reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam, witam po wekendzie!!!!!!!!!!!

Aga no to super czyli udało się bez trudnosci.

Wyczytałąm w wątku głównym,ze moze niedługo dołaczą do nas Alek i TO-LA ........ grono być może się powiekszy-jeśli zechcą tu zajrzeć... :laugh: ;)

reklama
No dobra zrobilam ten test..  Dla was!!!I zeby nie bylo -to byl juz naprawde dobry test..NEGATYWNY- jak zwykle zreszta... nie ma sie co ludzic... Dzis moj maz byl u mojego gina . i dr Jarosz powiedzila ze wszytkie moje objawy wskazuja na powrot hiperprolaktemi... W niosek z tego taki ze chyba musze znowu zwiekszyc dawke Norprolaku...A dzis jeszcze musze isc do angielskiego lekarza i blagac go o badanie na prolaktyne bo  dr Jarosz mowil zebyl zrobic miedzy 22-23dc a dzis mam dc wiec... A maz jednak musi miec ta operacje...jak ja mam tego wszytkiego dosc... :( I wiem ze to zabrzmi strasznie ale...chyba juz nie chce dzidzi  to dla mnie za duzo...I ciagle przez to trylko placze.. :-( a dzicko powinno byc radoscia...

Majeczko tak bardzo mi przykro i jeszcze operacja męża...

Lapisku dobry pomysł, nie wiem wprawdzie co Ty chcesz u siebie upiększać ::) ale solarium i mnie by się przydało przed wiosną bo bledziuch ze mnie okropny.

Dziewczynki tylko Was proszę bez takich tutaj normalnie przez kolano przełoże :mad:. Ostatnio oglądałam Miasto Kobiet i gościem m. in. była Iwona Pawlowicz (Taniec z Gwiazdami) i powiedziala, ze nigdy nie miala instynktu macierzyńskiego, bo ważniejsza była dla niej kariera tancerki i zdobywanie kolejnych tytułów a teraz mając 44 lata odzywa jej się od czasu do czasu taki głosik w każdym razie na końcu powiedzieli jej, że nic straconego medycyna poszła do przodu i moze miec nawet teraz dziecko - no i co nie głupio Wam ;D

Lapisku na solarium to ja sie chetnie pisze - dobry pomysl, pochodze kilka razy i juz inny kolorek będzie na skórze.

Dobra zmykam dalej walczyc na szczescie dzisiaj umowilam sie z przyjaciółka po pracy wiec mam dosc silna motywacje, aby szybciutko skonczyc :)

Dziewczyny wiosna idzie możecie się zrobić na bóstwa (solarium, fitness itd..) fajnie :) pozdrawiam i trzymam kciuki za szybkie mamuśkowanie bo to że się uda to nie ma wątpliwości :)

Majeczka pisze:
No dobra zrobilam ten test..  Dla was!!!I zeby nie bylo -to byl juz naprawde dobry test..NEGATYWNY- jak zwykle zreszta... nie ma sie co ludzic... Dzis moj maz byl u mojego gina . i dr Jarosz powiedzila ze wszytkie moje objawy wskazuja na powrot hiperprolaktemi... W niosek z tego taki ze chyba musze znowu zwiekszyc dawke Norprolaku...A dzis jeszcze musze isc do angielskiego lekarza i blagac go o badanie na prolaktyne bo  dr Jarosz mowil zebyl zrobic miedzy 22-23dc a dzis mam dc wiec... A maz jednak musi miec ta operacje...jak ja mam tego wszytkiego dosc... :( I wiem ze to zabrzmi strasznie ale...chyba juz nie chce dzidzi  to dla mnie za duzo...I ciagle przez to trylko placze.. :-( a dzicko powinno byc radoscia...

MAJECZKO kochana Ty musisz sie koneicznie wyciszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!stres i ciągłe płacze podnoszą poziom prolaktyny!!!!i koło się zamyka- postaraj się zapanowac nad szybkim trybem życia i stresami i łykaj Norprolak a będzie dobrze.
A u kogo mąż był?androlog - urolog - 2 sprzeczne decyzje lekarzy? a co dr J. na tę operację?

Anusienko maz byl u urologa i androloga a potem u urologa -profesora zwyczajnego - urologa i ten powiedzial ze i jeden i drugi ma racje czyli i kuracja i operacja... dr Jarosz powiedzila ze na dzien dzisiejszy przyczyna nieudanych staran tkwi po stronie meza...LAe te moje objawy wskazuja ze prolaktyna w gore skoczyla... Tyle za ja ciagle biore ten Norprolak tylko ze polowe dawki bo jak bralam cala to po miesiacu prolaktyna spadla prawie do 0.

manileczku
ja to nie mam szczescia..

lapisku to dobry pomysla z ta kuracja upiekszajaca i solarim - jestem na tak, tylko.... Czy ty wierzysz ze nam sie uda przestac myslec??? ja mam watpliwosci...

HEJ dziewczyny- z solarium trzeba uważać w okresie okołoowulacyjnym i poowulacyjnym - bo może negatywnie wpływać na jakosc komórki jajowej- moja koleżanka tak miała...........i dopiero po pewnym czasie doszli z ginem dlaczego nie moze zajsc w ciążę.
takze z umiarem
w naszym wieku trudno nie myśleć - ale chociaż starać się myśleć umiarkowanie.........

a ja czekam na @ - ciekawe kiedy przyjdzie

Majeczka pisze:
LAe te moje objawy wskazuja ze prolaktyna w gore skoczyla... Tyle za ja ciagle biore ten Norprolak tylko ze polowe dawki bo jak bralam cala to po miesiacu prolaktyna spadla prawie do 0.

Majeczko ja biore bromergon - i też tak miałam - zlecono mi jeszcze inny gin 2xpo1 , po miesiacu zazywania zrobiłam badanie na bormergonie bez odstrawienia a tu 3 !!!!!
zmniejszyłam sobie do 1x1 - i dr J. powiedział,że o.k.
teraz wy[padałoby sprawdzić bo mam takie napięcie przed@ i biust obolały.................a na początku brania wogóle nie odczuwałam syndromu NPM . biorę już 5 miesięcy-zapomniałąm go zapytać kiedy przestać?

reklama
Do góry