reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Madziujka tez sie zastanawiam co u Carioci... wlasnie przegladalam watek wrzesniowek i nic nie znalazlam, na 28dni tez nic.... zaczyna mnie to troche martwic....

reklama
u mnie juz od dwoch tygodni zegarki przestawione i dopiero dzis sie zorientowalam ( wiedzialam wczesniej ale dopiero do mnie dotarlo....:baffled:), ze u was jeszcze "stary" czas i nic dziwnego,ze o tej porze nikt nie pisze.....
no nic... za tydzien bedzie juz normalna roznica....

Hej dziewczynki!
Witam w pierwszym dniu wiosny!
W pracy dzieci rozhulane, ale jakos przeżyłam!;-)Zaraz jadę spodni poszukać, bo potrzebuję nowych. A nie lubię spodni kupować, bo jakoś mało które na mnie pasują, jak dobre w biodrach to za duże w talii, itd , nietypowe wcięcie mam czy co. Ale może coś znajdę.
Kajda a Ty co sobie dziś badałaś, hormonki jakieś?
Aluś jak tam, wywiązujesz się z obietnicy? :-)Czy Ty już jutro jedziesz?:confused:
Daga.p co za mdłości Cie dopadły?
Antilko trzymam kciuki za rozmowę z szefem! Napisz jak było!
Ewo u nas czas chyba jednak w ten weekend przestawiamy. Jejku, jak będzie ciężko wstawać, ja i tak nieprzytomna rano.:no:
Ciekawe jak u Lastrady , ona już chyba lada dzień rodzi!
Sensi Kajunia Madziujka Vonko i inne 30stki pozdrawki!

helol:)
Najka - i jak, zakupy udane?? ja to bardzo nie lubie spodni kupowac... żadko ktore mi pasuja, mam nadzieje, ze ty znalazlas jakies fajne
tak, dzis bylam zrobic badania - FSH, E2 i prolaktyne - jutro wyniki beda, zobaczymy:)

cos ucichlysmy wraz z nastaniem wiosny....

Carioca... czekamy...
Alek, jak tam samopoczucie dzisiaj>??

mnie jeszcze dzis pobolewa brzuch, jutro mysle, ze juz bedzie ok... i postanowilam, ze w koncu zapisze sie na jakas gimnastyke i na basen:baffled::-p jeny,,, ciekawe czy znowu skonczy sie na slomianym zapale...trzymajcie zebym w koncu ruszyla te swoje 4 litery....:laugh2::-p

milego wieczoru wszystkim!

Hej:-)
Dziewczynki czy któraś ma może nr tel do Carioci:confused: Naprawdę zaczynam się poważnie martwić, może bidula w szpitalu jest:-(
Najko ja na rozmowę umówiłam sie dopiero w przyszłym tygodniu. A ze spodniami mam tak samo jak Ty. Jak dobre w udach to za luźne nieco niżej lub pod kolanami i zawsze oczywiście za długie:baffled: Ja poluję teraz na jakąś elegancką sukienkę, taką codzienno-wizytową
Ewo to ile teraz godzin różnicy między nami:confused: Koniecznie wklej nam zdjęcie śpiworka, uwielbiam te Twoje śliczności oglądać:happy:
Sensi a u mnie dzisiaj zima pełną gębą zawitała:-D
Vonko czy ten hepatolog to u nas w Krakowie???

Odebrałam wyniki morfologii nie jest tragiczna ale parametry nieco poniżej normy zwłaszcza hematokryt i hemoglobina:dry: Wyniki badań immunologicznych robionych zaraz po zabiegu są ujemne zresztą tak jak mówił lekarz niezmiernie rzadko odnajduje się przyczynę niepowodzeń w tak wczesnej ciąży:-(

witajcie Moje Drogie:-)
no lepiej dzisiaj trochę..:tak: nie myślę, nie martwię się, będzie co ma być..:tak:
Najeczko NIENAWIDZĘ kupować spodni!! zawsze są albo za długie, albo za luźne w pasie, a w udach za ciasne! wrrrr..teraz te spodnie szyją na proste chude nóżki, a ja mam takie dość ,,kobiece''..:-D
Antilko będzie dobrze:tak: pobierz trochę witaminek:tak:
Kajduś daj znać , jak tam wyniki? kurcze! ja nigdy nie wiem, jak się tą prolaktynę bada?? w sensie kiedy, w którym dniu cyklu?? ja raz badałam w 2 dc, raz w 15, a raz w 26, a jak jest prawidłowo:confused:
Sensi wiosenne uściski:-)
Ewuś no my zmieniamy czas z soboty na niedzielę teraz, zawsze wtedy czuję, że lato już tuż..tuż..:-D
Carioca:confused: czekamy..

Kobitki a ja od jutra urlopik:tak: plan na jutro mam taki- spanie do południa, potem czytanie książki, a na koniec stepik:-) a w piątek lecimy..:-)
Antilko kasztany masz jak w banku:-D

dla Wszystkich wiosenne buziaczki:-)

Hej! Hura! Udało mi się kupić fajne dżinsy! I to dosyć szybko jak na mnie, ale miałam juz wcześniej dwa podejścia, więc w końcu! I widzę, ze nie tylko ja mam problemy z kupowaniem spodni! To może też jak ja nie lubicie chodzić do fryzjera?:-) To chyba dosyć rzadkie u kobiet.:-D A coś ostatnio mnie nachodzą myśli o jakimś fajnym skręcie, bo włosy mam bardzo proste, na kręcenie mało podatne,teraz dłuższe. I zastanawiam czy przemóc sie i pójść do tego fryzjera.:rolleyes:
Kajda to czekamy na wyniki i trzymamy, żeby Twój zapał sportowy nie był słomiany!:-)
Antilko to trzeba, żebyś się wzmocniła troszkę, coś Ci lekarz przypisał? Też myśle o Carioce, ale chyba żadna z nas nie ma do niej kontaktu, pozostaje tylko czekać.:-(
Aluś cieszę sie, ze u Ciebie lepiej i masz naprawdę fajne dni przed sobą, nawet ten jutrzejszy jeszcze nie w Paryżu. Odpoczywaj i ładuj akumulatorki!:tak:

Hejka.

Najka - za Chiny niewiem co to jest. Mam mdłości rano i wieczorkiem. Już myślałam, że może grypa żołądkowa mnie bierze ale jestem zdrowa jak rydz. Na ciążę też to niewygląda (zastanawiałam się bo w zeszłym miesiącu dostałam zastrzyki z prolaktyny na wywołanie @ a oczywiście machanko było) - biust mięciutki:-). Ale ja ciemna masa jestem i niewiem czy mogłam zajść czy nie.

U fryzjera ostatni raz byłam w dzień ślubu. Podobno świetna fryzjerka włośy mi na jajecznicę farbnęła, a później posadziła na 2 godziny w wałkach pod suszarką (włosy spalone:happy: ) bo klientów miała. Do ślubu poszłam w paznokciach "opycanych" bo niezdążyły wyschnąć. Od tego czasu unikam jak ognia. Włoski mężuś farbuje ...heheheheheehe...chce blondyne niech cierpi, a ponieważ mam długie włosy to końcówki raz na jakiś czas mama obetnie. Niestety idziemy w tym roku na wesele i czeka mnie wizyta w tym przybytku...Aż strach się bać!

Alek - a jak się już znajdzie spodnie to człowiek załamkę przeżywa bo albo drobie albo źle leżą...Jery zawsze przeżywam koszmar:zawstydzona/y:

Alek, udanego obijania dzisiaj zycze w takim razie:-)chyba znajdziesz czas, zeby jeszcze do nas wpasc na chwileczke, cio??:-D
Najka, switnie,ze udalo ci sie spodenki kupic:tak:a do gina kiedy sie w koncu wybierassz?? bo sie pogubilam.... a wyniczki twoich badan?? mialas tez robic??
daga, ale mialas przygody z tymi wlosami:szok::laugh2:

za oknem padaja caly czas wieeeelkkiiiiieeee platy sniegu....:cool2::dry::nerd:

reklama
Witam wszystkie 30:-)
Najko jezeli chodzi o fryzjera to tylko boję się farbować, bo nigdy nie wiadomo jaka niespodzianka wyjdzie:-D Niestety muszę chociaż jakiś bakeyage robić, bo na czubku głowy mam już siwe włosy:szok: Z wynikami nie byłam jeszcze u lekarza, może jutro podejdę. Narazie biorę Centrum.Za tydzień mam odebrać wyniki histopatologiczne i zgłosić się do gina.Mam nadzieję,że będzie wszystko ok:tak:
Kajda czy Ty dzisiaj odbierasz wyniki, czy coś mi się pokręciło:confused: Kajduś skąd jesteś ja też chcę na basen, ale brak mi samodyscypliny.Razem byłoby raźniej:tak:
Daga współczuję takich stresów w dzień ślubu.
Aluś odpoczywaj, relaksuj się i nie przesadzaj z winem i serami pleśniowymi i lepiej nia właź na wieżę Eiffla ;-) tak na wszelki wypadek, jakby jednak była fasolinka:-) :-) :-)
Sensi czy pokazywałaś nam fotkę z ostatniego podglądania dzidziusia:confused:
Maraniko co u Ciebie jak główka i brzuszek??
Vonko:-)
Carioca myślimy o Tobie
Monik mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze i wracasz o zdrówka
Życzę wszystkim miłego dnia

Do góry