reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane ja tylko na momencik, melduję, że żyję i wszystko w porządku z maluszkiem i ze mną, ale zachciało mi się przesadzania kwiatów, sprzątania na balkonie i narobiłam takiegooooo syfu, że...właśnie lecę odkurzać, a potem z psem, bo już męczy mnie o spacer...:wściekła/y: Wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcia (choć jeszcze nie umiem:baffled:, ale może się uda). Tym czasem całuję i pozdrawiam Was gorąco kobietki:-)
Carioca przyznam, że napędziłaś mi stracha, codziennie czekałam na jakieś wieści od Ciebie tym bardziej się cieszę, że wszystko już powoli wraca do normy i rokowania są bardzo obiecujące:tak: Pogłaskaj ode mnie swojego maluszka w brzuszku i koniecznie teraz sam odpoczynek i laba:-) a jak poczujesz się lepiej to zapraszam na jakieś pyszne jedzonko i deserek o ile dasz się wyciągnąć:confused: Oczywiście jak już zupełnie wszystko wróci do normy i będziesz czuła się na siłach. Tym czasem przesyłam Ci całe mnóstwo pozytywnej energii i dużo ciepłych uścisków:-) Dużo zdrówka kochana:tak:

No dobra lecę dalej do sprzątania...

reklama
Ja tylko sie witam z Wami i czolgam sie do kuchni...

Anusieńka, Ewo ja tez zdjatek Alka nie widzialam ale pewnie to gdzies na ukrytym watku albo cosik takiego - o czyms takim czytalam na watku glownym...

Witam, w czwartek mam kolejne usg i zapadnie decyzja czy wreszie wyjde. Zwlaszcza ze znowu wogole nie moge zlazic z wyrka i znowu basen :-/////////
Maraniko - fajny pomysl :) z przyjemnoscia, choc pewnie zanim bede "na chodzie" to zapewne skonczy sie wiosna.
Sensi- przeczytalam o Twoim Tacie, bardzo przykro mi przykro z tego powodu, ale mam nadzieje ze szybko wydobrzeje i to juz na dobre.
Alek - gdzie te Twoje zdjecia?
anusienko - wcale z lekami nie przesadzaja, bo zagrozona ciaze leczy sie glownie lezeniem.
Ewuniu, Najczko, Antilko i wszystkie pozostale 30tki - buziaki!

Carioca, trzymaj sie tam!! wyobrazam sobie ze to nic przyjemnego byc tak przykutym do lozka i zaleznym od innych, ale wytrzymasz dla malenstwa :tak:mam nadzieje, ze lada dzien cie wypuszcza!!! czekamy tu na was!! ściskam mocno!!
Najka, czekamy na relecje z wizyty!
Anus, wstretna torbiel, a niech ja!!! niech sie szybko wchlonie !! buziaki

Carioca trzymaj się:-) Zaciskam kciuki za czwartkowe USG:tak:
Najko ciekawe, co Ci pani gin powiedziała mam nadzieję ,że same dobre rzeczy:tak:

Myślę, że Aluś wkleiła zdjęcia tylko na chwilkę.Ja je widziałam u nas w wątku:-)

Witajcie! Ja z dobrymi wieściami!Torbiel sie wchłonęła! Tak sie cieszę! Bo już czarne wizje miałam i na laparoskopię się wybierałam!
Anusieńko mam nadzieję, ze u Ciebie też sie wchłonie już wtym cyklu i nie będzie się pojawiać! I u ciebie niedługo musi być dobrze!:tak:

Niestety przyplątał mi się jakiś lekki stan zapalny, ale na to tylko jedną tabletkę mam dziś wziąć i powinno być dobre. Swoją drogą to mam tendencję do tych stanów zapalnych.:baffled: A poza tym pani dr powiedziała, że jestem juz prawdopodobnie niedługo po owu!:confused:Wcześnie. A zaleciła mi brać castagnus, bo widziała, ze bardzo ładnie zareagowałam na niego jak brałam wtedy 18 dni , więc od 1 d.c mam brać przez 3 cykle, chyba, zeby dzidziuś sie pojawił, wtedy odstawić. Powinien pomóc na za duzą prolaktynę (bo nie jest bardzo duża, tylko trochę podwyższona), unormowac faze lutealną i na to okropne napiecie przedmiesiaczkowe. Plamienia prawdopodobnie okołoowulacyjne. Jakby co za 2 miesiące na kontrolę.
Tak się cieszę!
Carioca trzymaj się, mam nadzieję, ze lada dzień będziesz w domku!
Kajda Antilka Maraniko Ewo Novaczka Wagnies Vonko Sensi i inne trzydziesteczki ciepłe pozdrowionka! Idę coś zjeść, bo strasznie głodna jestem!

Najko, bardzo sie ciesze z tych dobrych wiesci, przed wszystkim z tego, ze torbiel sie wchlonela:tak::-)stan zapalny wyleczysz, zreszta to nic powaznego:) no a skoro owu tuz tuz, wykorzystuj męzulka:tak:
buziole dla ciebie i calej reszty:-D

Kajda :-) ginka mówiła, ze już prawdopodobnie po owu. Ale przytulanko było, może w dobrym czasie? To teraz ja na Twoje czwartkowe wieści będę czekać! Dobrej nocki Wszystkim!:tak:

witajcie wieczorkiem:-)
Kobitki zdjęcia były tutaj, ale już je wykasowałam:-( jakoś nie ufam internetowi za bardzo jeżeli chodzi o zamieszczanie swoich zdjęć:baffled: ale może wrzucę jeszcze, jak chcecie obejrzeć?;-)
Najeczko cieszę się, że po wizycie u gina ok:-) no i trzymam kciuki za dalszy rozwój wypadków..:tak:
Anusia kiedy wybierasz się do W-wy?:-)
Carioca wypoczywaj sobie:-) a my jesteśmy z Tobą, tzn. z Wami:tak:
Antilko to ja czekam na wierszyk..:tak: :-D
Vonko, Kajduś, Maraniko,Sensi, Wagnies, Ewuś :-)

ja dziś też byłam u gina, przede mną kolejny cykl z clo..mam nadzieję, że tym razem owocny;-)
miłej nocki:-)

reklama
Witam ranną porą:-)
Novaczko ucałowania dla córeczki z okazji pierwszych urodzinek:-)
Najko super,że torbiel się wchłonęła:tak: Widzisz niepotrzebnie się martwiłaś. Trzymam kciuki aby przytulanko okołoowulacyjne przyniosło efekty
Aluś dzisiaj będę pracować nad wierszykiem:cool2:
Maraniko cieszę się, że już jesteście po wizycie i dzidziolek zdrowiutki:tak:
Ja wczoraj też zrobiłam totalny bałagan na balkonie:baffled:
Miłego dzionka życzę:happy:

Do góry