reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie!
Antilko trzymaj sie kochana, mocno Cie ściskam!

Aluś dziękuję! :tak: A takie zmiany nastrojów są bardzo męczące, miałam tak czasem przed @(przed ostatnią też). Ale niedługo już te leki pobierzesz!

Jaguś hej, fajnie, że lepiej ze zdrówkiem!

Ewo sporo już świata zwiedziłaś! Ja raczej z tych zmarzluchów, więc lepiej się czuję, gdy cieplej!

Kajuniu!dzięki za dobre słowa:-) Fluidków połapałam też, w sumie nigdy nic nie wiadomo...

Carioca zdaj nam tutaj relację z usg, teraz to już sporo zobaczysz, taką sporą fasoleczkę!:yes:

Sensi :-) gratuluję 20tego tygodnia i pierwszych nieśmiałych ruchów dzieciaczka!

Maraniko to prawda, ze pozytywne myślenie jest bardzo ważne, będę próbować.

Kajda hej, co tam u Ciebie, działacie?

Pozdrawiam Vonko Majeczko Wagnies Kaczusia Nicoya i wszystkie 30stki!

Witajcie piątkowo-wieczorowo :-)

Antilko :sad:

Maraniko witaj. Cieszę się że do nas dołaczyłaś. Obiecaj że jeszcze nie raz sie rozpiszesz :tak: Jak się czyta takie posty jak Twój, nie mozna przestać wierzyć, że to co najlepsze jeszcze jest przed nami. I napewno nam się przydaży. :tak: Pozdrawiam.

Sensi .."Tacy bylismy" - rewelacja :laugh2: Gratuluję pierwszych ruchów :happy:

Najko widze że juz lepszy chumor, to bardzo dobrze. Grunt to spokój, prawda?

Carioca jak po wizycie? Czekamy na relację. Masz nowe fotki fasolinki?

Kajuniu ja tez parę fluidków złapałam dla siebie....jak pisze Najka :nigdy nic nie wiadomo ;-)

Anusieńko, Alek, Jaguś, Kajda, Ewa, Majeczko, Wagnies,.....pozdrawiam

Dziewczyny, wszystko jest dobrze. Dzidziołek ma 6 cm od dupki do czubka główki. Kark - w porzadku. Na nasz widok bryknął (nigdy tego widoku nie zapomnę), poczym sie schował i trudno było go oglądać.
Mój Piotr był przy usg i siedział jak zaczarowany z opadniętą dolną szczęką :-)
Trochę przesuwa mi się termin porodu z 17 wrzesnia na 8 września. I tak pewnie będzie jeszcze inaczej :)
Kończę brać duphaston i kwas foliowy, a mam zacząć brać żelazo.
Zdjęcie będzie pózniej, bo Piotr potrafi tylko zrobić tak by było w miarę od obejżenia, ale szczerze mówiąc niewiele widać.

Witam Wszystkie wieczorowa pora ;-)

Antila :sad: Sciskam mocno i mysle o Tobie....

Ewa juz nieraz myslalam co by to bylo gdybym musiala opuscic moj kochany Kraq... i nie wyobrazam sobie tego. Po kazdym wyjedzie wakacyjnym wracam z utesknieniem do mojego miasta. A Kanada to jednak troszke za daleko... ale na nartki to bym sie tam mogla wybrac... tylko "troche" kaski trza na taki wypad...

Jagus33 ja bakcyla zlapalam 3 lata temu i sama nauczylam sie jezdzic... Wciaga to strasznie! A tej zimy bardzo cierpie z powodu braku sniegu :-(

Sensi jak Ci zazdroszcze tego brzusia i tych 20 tygodni... Duzo zdrowka i radosci dla mamusi Oli lub Kubusia

reklama
Antilo - po przeczytaniu Twojego posta zrobiło mi się bardzo, bardzo smutno.:-( Życzę Ci dużo siły i samych życzliwych ludzi wokół Ciebie. Wróć do nas jak tylko dasz radę pisać.

Do góry