reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziękuję Dziewczynki za miłe powitanie, trzymam gorąco kciuki za te z Was, które staracie się o Maleństwo:) Pozdrawiam!!!

reklama
Dzisiaj odebrałam kolejną parę spodni,którą kupiłam na allegro-dość jasne wycierusy (ale nie wycierane:happy::happy:), nowiusieńkie.Z nieodłączną (od miesiąca) materiałową wstawką na brzusiu;-).Nie wyobrażam sobie, abym mogła chodzić teraz w innych porciętach. Troszkę żałuję, że nie lubię spódnic:oo2:

Hej! Życzę wszystkim bardzo miłego weekendu!:-)
Novaczka Kajda Antilko dzięki za dobre słowa!
Majeczko mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Maraniko też wierzę, ze u Ciebie i dzidziuśka wszystko dobrze, koniecznie weź zdjecie usg, bo my tu spragnione oglądania takich dużych fasolek!:yes:
Novaczka muszę przyznać, ze uwielbiam spać:happy2:, ale mimo to pragnienie dzidziołka jest już dużo wieksze!:-) Chociaż pewnie będe chodzić nieprzytomna:sick:, ale nie rozmarzam się!:-D
Fumiko Sensi pozdrowionka i dla bocianów też, coby hojne były!

Witajcie kochane po południowo:tak:
Mimo, że mamy piątek (moja mama uważa ten dzień za coś w rodzaju pechowego i nigdy nic w tym dniu nie załatwia, nie wybiera się w długie podróże itp;-)) to wyjątkowo dla mnie udany, w końcu po raz pierwszy przy pobieraniu krwi obyło sie na tylko dwóch kłuciach i już za drugim razem się udało:-) I to tam gdzie powinno, a nie w dłoń gdzie boli jak cholera:baffled: Ale oglądało moje niewidoczne żyły 5 pielęgniarek:-):-)
Teraz spokojnie czekam do poniedziałku za wizytę...
Novaczka ja jestem straszny śpioch, ale od jakiegoś czasu, może od tygodnia budzę się regularnie przed 6-tą, mimo że kładę się bardzo późno spać. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło, czyżby podświadomość przygotowywała mnie do porannych zrywów do maleństwa?:-)
Sensi!!! to pewnie te spodnie co mi ktoś przelicytował z przed nosa!!!:wściekła/y::-):-):-):-) Następnym razem nie dam Tobie szans;-):-):-) Oczywiście żartuję...ale faktem jest, że ciężko mi dopasować spodnie, bo zazwyczaj są za krótkie nogawki:baffled: Też dzisiaj odbieram paczuszkę z dwiema parami spodni...obym nie musiała ich odpuszczać.
Najeczko dziękuję:-) musi być dobrze, innej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę:tak:

Udanego weekendu 30-tki:-)

Ale tu puściutko, gdzie się wszyscy podziali:confused:
Ja znowu radośnie łamię regulamin pracy i zaglądam na bb:-D A co sobie będę żałować, tyle mojego;-) :happy: Wzięłam dyżur za koleżankę, która się pochorowała i posiedze sobie w pracy do rana.
Muszę się pochwalić , że chyba moje jajniki zaczęły pracować, bo kłują mnie oba co jakiś czas i dzisiaj pojawiło się dużo przeźroczystego śluzu:confused: :baffled:
W poniedziałek lub wtorek mam odebrać wyniki hist- pat i udam się do gina aby zobaczył, jak wszystko się goi.
Maraniko fajnie,że jesteś. Ty to masz przejścia z tymi żyłami.Mogę Ci poradzić abyś na jakieś 10 minut przed pobraniem krwi zrobiła sobie ciepły okład i trzymała rękę skierowaną ku dołowi. To czasem pomaga i żyłki się uwidaczniają.
Najko ja też uwielbiam spać. Tzn w nocy mogę wogóle nie spać najgorzej idzie mi wstawanie:baffled: Lubię także popłudniowe drzemki:tak:

Hej dziewczynki!!!

Kajdus pytala jak to bylo... Otoz musze wam powiedziec ( tym ktore nie maja tego typu doswiadczen) ze nie taki diabel straszny jak go maluja...:tak: Mezulo przyszedl o 8.30 zrobil co nalezy i czekal na mnie... Ja przyszlam na 11.00 nieco spieta.. Ale wierzcie mi szybko mi minelo bo zabieg poprzedzal godzinny masaz relaksacyjny... Czulam sie jak nowonarodzona, odprezona i kompletnie wyluzowana.. O 12.00 doktorek w asyscie mezula zrobil co nalezy ( nawet nie wiem kiedy:-D ) no a potem przez 20 minut zostalismy sami, ja i maz... I to wszytko...:-)
No i musze wam sie przyznac, ze nastepnego dnia a wlasciwie wieczora poprawilismy co nieco z mezulem ale to juz tak juz calkiem naturalnie...ot na wszelki wypadek..;-) :-D :happy:

pozdrawiam was ..

Właśnie skończyłam dyżur i idę do domku spać:cool2: :rolleyes2: :rofl:
Miłego dnia Wszystkim 30 życzę :-)

Haloo! Trzydziestki!! Jest sobota rano, a Wy co? Śpicie?:confused:
Oj, co poniektóre, to już niedługo!!:no:
Znowu tu pusto. Jedyna Antila dziś była, ale to pewnie dlatego, że w pracy!:-D
A my z córcią rdosnie baraszkujemy od 7.15. :-D Dziś tak późno, bo była głodna pobudka o 2 w nocy, poszło mleczko i do rana juz sie dobrze pospało. W sumie to nie wiem czemu głodna, bo od 4 miesiąca nie je w nocy, a to dziś taka niespodzianka! Widocznie coraz wiecej potrzebuje. :happy: Albo ma coś z tatusia, który uwielbia nocne jedzenie!;-) :-)
Sensi, ty uważaj na to Allegro, bo ono uzależnia, zwłaszcza jak już dziecię jest i szuka sie różnych ciekawostek. Nie masz pojęcia co dziewczyny potrafią tam wynależć.:szok:
Pozdrawiam Was wszystkie.:-D

reklama
I ja sie witam w sobotni ranek... dopiero sie zwloklam z lozka i jakos nie mam pomyslu na dzisiejszy dzionek - no oprocz porannego kibicowania Adasiowi, a jutro wypad na nartki - to pewnie bedzie pozegnanie sezonu...

Zycze wszystkim udanego weekendu

Do góry