reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki Aluś ! Idę do łóżeczka, bo jutro wczesne wstawanie! Śpij dobrze!:tak:

reklama
witajcie... dopiero teraz zdalam sobie sprawe,ze ja mialam wolne w styczniu... ale co tam,jeszcze jeden tydzien wolny tez mi dobrze zrobi.... no i zblizam sie do konca cyklu i powoli zaczynam sie zadreczac... dzis mnie mdlilo i wieczorem zaczal kluc lewy jajnik... w samochodzie zaczelam sie obrzerac szynka,ktorej ostatnio nie bardzo lubilam a juz na pewno nie bez chleba... a dzis mi nawet smakowala... ale to tylko moja psychika plata mi figle,bo jest jeszcze za wczesnie na cokolwiek i zaczynam sie bac,ze ta migrena w piatek i dzisiaj klucie w lewym boku to zwiastuny aczkolwiek nieproszonej @..... no ale zobaczymy... do poniedzialku nie mam zamiaru testowac... dopiero po...
dziewczyny wy mi tu piszecie o pieknej wiosennej pogodzie i topieniu Marzanny,a u mnie na nowo zima.... wprawdzie nie ma sniegu,tylko jego pozostalosci zamarzniete z zeszlego tygodnia i wichura,ze malo glowe chce urwac.... jak jechalam samochodem do domu to w pewnym momencie mi sam na bok zjechal.... Mistral z Marsylii moze sie schowac przy wietrze tutaj... a w radiu caly dzien ostrzegali,ze w nocy moze dojsc do - 35 dzis a jutro nawet wiecej.... tyle,ze nie temperatury wlasciwej co to sie nazywa: wind chill - jakby temperature,ktora sie odczuwa przy wietrze... koszmar....
nie mialybyscie ochoty i u mnie zabrac sie za Marzanne jak sie juz uporacie do konca z polska...;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Vonko- trzymaj sie ... wszystko bedzie dobrze...
Najko i Alek- wy tez dbajcie o siebie.... i dzwoncie po kilka razy dziennie do ginek... moze znajda czas wczesniej...
Carioca i Sensi- jak wyzej ale mamuskowo...
Kajda- ja ci napisalam na 28...
milej nocki...

Witajcie kobity :happy::happy:

U mnie dzisiaj po wiośnie ani śladu-od rana pruszy śnieżek:cool2:.no ale wiosna ma jeszcze troszkę czasu:happy:

u mnie bez zmian-absolutnie nic mi nie dolega, brzusio rośnie, a co do reszty ciała-nie zauważyłam, żeby oprócz biustu gdzieś odłożył się tłuszczyk:happy::happy:. I to mnie cieszy:tak::tak:

powoli stresuję się, a jednocześnie czekam na wizytę u pani gin 16 marca-to będzie usg, dzięki któremu dowiem się czy moja dzidzia rozwija się prawidłowo:tak:.Wierzę mocno, że wszystko będzie w porządku :tak::tak:

Miłego dnia kochane;-);-)

dzien dobry:)

Najko, vonko, trzymam kciuki - pewnie sie badacie teraz! dajcie znac jak po badankach! mnie pewnie tez czeka zbadanie tej prolaktyny:dry: :baffled:
Carioca, slicznie, ale bedziecie mieli stroje - bardzo oryginalnie:-) :tak: a humorki, no coz... teraz wszystko ci wolno.. ale jestem pewna ze w 2 trymestrze bedziesz sie czula wysmienicie! wtedy kobieta ma tyle energii i tak dobrze sie czuje:-) no, w sumie Ty to juz prawei jestes w 2 trymestrze:-p
Ewa, spoko, ja moge przyjechac:tak: kolezanka z Kanady juz danwo mnie zaprasza, ale na razie to tylko w sferze marzen dla mnie taki wyjazd.. ale kto wie, moze za jakis czas uda mi sie ja odwiedzic:tak: ale wtedy na pewno marzanny juz nie bedzie:-D
Sensi, do 16 juz niedlugo, zleci szybciutko:tak: no i super, ze trzymasz taka figurke:tak:

a mnie cos kataros zlapal... zaraz wapienko wypije
i biore sie za prace, bo dzis mam duzo do zrobienia!
mielgo dnia!

chyba zeżarło mojego posta :baffled:

W każdym razie chodziło o to, że życzę miłęgo dnia :-)

Kajda - dzięki za dobre słówko :-) Mam nadzieję, że zdrówko Ci się szybciutko poprawi. Może rutinaceę, albo rutinoscorbin wieczorkiem?
A te nasze stroje, to dla jednych wydają się przejawem potrzeby bycia na sile oryginalnym, albo brakiem którejś klepki, dla drugich sa piękne. A dla mnie to już normalka.

Sensi - Z dzidziołkiem na 100% wszystko jest wpaniale. I świetnie, że zachowujesz super figurkę.

Ewa - o jakby to było dobrze, by Twoja podróż do dzidziołka zaczęła się w tym cyklu. A z Marzanną to chyba da się załatwić :-) Współczuję takiej długiej zimy, za to wiosna musi być u Was przepiękna.
-35 stopni - brrrr. Jakie macie ogrzewanie w domu?

Kochane 30tki - skrobnijcie co u Was.

Za oknem mi dziś ćwirli wiosenny ptaszek. Nie wiem jaki, ale to napewno wiosenne ćwirlenie i jakoś mi lepiej na duszy.

Witam
Ja już w domu po zabiegu. Nie było tak strasznie, tylko serducho boli.Dzisiaj mam się jeszcze zgłosić ponieważ nie mieli immunoglobuliny, którą muszą mi podać do 72 godz. Nie chciałam jednak na nią czekać w szpitalu, bo psychicznie bym tego nie zniosła było tam tyle dziewczyn z podobnymi problemami:-( :-( :-( A i dostałam antybiotyk, bo mi temperatura podskoczyła:no: Trzymajcie się

Antilo- trzymaj sie ! odpoczywaj i lepej,ze jestes w domu....
Carioca- ogrzewanie mamy jedno z najgorszych i najdrozszych - elektryczne... rachunki wysokie jak diabli a w domu zimno.....musimy wymienic wszystkie grzejniki,ale to dopiero na jesien jak moi rodzice przyjada,bo Joe ojciec nie ma pojecia o takich rzeczach,a niby przez cale zycie domy budowal.... szkoda gadac.... a co do fasolki,to chyba znowu beda nici,bo cos tempka spada i tez przytulanek w tym cyklu bylo malusno.... efekt naszych godzin pracy,ze nie mozemy sie zobaczyc....
Kajda- przyjezdzaj... jest tu fajnie mimo pogody... wiosny niestety prawie nie ma,bo z zimna robi sie w ciagu tygodnia upalnie,ale jesien jest boska... kolory lisci na drzewach zapieraja dech...
Sensi- bedzie na pewno dobrze... a co do braku dolegliwosci to tez dobrze... teraz to tez sie dowiesz kto mieszka pod serduchem- chlopiec czy dziewczynka...

reklama
hej! gdzie sie wszyscy podziali? ja jestem zawsze w takich godzinach,ze z nikim nie moge sobie pogadac..... a mi handra sie zbliza.....

Do góry