reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie w poniedzialkowy ranek.... ja za tydzien chyba kolejnych kilka dni wolnych bede miala,bo pracodawcy jada na urlop a mnie zostaly 4 dni do wykorzystania przed uplywem roku pracy dla nich 4 kwietnia,wiec chyba sobie je wlasnie wykorzystam... az mi sie chce isc do pracy,coby tydzien szybciej minal...
Carioca- nie jestem pewna ale na 90% nie placa... to zalezy dla kogo sie pracuje i jakie ma sie tzw. benefity... ale na 100% musze sie dowiedziec... na razie to tylko wiem jak bedzie mniej wiecej wygladalo z macierzynskim...
Alek- mam nadzieje,ze pecherzyk ladnie porosnie i peknie...
Kajda- koszmar jest musiec czekac az tak dlugo na wizyte do lekarza... oni powinni miec umuwione wizyty i oprocz nich jeszcze dwie godziny podczas dyzuru na "spontaniczne"...
Vonko- co u ciebie?

cieszę się Sensi - kazdy grosz sie wtedy przyda :-)

vonko - odezwij się co u Ciebie.

Mnie dokuczaja hormony, doła mam takiego, że jak chyba nawet jak mialam powody, to takiego nie mialam.

no i sie nie umowilam, w rejestracji nikt juz nie odbiera, zawsze mozna bylo jeszcze do 19 dzwonic, a teraz nie... nic, jutro od razu dzwonie!

Carioca, a cio to za burza hormonkow?? napisz lepiej jak tam przygotowania do slubu?? w jakiej kreacji wystapisz??

vonka, hop, hop co tam u ciebie??

Ewa, fajnie, ze urlopik znowu ci sie szykuje:tak:

Najka,
jak sie czujesz??

wlasnie jem lentilki przed obiadem :-p ładnie jestem pokrecona:laugh2:

No teraz to mi się śmiać chce ze mnie, ale było mi nieśmiesznie. Przeryczałam chyba cały dzień z przerwami na sen. A naprawdę nie mam powodów.

A jeśli chodzi o ślub i moja kreację, to jestem w dość dobrej sytuacji, bo z moim narzeczonym lubujemy się w rekonstrukcjach historycznych epoki napoleońskiej. Mam zamiar strzelić sobie białą kieckę w stylu empire. Mam już jedną balową, szyłam ją z myślą, ze wezmę w niej ślub, bo to dosc duzy wydatek, ale w obecnej sytuacji są niewielkie szanse ze w nią wlezę :laugh2:. Trudno - dzieci i sukienek nigdy za dużo.

Hej moje kochane :-)
Jestem, jestem ale słaba dzisiaj bardzo :-( Testowana oczywiscie nie było. Małpisko oczywiscie zawitało do mnie z samego rana i daje popalic. Ale i tak się ciesze bo jutro jedziemy na badania :tak: Pytanie: czy prolaktynę robi sie na czczo? Można cós pić przed?....nie zapytałam lekarza :zawstydzona/y:
Prezpraszam że nie popisze nic więcej ale nie mogę ...ciągle mnie muli. Jutro będzie lepiej - odezwe sie. Pozdrawiam Was wszystkie :-D

Vonko prolaktynę robi się na czczo, przed lepiej nic nie pić, ewentualnie wodę:tak: a czy robisz sobie też badanie z metoklopramidem?
Carioca cudna musi być ta Twoja sukienka:-) a z nastrojami to tak to jest w ciąży..hormonki..:-D
Kajduś mam nadzieję, że jutro się dodzwonisz:tak:

Witajcie wieczorkiem!

Monik pamiętam i trzymam kciuki!

Aluś jutro badanie prolaktyny, ale myślałam, że jakąś herbatkę małą to mogę.:-(Czekamy na Twoje czwartkowe gotowe do pęknięcia pęcherzyki!:yes:

Kajda ja tez kurcze muszę długo czekać na wizytę, dzwoniłam do innej ginki i tak samo długo (3 tygodnie!). :wściekła/y: Też liczę, ze coś się wcześniej zwolni, wtedy ma do mnie jej asystentka zadzwonić. Oby! Bo nie chce tej wrednej torbieli w sobie hodować, mam jakieś hipochondryczne wizje, że ona mi tam w szybkim tempie rośnie:baffled:. A nie chce też iść do byle kogo.
Mam nadzieję, ze Ty się dostaniesz wcześniej i dowiesz się co tam dzieje się u Ciebie.:tak:

Carioca przesyłam Ci jasne uśmiechy na uspokojenie Twoich hormonków! :-) :-) :-)
Ewo to już niedługo urlopik!:tak:

Vonko to jutro obie się badamy! Do lepszego jutra! Niech ta @ się uspokoi!:-)

Sensi jutro moze troszkę dadzą Ci w pracy odetchnąć i napiszesz co tam u Ciebie?
Dobrej nocy dziewczynki!

reklama
Najeczko nie wiem, jak to jest z herbatką, ale może lepiej nie pij..napijesz się po badaniu:-D
trzymam kciuki za Was jutro:-)

Do góry