reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Was 30-teczki
Antilko
trzymaj się kochana. Dobry lekarz to bardzo dużo! To jest bardzo ciężkie wydażenie w naszym życiu, ale przyjdą i te dobre dni. Przypuszczam co czujesz, bo ciągle mam jeszcze w sercu świeze wydażenia. Ten ból zostanie z nami pewnie do końca, ale nauczysz się z nim żyć. Wieże, że życie obdaruje Cie pięknym dzidziołkiem. Życze Ci dużo sił i zdrowia. Bądź dzielna.
Najeczko dziękuję za pamięć:happy:. Ja jestem zestresowana troche, ale o dziwo coraz bardziej spokojna. Właśnie skończyłam pakować potrzebe rzeczy.
Vonko jak tylko bedę w stanie, po powrocie do domu, to oczywiście naskrobie do Ws małe co-nieco ;-)
Alek wspaniały dzień dla siebie sobie zafundowałaś. To naprawde relaksuje i podnosi libido:-) Ja też będzę musiała sobie kiedyś taki dzień zafundować.

Dziewczynki będę myśleć o Was i mam nadzieje, że jak tu wróce to zobacze nowe sówaczki z fasolkami!!!!!!!:-):-):-) I weście to sobie do serca!!!:-D

Buziaczki dla wszystkich

reklama
szkoda :-( to juz nic nie wytarguje? ;-)

Wagnies-
zawsze mozesz do mnie przyjechac... moja zima jeszcze sobie posiedzi kilka tygodni.... dopiero w czerwcu moge byc na 100% pewna,ze snieg nie spadnie... a w okolicach Calgary mieli pierwszy snieg chyba 2 lub 3 lata temu 26 sierpnia......:tak:
Monik-powodzenia i jak wrocisz to daj znac...
Carioca- odpoczywaj dalej i bierz kolejne zwolnienie jak dostaniesz... nie ma co sie zalowac jesli ci placa 100%... ja nie bede miala takiego komfortu... nawet nie bede mogla do konca pracowac....

czesc dziewuszki:)
Monik, powodzenia, trzymamy kciuki! wracaj do nas szybciutko!!:tak:

miłego dnia wszystkim
ja nie mam humoru... dzis dzwonie do lekarza....
22 dc cyklu a tempka nie wzrasta... bede miala mega dlugi cykl, w ogole mi sie cykle wydluzyly, nie pamietam kiedy mialam np. 27-28 dniowy, teraz ciagel powyzej 30-tu, a ten t ojuz w ogole, pewnie do 40-tki dobije... ech, chce juz wiedziec co jest grane, niech mi zleci jakies badania..,. bo cos zle to na mnie wszystko wplywa...:no::wściekła/y:
sorry, musialam posmecic troche

milego dnia wszystkim!

Kajduś trzymaj się Słonko! umówisz się ładnie do lekarza, zbadasz sobie wszystko i będziesz spokojna chociaż..:tak: buziaczki!
Monik wracaj do nas szybciutko!:tak: trzymamy kciuki mocno!:-)

Kajduś trzymaj się Słonko! umówisz się ładnie do lekarza, zbadasz sobie wszystko i będziesz spokojna chociaż..:tak: buziaczki!

taaa, tylko do mojego to sie i z miesiac czeka:dry:ale zadzwonie, moze sie wczesniej cos zwolni. ostatnio tak mi sie udalo:tak:
a ty kiedy idziesz podgladac swoje jajeczka??

Cześć dziewczyny.

Kajda - dzwoń do gina, może się jakiś wczesniejszy termin znajdzie. Aktualny wykres masz pokręcony, ale poprzedni był książkowy, nie nakręcaj się. W kazdym razie badanka nie zaszkodzą.

Vonka - co u Ciebie - jest małpisko czy testujesz?

Ewa - nie płacą u Was na zwolnieniu?

Pozdrowienia dla wszystkich 30tek!

Dziewczyny, czy tam gdzie pracujecie jest możliwość grupowego ubezpieczenia na życie? Jesli tak, to polecam się zorientować, czy obejmuje wypłatę na wypadek urodzenia dziecka, a jeśli tak, to polecam się ubezpieczyć.

Ja niestety ciemna masa nie skożystałam, a okres karencji jest ponad 6 m-cy - nie obejmie mnie :( No cóż - za głupotę się płaci.

taaa, tylko do mojego to sie i z miesiac czeka:dry:ale zadzwonie, moze sie wczesniej cos zwolni. ostatnio tak mi sie udalo:tak:
a ty kiedy idziesz podgladac swoje jajeczka??
Kajduś a może będzie jakiś wolny termin wcześniej?? :tak: rozumiem Twoje wkurzenie, bo ja też się denerwowałam, jak długo musiałam czekać na wizytę:wściekła/y: na szczęście teraz jest super:-) co prawda płacę za każdą wizytę, ale mam termin kiedy tylko chcę:tak: teraz idę w czwartek i mam nadzieję, że urośnie więcej niż 1:-D chociaż mógłby być 1 solidny, który by potem ślicznie sobię pękł:-D taki prezent na Dzień Kobiet mógłby mi zrobić:-D
Carioca szkoda, że tak późno się zorientowałaś:-( ja mam takie ubezpieczenie i za urodzenie dziecka jest 1500 zł:-)
Vonka jak @??

reklama
bede dzwonic miedzy 13-17 wtedy jest rejestracja, ostatnio trafilam na taka fajan babeczke w rejestracji, sama do mnie dzwonila ze jest wolne i juz mnie pamietala
a Twoje jajeczka na pewno beda ladnych rozmiarow, Olus:-):tak:

a gdzie Sensi sie podziala??

Do góry