reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Madziujka tez sie zastanawiam co u Carioci... wlasnie przegladalam watek wrzesniowek i nic nie znalazlam, na 28dni tez nic.... zaczyna mnie to troche martwic....

reklama
u mnie juz od dwoch tygodni zegarki przestawione i dopiero dzis sie zorientowalam ( wiedzialam wczesniej ale dopiero do mnie dotarlo....:baffled:), ze u was jeszcze "stary" czas i nic dziwnego,ze o tej porze nikt nie pisze.....
no nic... za tydzien bedzie juz normalna roznica....

Hej dziewczynki!
Witam w pierwszym dniu wiosny!
W pracy dzieci rozhulane, ale jakos przeżyłam!;-)Zaraz jadę spodni poszukać, bo potrzebuję nowych. A nie lubię spodni kupować, bo jakoś mało które na mnie pasują, jak dobre w biodrach to za duże w talii, itd , nietypowe wcięcie mam czy co. Ale może coś znajdę.
Kajda a Ty co sobie dziś badałaś, hormonki jakieś?
Aluś jak tam, wywiązujesz się z obietnicy? :-)Czy Ty już jutro jedziesz?:confused:
Daga.p co za mdłości Cie dopadły?
Antilko trzymam kciuki za rozmowę z szefem! Napisz jak było!
Ewo u nas czas chyba jednak w ten weekend przestawiamy. Jejku, jak będzie ciężko wstawać, ja i tak nieprzytomna rano.:no:
Ciekawe jak u Lastrady , ona już chyba lada dzień rodzi!
Sensi Kajunia Madziujka Vonko i inne 30stki pozdrawki!

helol:)
Najka - i jak, zakupy udane?? ja to bardzo nie lubie spodni kupowac... żadko ktore mi pasuja, mam nadzieje, ze ty znalazlas jakies fajne
tak, dzis bylam zrobic badania - FSH, E2 i prolaktyne - jutro wyniki beda, zobaczymy:)

cos ucichlysmy wraz z nastaniem wiosny....

Carioca... czekamy...
Alek, jak tam samopoczucie dzisiaj>??

mnie jeszcze dzis pobolewa brzuch, jutro mysle, ze juz bedzie ok... i postanowilam, ze w koncu zapisze sie na jakas gimnastyke i na basen:baffled::-p jeny,,, ciekawe czy znowu skonczy sie na slomianym zapale...trzymajcie zebym w koncu ruszyla te swoje 4 litery....:laugh2::-p

milego wieczoru wszystkim!

Hej:-)
Dziewczynki czy któraś ma może nr tel do Carioci:confused: Naprawdę zaczynam się poważnie martwić, może bidula w szpitalu jest:-(
Najko ja na rozmowę umówiłam sie dopiero w przyszłym tygodniu. A ze spodniami mam tak samo jak Ty. Jak dobre w udach to za luźne nieco niżej lub pod kolanami i zawsze oczywiście za długie:baffled: Ja poluję teraz na jakąś elegancką sukienkę, taką codzienno-wizytową
Ewo to ile teraz godzin różnicy między nami:confused: Koniecznie wklej nam zdjęcie śpiworka, uwielbiam te Twoje śliczności oglądać:happy:
Sensi a u mnie dzisiaj zima pełną gębą zawitała:-D
Vonko czy ten hepatolog to u nas w Krakowie???

Odebrałam wyniki morfologii nie jest tragiczna ale parametry nieco poniżej normy zwłaszcza hematokryt i hemoglobina:dry: Wyniki badań immunologicznych robionych zaraz po zabiegu są ujemne zresztą tak jak mówił lekarz niezmiernie rzadko odnajduje się przyczynę niepowodzeń w tak wczesnej ciąży:-(

witajcie Moje Drogie:-)
no lepiej dzisiaj trochę..:tak: nie myślę, nie martwię się, będzie co ma być..:tak:
Najeczko NIENAWIDZĘ kupować spodni!! zawsze są albo za długie, albo za luźne w pasie, a w udach za ciasne! wrrrr..teraz te spodnie szyją na proste chude nóżki, a ja mam takie dość ,,kobiece''..:-D
Antilko będzie dobrze:tak: pobierz trochę witaminek:tak:
Kajduś daj znać , jak tam wyniki? kurcze! ja nigdy nie wiem, jak się tą prolaktynę bada?? w sensie kiedy, w którym dniu cyklu?? ja raz badałam w 2 dc, raz w 15, a raz w 26, a jak jest prawidłowo:confused:
Sensi wiosenne uściski:-)
Ewuś no my zmieniamy czas z soboty na niedzielę teraz, zawsze wtedy czuję, że lato już tuż..tuż..:-D
Carioca:confused: czekamy..

Kobitki a ja od jutra urlopik:tak: plan na jutro mam taki- spanie do południa, potem czytanie książki, a na koniec stepik:-) a w piątek lecimy..:-)
Antilko kasztany masz jak w banku:-D

dla Wszystkich wiosenne buziaczki:-)

Hej! Hura! Udało mi się kupić fajne dżinsy! I to dosyć szybko jak na mnie, ale miałam juz wcześniej dwa podejścia, więc w końcu! I widzę, ze nie tylko ja mam problemy z kupowaniem spodni! To może też jak ja nie lubicie chodzić do fryzjera?:-) To chyba dosyć rzadkie u kobiet.:-D A coś ostatnio mnie nachodzą myśli o jakimś fajnym skręcie, bo włosy mam bardzo proste, na kręcenie mało podatne,teraz dłuższe. I zastanawiam czy przemóc sie i pójść do tego fryzjera.:rolleyes:
Kajda to czekamy na wyniki i trzymamy, żeby Twój zapał sportowy nie był słomiany!:-)
Antilko to trzeba, żebyś się wzmocniła troszkę, coś Ci lekarz przypisał? Też myśle o Carioce, ale chyba żadna z nas nie ma do niej kontaktu, pozostaje tylko czekać.:-(
Aluś cieszę sie, ze u Ciebie lepiej i masz naprawdę fajne dni przed sobą, nawet ten jutrzejszy jeszcze nie w Paryżu. Odpoczywaj i ładuj akumulatorki!:tak:

Hejka.

Najka - za Chiny niewiem co to jest. Mam mdłości rano i wieczorkiem. Już myślałam, że może grypa żołądkowa mnie bierze ale jestem zdrowa jak rydz. Na ciążę też to niewygląda (zastanawiałam się bo w zeszłym miesiącu dostałam zastrzyki z prolaktyny na wywołanie @ a oczywiście machanko było) - biust mięciutki:-). Ale ja ciemna masa jestem i niewiem czy mogłam zajść czy nie.

U fryzjera ostatni raz byłam w dzień ślubu. Podobno świetna fryzjerka włośy mi na jajecznicę farbnęła, a później posadziła na 2 godziny w wałkach pod suszarką (włosy spalone:happy: ) bo klientów miała. Do ślubu poszłam w paznokciach "opycanych" bo niezdążyły wyschnąć. Od tego czasu unikam jak ognia. Włoski mężuś farbuje ...heheheheheehe...chce blondyne niech cierpi, a ponieważ mam długie włosy to końcówki raz na jakiś czas mama obetnie. Niestety idziemy w tym roku na wesele i czeka mnie wizyta w tym przybytku...Aż strach się bać!

Alek - a jak się już znajdzie spodnie to człowiek załamkę przeżywa bo albo drobie albo źle leżą...Jery zawsze przeżywam koszmar:zawstydzona/y:

Alek, udanego obijania dzisiaj zycze w takim razie:-)chyba znajdziesz czas, zeby jeszcze do nas wpasc na chwileczke, cio??:-D
Najka, switnie,ze udalo ci sie spodenki kupic:tak:a do gina kiedy sie w koncu wybierassz?? bo sie pogubilam.... a wyniczki twoich badan?? mialas tez robic??
daga, ale mialas przygody z tymi wlosami:szok::laugh2:

za oknem padaja caly czas wieeeelkkiiiiieeee platy sniegu....:cool2::dry::nerd:

reklama
Witam wszystkie 30:-)
Najko jezeli chodzi o fryzjera to tylko boję się farbować, bo nigdy nie wiadomo jaka niespodzianka wyjdzie:-D Niestety muszę chociaż jakiś bakeyage robić, bo na czubku głowy mam już siwe włosy:szok: Z wynikami nie byłam jeszcze u lekarza, może jutro podejdę. Narazie biorę Centrum.Za tydzień mam odebrać wyniki histopatologiczne i zgłosić się do gina.Mam nadzieję,że będzie wszystko ok:tak:
Kajda czy Ty dzisiaj odbierasz wyniki, czy coś mi się pokręciło:confused: Kajduś skąd jesteś ja też chcę na basen, ale brak mi samodyscypliny.Razem byłoby raźniej:tak:
Daga współczuję takich stresów w dzień ślubu.
Aluś odpoczywaj, relaksuj się i nie przesadzaj z winem i serami pleśniowymi i lepiej nia właź na wieżę Eiffla ;-) tak na wszelki wypadek, jakby jednak była fasolinka:-) :-) :-)
Sensi czy pokazywałaś nam fotkę z ostatniego podglądania dzidziusia:confused:
Maraniko co u Ciebie jak główka i brzuszek??
Vonko:-)
Carioca myślimy o Tobie
Monik mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze i wracasz o zdrówka
Życzę wszystkim miłego dnia

Do góry