reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochana Antilko....
Chcialam ci tylko napisac ze.. Czasem nie wiadomo dlaczego takie rzeczy nas spotykaja.. Ale zycie jest jak fala po zlym nastepuje lepszy okres a po lzach - usmiech... Wiec nie zalamuj sie, nie opuszczaj nas i pamietaj - ..Po burzy zawsze zaswieci slonce.. I kiedys szczescie zapuka do naszych drzwi..I wiesz co? Juz go nie wypuscimy!
Trzymaj sie cieplutko...

reklama
Ja tylko na chwileczke, zaraz wyjezdzam do moich rodzicow, wracam jutro wieczorkiem.
Antila, przytulam mocno! i zycze duzo siły!!
Najka, kurcze tak to jest czasem, ze nas cos dopada...ale dobrze ze poszlas do gina i wiesz co jest grane, leki na pewno ci pomoga i torbiele znikna.. ja tez kiedys mialam... a teraz tez mysle, czy czasem nie mam znowu.... moj cykl pokrecony na maksa.. zaden test owu nie wyszedl, tempka nie chce rosnac i mam juz tego dosc. w przyszlym cyklu robie badania, ide do gina, niech cos zrobi, bo mam juz dosyc tej niepewnosci i czekania... ech, dołeczek mały mnie dopadl... a jeszcze sie dowiedzialam, ze kolejnym znajomym urodzila sie coreczka... ciesze sie, ale z drugiej strony takie wiesci wywyoluja u mnie łezke w oku i setki pytan...
dobra nie smece wiecej!
Carioca, alez duza ta twoja dzidzia!!! super:) ciesze sie ze wszystko ok:)
Alek, buziole, jak tam twoje pecherzyki giganciki??

wszystkie sciskam mozno i zycze udanego weekendu, pogoda ładna sie zrobila, wiec i humory nam sie powinny polepszyc:) :-):tak:

Witajcie w sobotę!

Antilko myślę o Tobie i mam nadzieję, że za jakiś czas pojawisz się u nas....

Vonko staram sie nie dołować i rzeczywiście spokój bardzo ważny. Tylko zmartwiło mnie to, ze okazało się, że do mojej lekarki jeszcze później będę mogła pójść, bo coś tam sie w przychodni pomylili. Więc nie wcześniej niż 22.03, w poniedziałek będę wiedzieć. Ona jest trudno dostępna. I zastanawiam się nad poszukaniem nowego lekarza z którym będę mogła mieć częstszy kontakt, skoro mnie leczenie czeka, żebym mogła zadzwonić do niego, jakby coś się działo, bo to ważne dla mnie jest. Muszę wywiad przeprowadzić. Vonko a jak Twoje samopoczucie? Piersi dalej męczą?

Carioca cieszę się, że u Was wszystko dobrze!:-) Jestem ciekawa zdjęcia brykającego dzidziusia!

Wagnies rozumiem Twoje przywiązanie do Krakowa, ja też nie lubie na długo opuszczać mojego miasta!

Kajda nie daj się dołkom, chociaż rozumiem Cię dobrze! A pomysł z pójściem do lekarza i badaniami myślę, ze jest dobry. Ja teraz żałuję, ze wcześniej nie zrobiłam usg, ani hormonów nie zbadałam, tylko posłuchałam lekarki, że nie ma potrzeby na razie. Chociaż u mnie wszystko wskazuje, ze owu w tym cyklu była, mam naprawdę bardzo ładny wykres:confused:. Ale wcześniejszy był na pewno bezowulacyjny.

Aluś :-)Ty pochodzisz z Lublina, prawda? Może wiesz coś o dobrym ginekologu tutaj? Jakby to nie był dla Ciebie kłopot to napisz mi, dobrze? Będę pytać wśród znajomych, ale może akurat Ty coś wiesz?
Jak Twoje nastroje?

Anusieńko Ewo Lastrado Majeczko Kaczusiu Kajuniu Madziujko i wszystkie bywające tu forumowiczki miłej soboty!

reklama
Najko nie znam osobiście ginekologów z Lublina ale może przejrzyj sobie opinie na tym forum: Gazeta.pl : Forum : "Bia³a lista" dobry ginekolog
Napewno znajdziesz kogos odpowiedniego.
U mnie tylko małe zmiany: piersi przestały juz tak mocno "szaleć" - to znak ze @ juz blisko :tak: , poza tym brzuch daje o sobie znac coraz mocniej. No i dobrze, bo jesli jutro mnie wredota nawiedzi to w poniedziałek robię hormony i całą resztę.
Pozdrawiam Cię ciepło.

Do góry