reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam w niedzielne popołudnie:-)
Antila-myślimy i trzymamy kciuki, abyś jak najszybciej wróciła do formy. A masz naprawdę cudownego lekarza i na pewno Tobie w tym pomoże.
Ewa- na pewno się uda, z całego serca życzę właśnie takiego prezentu:-)
Carioca- śliczny ten maluszek:-) Ja miałam badanie ciut wcześniej (12t)i miał 5,5cm od główki do pupci i na początku badania spał w najlepsze. Obudził się dopiero po trzecim szturchnięciu Pani doktor po czym tak zaczął fikać i brykać, że nie mogła za nim nadążyć żeby sprawdzić serduszko:-D Z tymi plamieniami to na pewno będzie dobrze, ale może dla większego spokoju powinnaś zadzwonić do swojego lekarza? Ja przynajmniej dostałam taki przykaz od swojej. Zmniejszam powoli teraz dawkę luteiny i może u mnie wystąpić to samo więc mam dzwonić w razie czego. Ale chyba przede wszystkim powinnaś porządnie sobie poleniuchować i poleżeć:happy: Na pewno wszystko jest i będzie dobrze:-) A tak a propos mogę się zapytać do kogo chodzisz?
Wszystkim 30tkom życzę miłego i słonecznego dzionka:-)

reklama
maraniko - staram sie leniuchować i wypoczywać, o ile moge jeszcze bardziej bo i tak jestem ponad miesiac na zwolnieniu lekarskim. Chodzę do doktora Fiutowskiego w Sopocie. Plamienie pojawia sie tylko rano i jest w minimalnej ilości, ale jesli powtórzy się i jutro to skontaktuję się z lekarzem. A Ty do którego lekarza chodzisz?

vonka - z małpami to tak jest, wredoty. Ale zaczyna mi się rodzić taka myśl - że moze ona teraz nie przyjdzie dość długo?! OBY!

witajcie Kobitki:-)
ja mam dziś niedzielę dla siebie:-) rano byłam na stepie, a potem pojechałam sobie na masaż:tak: wcześniej pani zrobiła mi peeling całego ciała, potem wtarła we mnie kremik regenerujący, a potem..godzina masażu..:happy: :happy: czuję się cudownie!! :-)
Antilko Kochana jesteśmy myślami z Tobą! masz cudownego lekarza:tak:
trzymaj się dzielnie!
Najeczko kiedy wybierasz na badanie prolaktyny?
Monik trzymam kciuki:tak: wszystko będzie dobrze..:tak:
Vonka wiem, co czujesz, bo ja tydzień temu czułam dokładnie to samo.., też miałam wizytę umówioną, a tej @ coś się nie spieszyło.., ale na szczęście przylazła..:tak:
Carioca odpoczywaj spokojnie:-) mam nadzieję, że plamienia się już nie powtórzą..
Maraniko :-)

kurcze!! właśnie sobie uświadomiłam, że kolejny weekend zbliża się ku końcowi..:-( jutro znowu do roboty..:no:
ale nic to! może chociaż słońce wylezie:happy:

Witajcie!
Ja dziś dośc leniwą niedzielę miałam.:tak:Jaka szkoda, ze się kończy.
Coś mnie ciągnie i pobolewa ten jajnik, gdzie torbiel jest. I tak zastanawiam się, czy ona łatwo pęka, np. przy jakimś wysiłku większym, czy nie jest to takie proste. Jutro dzwonię do tej drugiej ginekolog, mam nadzieję, ze uda się w miarę szybko umówić.

Carioca dobrze, ze spokojnie podchodzisz do tego plamienia, a jakby co to jutro do doktorka. Ale myślę, ze juz najtrudniejszy czas za Tobą!:-)
Vonko a może jednak jutro rano taki mały teścik?;-)
Maraniko to niezły urwis z tego Twojego maluszka!:-)

Aluś na badanie prolaktyny wybieram się we wtorek, chociaż nie jestem pewna czy 23 d.c. jest na to dobry? :confused: Też mam nadzieję, ze jutro jakieś słonko się pojawi, żeby łatwiej nam ten tydzień było rozpocząć. Ale Ty fajny sobie dzień dzisiaj zrobiłaś i moze to doda Ci sił na następne kilka dni!:happy:
Pozdrowionka dla Wszystkich!

Witajcie dziewczynki w ten niedzielny wieczor!!

ja mam dziś niedzielę dla siebie:-) rano byłam na stepie, a potem pojechałam sobie na masaż:tak: wcześniej pani zrobiła mi peeling całego ciała, potem wtarła we mnie kremik regenerujący, a potem..godzina masażu..:happy: :happy: czuję się cudownie!!
Alek jak milo tak spedzic niedziele... teraz masz sily na nastepny tydzien... hmm masaz... moze tez by pasilo sie wybrac....

Ja wlasnie wrocilam ze stoku, jestem padnieta ale mimo to zadowolona bo stok w Myslenicach na Gorze Chelm jest rewelacyjny... cisza, las, spiewajace ptaki... czasami slonce, czasami sniezyce - no tak mozna odreagowywac po ciezki tygodniu i ladowac akumulatorki na nastepny tydzien harowki...

Najeczko myślę, że nie powinno być za późno, ja kiedyś robiłam w 26dc., a ostatnio w 17dc., pamiętaj tylko że musisz być na czczo:tak:
Wagnies no teraz już możemy na dobre rozprawić się z Marzanną:-D

reklama
Do góry