reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie kochane Trzydziestki
Mnie coś wena opuściła dlatego się nie odzywam, ale czytam regularnie!
Antila, u mnie podobnie jak u Ciebie z długością cyklu i chociaż wg OM dzisiaj zaczyna się 7 tydzień, to dzidziuś ma dopiero ok. 3 tygodni (wg moich obliczeń owu) i suwaczki też mi pokazują 5 tyg i kilka dni. Do lekarza wybiorę się pewnie w przyszłym tygodniu to może już będzie coś widać.
Ewo, jak nie ma migreny i nie ma prawdziwej @ to jest nadzieja. Lekkie krwawienie w dniu spodziewanej @ jest przecież całkiem możliwe. zresztą co ja Ci tu piszę, sama dobrze o tym wiesz. Trzymam kciuki za fasolkę. Jak nie na październik to na listopad (nie 1-3;-) )
Majeczko, dziękuję za gratulacje

POzdrowienia i uściski dla Mamusiek i starających się

reklama
Witajcie w Tłusty Czwartek!

Arabello fajnie, że sie odezwałaś, bo zastanawiałam sie już co z Tobą!:-)

Antilko na pewno owu była później i za tydzień zobaczysz swoją fasoleczkę!:tak:A nam tutaj wkleisz piękne zdjęcie!
A mi sie zakupy udały, kupiłam żakiet ze spódniczką i sweterek!

Carioca czyli na jednym pączku nie poprzestaniesz? Ja też już po, całkiem dobry!:-D

Kajda jak dobrze, że już niedługo małpiska pójdą sobie na dobre!:yes:

Majeczko akupunktura fajna sprawa, ale uważaj z tymi innymi działaniami niekonwencjonalnymi, dobrze? Ale myślę, że przeprowadziłaś wywiad odnośnie tych ludzi i będzie wszystko w porządku! Trzymam mocno kciuki!:-)

Alek może chcesz oderwać sie trochę od forum i starań, bo jest trudno, ale ja pamiętam o Tobie!:tak:
Ewo słuchaj dziewczyn!:-)
Pysznych pączków!

Hej.
Najeczko:-) gratuluje udanych zakupów.
Ewo ja mocno trzymam żeby było tak jak chcesz :tak:
Antilko:happy: :-) :-) cierpliwości, jest i będzie dobrze:tak:

Wiecie co, ja tez juz po 1 pączku- w pracy. Wróciłam do domu a tu czekają następne:laugh2: :laugh2: Oj i jak tu dbać o tzw. "linię"????

Witam Was tłuściutko 30-tki

Dzisiajz jadłam całe dwa pączki:-D. Biorąc pod uwage fakt, że przez cały rok niejadam wcale pączków, to te dwa pączki to dużo:-).

Ewo trzymam za Ciebie bardzo kciuki i mocno wierze, że uda Ci się zafasolkować:-).

Antilko niemartw się. Ty teraz musisz myśleć tylko pozytywnie. Zobaczysz za tydzień będziesz mieć śliczne zdjęcie więkrzej fasolki:happy::-D. Duże buziaczki dla Ciebie.

Vonko mam nadzieje, że Ci szybciutko zleci ten czas do następnego cyklu, a potem będą same dobre wieści:happy:

Lastrado masz racje. Ja się wiele razy zastanawiałam ile to nieszczęścia ludzkiego jest. Taki refleksje nad życiem przychodzą przeważnie kiedy ktoś z bliskich lub znajomych odchodzi. Mojej przyjaciółce mama zmarła na raka w przeciągu niecałych trzech miesięcy:-(. Ja znałam ją od dziecka i też, mocno przeżyłam jej odejście. Niestety takie jest to nasze życie pełne trosk i smutków, ale też są (na szczęście) te dobre i cudowne chwile.
Jestem pełna obaw... ale za to mam więkrzą nadzieje i dużo optymizmu i tym żyje:happy: No i jest jeszcze mój M:-):-D:-)

A ja musiałm przyśpieszyć swoją wizyte kontrolną u gina, o cały tydzień. Wczoraj pojawiło się u mnie krwawienie ajestem w środku cyklu:szok:. To krwawiene jest napewno powiązane z wczorajszymi przytulankami (walentynki:zawstydzona/y:). Tak czy siak, niepowinno było się pojawić, więc pomyślałamże niema co czekać jeszcze tydzień. Jutro zdam Wam relacje z wizytki.
A z dobrych wiadomośći, to dowiedziałam się że mój gin. jest bardzo dory w operacjach takich jak ta którą ja będę miała. Teraz tylko się upewniłam, że jestem w dobrych rękach :-):-).

Smacznych pączusiów

Majeczo - dawno cię nie było - jesteś dzielna i walczysz jak lwica.

No właśnie Monik - trzeba się cieszyć małymi radościami, bo życie i tak jest pełne trosk i smutków. Daj znać co gin powie.

Kochane nie jedzcie tyle pączków bo będziecie miały taki brzuch jak ja
91547199ea6.jpg

:-D:laugh2::-D

:laugh2: :laugh2: :laugh2: Lastrado gdyby to było od pączków:laugh2: :laugh2: to ja od razu pisze siena ...tuzin :confused:

A tak wogóle: ŚLICZNY BRZUSZEK ;-)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie.
Czy jest jakaś zasada dotyczaca momentu robienia cytologii? Mam na mysli dzień cyklu w którym powinna być robiona. W zasadzie nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ani tez moi kolejni lekarze nie wyznaczali mi żadnych dat.Miało być i zawsze było raz w roku. Teraz mam miec aktualny wynik i zaczęłam się zastanawiać kiedy to zrobic?

Do góry