Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Wiecie co do d... to wszytko .. Nie wolno na solarium , nie wolno forsownych cwiczen , nie wolno scislej diety, nie wolno brac normalnych witamin, i jeszcze niektorych kosmetykow uzywac... I ja tak juz od roku conajmniej!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!! To dziecko ktorego nawet w zalazku nie ma za duzo mnie kosztuje... Zmarnialam- brak witamin, przytylam ( brzuszki niewskazane) solarium -wiadomo odpada... i jeszcze jak bylam chora to umieralam bo tylko paracetamol i witaminki a moglam gripex i byloby 3 dni a nie 8...To wszystko jest jakies chore!!! Ja juz nawet na imprezach przestalam pic cokolwiek bo ciagle mysle ze moze... Brzuch mi wydelo od braku cwiczen i jedzenia a nie od powiekszajacej sie macicy.. A mdlosci i wymioty to chyba od stresu mam ...Ja chyba zwariowalam... Cale moje zycie od momentu wstania z lozka do polozenia sie spac jest pod dyktando ciazy...
Jutro rano ide zbadac ta cholerna prolaktyne..udalo mi sie wyzebrac skierowanie... chociaz tyle dobrze wynik jak znam zycie za 2-3 tygodnie.
A tak w ogole to dziekuje wam ze jestescie i mnie wspieracie!!! Wiem ze wam tez czasem jest ciezko i smutno a ja tu tylko o sobie... :-[
Jutro rano ide zbadac ta cholerna prolaktyne..udalo mi sie wyzebrac skierowanie... chociaz tyle dobrze wynik jak znam zycie za 2-3 tygodnie.
A tak w ogole to dziekuje wam ze jestescie i mnie wspieracie!!! Wiem ze wam tez czasem jest ciezko i smutno a ja tu tylko o sobie... :-[