reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Majeczko, witaj!!!! wlasnie dzis myslalam o Tobie:tak: jestes po inseminacji, tak?? jak było?? ciesze sie ze jestes pelna wiary i optymizmu! czekamy na twoj pozytywny tescik!! buziaki!!

Najka, do wtorku juz niedlugo, szybciutko zleci:tak:i lekarz zajmie sie zbijaniem prolatyny, wszystko bedzie na pewno ok:)

vonko, ciesze sie, ze u was lepiej! jestem pewna, ze powolutku wszystko bedzie sie coraz lepiej układac:) najwazniejsze zeby maz byl pod opieka dobrych lekarzy. :tak:

dobranoc wszystkim!

reklama
witajcie wieczorkiem:-)
Kajduś no wyniki w normie widzę:tak: to bardzo dobrze, mam nadzieję że monitoring też będzie wzorowy:tak:
Majeczko trzymam kciuki!! i czekam na teścik..:tak:
Najeczko dzięki:-)
Antilko będzie, co ma być..dziś porządnie wyskakałam się na stepie, a w Paryżu mam zamiar dobrze się bawić..będę piła winko, wjadę na wieżę Eiffla, a co!:-D
Vonko strasznie dzielny ten Twój mąż..:tak: pozazdrościć..
Ewuś niestety my jedziemy tylko na 2 dni..w niedzielę wracamy..będziemy zwiedzać ekspresem;)
Fumiko witaj:-)
Novaczka oj ja też kiedyś miałam wpadkę z fryzjerem- tragedia! chciałam krótką fryzurkę, a on mnie obciął prawie na zapałkę:szok: na szczęście szybko mi włosy rosną:-D a teraz mam bardzo fajną fryzjerkę, uwielbiam do niej chodzić, a chodzę dość często, bo co 5-6 tygodni, mam raczej krótkie włosy, króciutką grzywkę i trzeba je często odświeżać:tak: no i teraz wróciłam do naturalnego koloru- jasny brąz, jeszcze niedawno byłam blondi:-D ale już myślę o jasnych pasemkach na lato..:-D

Kobitki..co do tego cyklu ja już nie mam złudzeń..czekam na @ i ..do roboty:tak:
miłej nocki dl Was:-)

Aleczku, udanej zabawy z Paryzu!! żebyś zapomniala o wszystkim i sie odpreżyla! Romantycznych wieczorów i sił do zwiedzania!!:tak:;-) (nózki masz juz widze zaprawione:-D;-))
Buziole
a kiedy wracacie??

Kajduś dzięki :) wracamy szybko niestety..w niedzielę wieczorem, tak więc zwiedzanie będzie ekspresowe:-D
buziaczki:-) i do niedzieli..;-)

Majeczko czekam na zdjęcie teściku:tak: i mocno Ci kibicuję
Aluś racja :-D winko przecież wpływa korzystnie na morfologię;-) Cudownych chwil w Paryżu życzę:happy:
Najko z prolaktyną szybko się uporasz i fasolina się niebawem pojawi:tak:
Vonko a Ty robiłaś hbs i hcv:confused: bo nie pamiętam. Swoją drogą dzielny ten Twój mężulo. Tak trzymać:tak:
Najpierw Carioca teraz Maraniko , może Trójmiasto od netu odcięło:confused:
Novaczka, Kajda :happy:

Witajcie kochane nocną porą... to już kolejny raz obiecuję sobie, że wcześniej się położę spać tym czasem jeszcze po drodze od łóżka oczywiście hyc na moment do pokoiku wyłączyć komputer i przy okazji zaglądnąć na forum no i... znowu lipa z planów;-)
Antilka netu na szczęście mi nie odcięli więc trójmiasto raczej skomunikowane ze światem;-), ale faktem jest, że ja już bardzo poważnie zaczynam martwić się o Cariocę:-( Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, ale może jest pod stała kontrolą lekarza i nie ma dostępu do kompa? Bo przecież chyba dałaby znać prawda? Tak czy inaczej mam nadzieję, że wszystko w porządku i już wkrótce się odezwie.
Aluś udanej zabawy i mnóstwa wrażeń życzę:-)
Vonka super, że humorki wracają, a im lepsze samopoczucie tym szybciej wraca się do formy. Wszystko jak widzę coraz lepiej się układa i oby tak dalej:tak:
Majeczko mam nadzieję, że będzie owocna:tak: Trzymam kciuki:-) Od razu przypomniało mi się jak ja chodziłam na inseminację...ale jakoś nie wspominam ich najlepiej. Ale w końcu chodzi tu o skuteczność, a nie przyjemność;-)
Kajduś całkiem ładne wyniczki, no teraz tylko czekać na pozytywny rozwój wypadków:-)

Co do włosów i fryzury to zawsze miałam z tym problem, bo mam ich za dużo:tak: No ale po ciąży pewnie trochę zgubię więc może w końcu będzie jakaś równowaga;-) Poza tym czuję się całkiem dobrze, no może z wyjątkiem tego, że od kilku dni mam totalnego lenia i nic kompletnie nie chce mi się robić. Ale to ta wstrętna pogoda...(no jakoś muszę sie usprawiedliwić;-)). Jutro jadę zrobić wyniki krwi i posiew, a w poniedziałek do lekarza i usg, już nie mogę się doczekać:-) I mam wielką nadzieję, że wszystko będzie ok. Odbieram też wyniki i będę miała omówiony test zintegrowany więc mam troszkę pietra, ale muszę i wierzę, że wszystko będzie dobrze:tak:

Pozdrawiam wszystkie, zawsze piękne i młode 30-tki:-) Buziaczki

Cześć 30-tki..
ok, nie spieszcie się tak do tych dzidziolków..
Pobudka 6.10 i oczka rozwarte na oscież, nie ma mowy o dodrzemaniu.. Z dwojga złego wolę pobudke o 4, bo potem to jeszcze do 8 pospi..
Łózio, moje łózio! AAAAAAAAA ! (to było ziewniecie). coś mi dziś mocno sennie, a tu pora brać sie za wikuały na niedzielny "roczek"
podrawiam i trzymajcie się dzielnie
PS-do Paryza też bym pojechała, mialam okazję być 2 razy i nie mam nic przeciwko temu by jeszcze raz..
Acha, a spodnie od jakiegoś czasu kupuję tylko na ryneczku. Jest u nas taka pani, która ma karteczkę: duze rozmiary i tam kupię ładne, pasujace i niedrogie (co najwyzej szybko sie zniszczą)

Witaj Novaczko:-) Jejku te poranne pobudki ciężka sprawa:-D Jeszcze pół biedy jeżeli człowiek w ciągu dnia razem z dzieciątkiem może się zdrzemnąć. Ja pamiętam moją koleżankę z pracy która wróciła zaraz po macierzyńskim.W pracy niemalże lunatykowała bidulka, bo szkrab uwielbiał w nocy jeść, ewentualnie domagał się uwagi:baffled: Nie wiem skąd ona brała siłę aby nie paść na nos:confused:

reklama
Do góry