reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Elu- dolkladnie... tylko oczywiscie cena.... nawet tutaj podobne sa bardzo drogie i po przeliczeniu na sztuki i dodaniu kosztow prania -wychodza dosc drogo i wlasciwie sa "oplacalne" pod wzgledem kosztow ( jesli to wlasnie koszty ma sie na wzgledzie) jesli sie ma zamiar miec wiecej niz jedno dziecko... jednak zawsze mozna poprosic gosci aby w formie prezentow kazdy kupil pieluche... jest tez mnostwo website'ow,na ktorych mozna znalezc ich wykroje i uszyc samemu,co wychodzi duzo taniej,jak rowniez sa rodzaje tzw. one size fits all ( jeden rozmiar pasuje na wszystkie) jednak mnie sie nie bardzo podobaly w sklepie... ja moje wstawialam kilka razy w styczniowkach i chyba Karlam1 pisala o tych co ty.. zalaczam jeszcze raz moje, mam tylko po dwie w rozmiarach XS i S...,bo kupilam je zeby zobaczyc jak wygladaja w "reku" i sa ciut inaczej uszyte niz w wykroju, wewnetrzna czesc nie maja wszyta tylko zapinana na napy co pozwala na szybsze suszenie... o pieluchach tego typu moglabym pisac duzo,bo jest ich bardzo wiele rodzajow i sa takie do ktorych nie potrzebujesz nakladac dodatkowej ceratki,bo takowa maja,ale nie jest to plastik tylko swego rodzaju material,ktory ma przepuszczac powietrze a nie "siusiu"... dla zainteresowanych podam linki do dobrych website'ow po angielsku i moge napisac po polsku o nich rowniez tylko potrzeba mi ciut czasu... mam rowniez adresy gdzie mozna znalezc wykroje i instrukcje jak uszyc za darmo,trzeba tylko wydrukowac wykroj... no i niestety sa po angielsku,ale sluze pomoca....
1- pieluchy + welniane gatki,ktore sama oczywiscie wykonalam
2-rozlozona pielucha,ktora wymaga dodatkowej ceratki
3-porownanie pieluch rozmiaru XS i S
4-pielucha tzw. AIO ( all in one),ktora juz nie wymaga ceratki

witajcie moje drogie 30-tki... popisze wieczorem...
Antilo- musze przypomniec Joe o tych zdjeciach.... a najlepiej sama sie nauczyc jak je przekladac z kamery na komputer... spiworka na drutach jeszcze nie skonczylam,zostaly mi tylko pliski do zrobienia,no i niestety nie wyszedl najlepiej,ale moze zrobie drugi....
Carioca- bardzo ci wspolczuje tego lezenia i w szczegolnosci basenu... ale trzymaj sie dzielnie,bedzie dobrze....
popisze wieczorkiem...
milego dnia!

Witajcie! U na sdziś pięknie świeci, ale też nieźle wieje, trochę zawiało mnie w drodze z pracy!
Kajuniu cieszę sie i gratuluję!:-)
Aleczko wierzę, ze ten Twój cykl będzie owocny, ciekawa jestem jakie zaklecie Antilka wymysli, ale tak czy inaczej bedzie skuteczne!:tak:
Antilko rzeczywiscie martwilam sie niepotrzebnie, ale tak to jest... A Ty czym tak nabalaganilas na balkonie:confused::-) Znowu bylas nocka w pracy, bo tak wczesnie napisalas?

Ewo Sensi :-)
Pozdrowionka dla 30stek!

sensi, Najka - dziękuję :-)

ja też zaniemówiłam, chociaż na 99% wiedziłam że to są bliźniaki :tak:
popłakałam się, nogi mi telepały a gin się cieszył :-)
jesteśmy przeszczęśliwi :tak:

buziaki

Witam
Kajuniu - wielkie gratulacje! Nawet troszke zazdroszcze :)
Najeczko - a wykorzystaliscie czas owu?
Ewa - ladne cudenka.

Dziekuje za dobre slowka, rewelacji to tu nie ma, ale trzeba to przejsc nie ma innego wyjscia. Na sali mam fajne, pozytywnie nastawione dziewczyny, wszystkie korzystamy z "jacuzzi" i powiem Wam ze bywa wesolo, zwlaszcza ze u wszystkich (lacznie ze mna jest nas 3) jest poprawa.
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Antila, dziekuje za zyczenia dla Martyni.:-)
Kajunia, GRATULACJE !!! :-) :-) :-) To sie nazywa miec fart! Podwójny strzał... Ho ho ho!
Cariocca, to masz lepiej niż ja w domu z tym jacuzzi..;-) :-D
Pozdrawiam Was wszystkie.

Do góry