witajcie moje drogie 30-tki...
u mnie zawsze czas zmienialismy tydzien po Europie,a w tym roku cos sie rzadom ( kanadyjskiemu i amerykanskiemu) zmienilo i stwierdzili,ze lepiej dla ekonomii zmienic wczesniej!! wiec zmienilismy w weekend z 10/11.03.... bardzo nie lubie tej zmiany,ale jakos lekko ja przeszlam,bo mialam wolne... wiec teraz do soboty u mnie jest tylko 5 godzin do tylu w stosunku do czasu u was...
za oknem deszcz.... ale chociaz cieplej sie zrobilo... poza tym nic nowego,teraz zaczyna mi sie moje dwa tygodnie czekania i bedzie wiadomo... no i musialam przelozyc moja wizyte u lekarza,bo wtedy pracuje i nie moge sie zwolnic i jestem wsciekla bo nastepna mam na 1/06.... troche dlugo czekania... ale dzis zadzwonie tam i sie spytam kidey moja lekarz przyjmuje na dyzurze i wtedy pojade z moimi wykresami,bo zerkniecie na nie nie zajmie jej przeciez wiecej jak 5 minut,a ja nie bede sie stresowac i odwlekac staranek jesli potrzebuje jakiegos wspomagacza w postaci hormonkow,albo innej obserwacji.... przeciez czas w tym wszystkim sie najbardziej liczy... niechby mi dala chociaz skierowanie na badania hormonalne,to do czerwca powinny byc juz gotowe.... a tak po cichu to mam nadzieje,ze juz sie udalo i tylko pojde na potwierdzenie ciazy...
Alek- na wieze Eifle'a to wjedz raczej winda... a na Louvre przeznacz caly dzien... no i jak bedziesz miala okazje pojedz do Versaille... ja niestety nigdy ( az wstyd sie przyznac) nie bylam w srodku Versaille tylko w ogrodach sobie zrobilismy piknik.... no i teraz powinno byc tam tez cieplo, moze nie lato jeszcze ale ladna pogoda...przejdz sie tez od Luku Triumfalnego do Louvre'u spacerkiem- wydaje sie daleko,bo to chyba 3 stacje metra,ale warto... a bilety na metro to najlepiej sie oplaci kupic tygodniowke,tylko,ze oni ja sprzedawali od poniedzialku do niedzieli,wiec musisz sobie przeliczyc i tez zalezy na ile zone... do Versaille bedzie wyzsza taryfa,bo jest chyba w 5 czy 6 zonie - niestety nie pamietam- i jedziesz tam RER C... wlasnie wyciagnelam moja carte orange - jest to bilet miesieczny - i sobie patrze na mapke metra i tak mi sie milo na serduchu zrobilo ...
Najka- gratulacje kupna spodenek,a gdzie ich zdjecie? ;-) no i czekamy na relacje z wizyty...
Antila- ciagle czekam na Joe zeby mi zdjecia przelozyl... gdzies wcisnal kabelek,ktory mu potrzebny i nie wie gdzie,albo ma super wymowke,bo mu sie nie chce lub zapomnial i tak na niego nie moge sie gniewac....
Carioca- daj znac!
ja musze leciec szybko zrobic i zjesc sniadanko,bo do pracy za chwile ide.... ten czas tak szybko mija miedzy 6h55 a 7h30...