reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Arabella- jasne... tylko wieczorem u mnie bo musze je zeskanowac,a to nie zawsze mi wychodzi dobrze,bo moje kochanie co chwila ulepsza komputer dziwnymi programami,ktore koliduja z moimi umiejetnosciami.....

wlasnie piecze sie chlebek i juz go czuc....

reklama
Cześć dziewczynki:-)
U mnie znakomity humor betka ładnie przyrosła7459 mIU/ml.Rozmawiałam z doktorkim, który mi robił usg i powiedział, że tygodnie ciąży podał od zapłodnienia.Przeliczyliśmy razem i to by się zgadzało.Zdziwiłam się trochę, bo czytałam,że ginekolodzy podają od OM a on mi powiedział, że go moja Om teraz nie obchodzi :baffled: Mam jeszcze czas na ujrzenie fasolki bo sam pęcherzyk ma narazie 8,5mm.
Ewo ja jednak jeszcze będę kciuki trzymać:tak:

Antilko, śliczna betka:tak:az mi sie buzka usmiechnela, o tak:-) no widzisz, wszystko w jak najlepszym porzadku;-)
lastrada, sliczny brzuszek:tak: i malutki jak na ten tydzien ciazy:) jak widac, ciaza bardzo ci sluzy:tak:
Ewo, nie smutaj sie prosze! buziaki!
Carioca, zdrowka życzę!
Najko, hop, hop, ci u Ciebie?

Aleczku, moniolek, Anus i cala reszta- uściski

i jeszcze tych nalesnikow nie usmazylam:-p ale mezus dzwonil, ze juz jedzie, wiec zaraz sobie uczte zrobimy:-)udanego wieczoru piątkowego wszystkim:tak:

Hej !
Miły wieczór piątkowy. Dziś byłam u koleżanki, która ma takie niespełna miesięczne maleństwo:-). A ja od jutra znowu zaczynam mierzyć temperaturkę i od nowa, nauka cierpliwości!

Kajda jak naleśniki? Ja bardzo lubię!:yes:

Antilko bardzo sie cieszę, że wszystko się wyjaśniło i jesteś spokojna! To w końcu w którym jesteś tygodniu, bo trochę sie pogubiłam, czy ten co na suwaczku?:confused: A gdy plemniczki czekają dłużej to podobno wieksza szansa na córeczkę!

Carioca jak taka sytuacja to rzeczywiście lepiej może u rodziców przeczekać! A za kilka dni sie okaże, może narzeczony nie zachoruje? A mój mąż już wyzdrowiał!:-) A katar ciążowy zaintersował mnie, nigdy o tym nie słyszałam, ciekawe czemu się pojawia?:confused:

Arabello przyciśnij męża tak jak piszesz, jak zrobisz badanka będziesz spokojniejsza!:tak:

Ewo wiem, że teraz trudne dni u Ciebie, trzymaj się!:-)Uda nam się! A na myślenie o adopcji to jednak sporo za wcześnie!

Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich 30stek!:happy:

Jaguś to odpoczywaj po stresach w pracy! A jutro świetnej zabawy! :-) A jak teścik?

Najeczko ja też się pogubiłam:no: Myślę, że to co na suwaczku najbardziej zbliżone do prawdy.Liczyłam to według kalkulatora ciążowego, który bierze pod uwage także długie cykle.Pęcherzyk jest wielkości 8,5 mm czyli 3/4 tydz i betka też tak wskazuje:tak: Zobaczymy co dalej:confused:
Jaguś to cudownego balu życzę i pięknej pamiątki na całe życie z nocy po balu:tak: :-D

Jaguś ciężko coś powiedzieć na pewno, bo jest możliwe, ze owulacja później (np. dłuższy cykl, albo krótsza faza lutealna) ale mozliwe też, że u Ciebie na teście nie wyjdzie już wyraźniejsza kreseczka, bo tak sie zdarza (może kiedy mniej tego hormonu?). Mi w tamtym miesiacu też zbytnio testy owu nie pomogły, ale tłumaczyłam sobie, ze dlatego, że robiłam dwa różne(różnych firm). Ale chyba jeszcze spróbuję w tym miesiacu. A Wam pozostaje chyba przytulać się!:tak:

Antilko czyli czekamy, ale najważniejsze, że wszystko dobrze!:-)

Witam Was wieczorkiem.

Właśnie dotarłam do domku:rolleyes:.
Wieści od mojego gina są następujące:
Operacja przewidziana za około trzy tygodnie. To zależy kiedy przyjdzie @. Cytologia II, ufffff... Rokowania na przyszłość odnośnie tego czy będę mogła mieć dzidzie, dopiero po operacji. Tak więc ta operacja to będzie jak wyrocznia. Jak się uda oszczędzić macice to dzieci będą, jak się nieuda to chyba sobie w łepek strzele, bo nic ani nikt mi już niepomoże:-(. Wtedy pozostaje tylko adopcja.
Pożyjemy zobaczymy

reklama
monik75, witaj:-) za trzy tygodnie, to juz niedługo:) :tak: nie mysl, ze cos pojdzie nie tak, bo na pewno bedzie dobrze, musi byc!!! jestem z tobą myślami i bede trzymac za to, zeby operacja poszła pomyślnie:)
Jaguś, udanego balu zycze, wyszalejcie się :-) my mielismy isc dzisiaj, ale niestety bal odwołano, bo za mało chętnych sie zgłosilo.. no cóz:baffled: a ztymi testami owu to czasem roznie bywa, zrob jeszcze jutro, moze faktycznie owu lekko sie przesunie i jutro bedzie ciemniejsza krecha:tak:
Najko, witaj:-) naszym znajomym tez niedawno urodzilo sie malenstwo, drugim za jakies dwa miesiace...ciesze sie z ich szczescia, ale mimo wszystko pozostaje kłucie w sercu...
Antilko, obżartuchy z nas, zjedliśmy wszystkie naleśniczki:zawstydzona/y::-D ale następnym razem zapraszam:laugh2:

spokojnej nocy życzę, pa:happy:

Do góry