosna przyszła!
Pozdrawiam.

Witam

Najka,KAjda moje leczenie nie postepuje bo znów mam torbiel:-( i znowu biorę na wchłoniecie lek.koszmar!!!!!!

Aluś a ja zdjęć nie widziałam :-(

Majeczka- no to trzymam kciuki - mam nadzieję,ze wymiar był o.k.i że pękło.
A moze ten nastrój to już początkowy ciazowy?

Carioca- trzymaj sie i dużo wypoczywaj- bo lekami to już jesteś na pewno mocno obłożona.

Novaczka
- super Córcia

Carioca- mialas okropne przezycia,ale na szczescie wszystko sie zaczyna stabilizowac i bedzie na pewno dobrze... lez i odpoczywaj ile sie da... trzymam kciuki...
Alek- ja nie widze zadnych zdjec....
cala reszte 30-tek pozdrawiam...

reklama
Witam w piękne wiosenne popołudnie:-)
Maraniko jak było na USG:confused:
Najko myślałam,że pójdę dzisiaj do gina ale nie ma jeszcze wyników hist- pat. Może będą w przyszłym tygodniu to wtedy się wybiorę
Kajda czekamy na wieści:tak:
Aluś no to będę pracować nad zaklęciem:-)
Sensi rozumiem ,że brzuszek już widać;-) :-)
Ewo Twój Joe już nam chyba nie wklei tych zdjęć spiworków:confused: ;-)
Pozdrowionka dla wszystkich 30

Do góry