reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Jupi a ja druga :) helloł

Lapisku no to dzisiaj pracowity dzień Cię czeka - ja wczoraj w domu poćwiczyłam i wyciągnełam moje hulahop (nie wiem czy tak się to pisze) i pokręciłam się z 20 minut - dzisiaj mnie bolą mięśnie, ale co tam będziemy laski ;D

Bardzo dobra z Ciebie Synowa - ale teściowa będzie miała niespodziankę. Miło wrócić do czystego domu - miłego sprzątania :)

Lapisku co do tego brzuszka to jak masz jakies skuteczne metody na jego pomniejszenie to daj mi znać ;) :laugh:

WITAM dziewczyny!!!!!!!!!!!!!

kurcze jak się wątek usportowił i rozruszał !!!!!!!!!!
Witam Aluś - po dłuższym czasie - mam nadzieję,ze częściej będziesz teraz wpadać.

Ja dziś obolała 2 dzień - zrobiłąm zupke grzybową z suszonych prawdziwków i chyba się ograniczę do naleśników.

JA też miałąm kiedyś płaski brzuszek- przed 30-stką - te brzuchy to chyba po 30-stce rosną co??? :laugh: :laugh: :laugh:

Uściski dla wszystkich.

MAjeczka sie chwilowo zagubiła? A Lilii też 30-stka?

Anusieńka przdc 30-stką też rosną tzn. obtaczaja sie oponkami .......... :laugh:
ja nie 30-tka ale  jedna ze starszych na BB  :)

Wiecie co piękny wiek, ale ja też zauważyłam u siebie tendencję do tycia po trzydziestce ::) Przedtem kilka dni głodóweczka i leciały 2 kiloski w dół a teraz - ledwie mi się uda jedno kilo zgubić a o brzuchu już nie wspomnę - katastrofa!

Anuś a wziełaś jakąś tabletkę przeciwbólową?

Ja i kuchnia zyjemy w symbiozie tylko przez weekend kiedy mam duzo czasu i nigdzie się nie spiesze wtedy mam czas na zrobienie jakiegos bardziej pracochłonnego dania :)

Madziujka ja tam u Ciebie nie widzialam zadnej oponki :)

reklama
Hej dziewczynki...

ale jestem dzis padnieta co godzine sie dzis w nocy budzilam - i nawet nie wiem czemu.. mezula wrocil ale strasznie zdolowany i nerwowy.. A ja nie umiem mu pomoc bo jak juz wczesniej pisalam jestem oststnio chodzaca bomba zegarowa.. Szkoda mi go ale przewciez jest jak jest a w maju wszytko bedzie juz OK. Mam przynajmniej taka nadzieje...Takze z diety na razie nici i nawet czekolade pomaranczowa sobie kupilam... Czekam do @ az sie usopkoje i hormonki przestana szalec - teraz gdybym na diete przeszla chyba bym wszytkich dookola pozabijala.:-)

Do góry