reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Vonko to w tym cyklu w oczekiwaniu pozostało częste przytulanie! :-D :tak:

Kajda dobrze jest od pracy odpocząc! wyspać się... a jutro wybieram sie na zakupy, jakieś ubranko sobie zafundować, bo dawno tego nie robiłam!:-) Mam nadzieję, ze @ już daje Ci spokój, mi już prawie!

Carioca pewnie, ze miłość cały rok kwitnie, ale skorzystaliśmy też z tego dnia św. Walentego, żeby romantycznie przy winku i świecach posiedzieć!:laugh2:
Dobrej nocy!

Witam was Moje Drogie..

Stesknilam sie za wami..:tak: U mnie chyba nic nowego..
Bylam juz 3 razy na akupunkturze i musze wam powiedziec ze chyba sie juz troche oplacilo - i to juz po pierwszym razie... Tak jak obiecal pan dr moja osatnia @ mimo iz spoznila sie 2 dni byla naprawde bezbolesna... Pierszy raz w zyciu ( wylaczajac okres brania tab. antykonc.) obylo sie bez lez , zwijania sie z bolu i brania garsciami tab. przeciwbolowych ( z Ketanolem wlacznie!!) To naprawde niesamowite...Poza tym 13 marca wybieram sie do Polski gdzie zamierzam odbyc kilka sesji Reiki, odpwiedzic ponowinie bioenergoterapeute ( powiem wam, ze od kiedy przywiozlam sobie polecane przez niego odpromienniki - zapomnilam co to problemy z zasypianiem, bezsennosc czy nocny stres) no i zamierzam zaliczyc kurs Silvy. Oczywiscie codziennie czeka mnie monitorowanie po CLO i ostatecznie inseminacja - o ile pecherzyk bedzie OK i o ile sie zalapie na niego, bo mam tylko tydzien urlopu a @ sie spoznila wiec.. Na lutowy cykl nie licze bo.. jestem zmeczona i mam serdecznie dosc starani testowania, wiec go sobie poprostu odpuszcze .. w koncu po prawie 26 cyklach mozna juz chyba miec dosc...No zobaczymy... trzymajcie kciuki za marzec..

Pozdrawiam was wszystkie goraco..

arabellko - serdeczne gratulacje II kreseczek!!!!

wiatjcie....
u mnie z testowanka chyba beda nici,bo juz zaczelam leciutko plamic..... jest mi bardzo przykro w tej chwili,ale do jutra mi troche przejdzie....
popisze wiecej jutro rano,bo teraz nie mam za bardzo glowy...
pa

majeczko, milo, ze sie odzywasz. mam nadzieje, ze wszystko jest na dobrej drodze:) buziaki.
Najka, @ juz zelżala, ale brzuch jeszcze mnie troche pobolewa..
Ewa, @ jeszcze nie dostalas, wiec na zapas sie nie zamartwiaj!

udanego (tłustego) czwartku:-)

Hej Kobietki:-)
Vonko cieszę się, że dobre wieści. Czyli zaczynacie od następnego cyklu:confused:
Majeczko tzn metody niekonwencjonalne w Twoim przypadku działają:tak:
Najko to udanych zakupów dzisiaj życzę
Ewo jak nie październik to listopad:tak:
Carioca w którym tygodniu ciąży licząć od om miałaś pierwsze USG:confused:
Ściskam mocno wszystkie 30

Witam wszystkie 30tki!

Antila - ja miałam akurat na tym etapie na jakim Ty jesteś - to było 6 tygodni i 2 dni. To było dosc wczesnie, ale nie wytrzymalam, bo sie balam - te krwaienia, plamienia i inne cuda. Chcialam sprawdzic czy wszystko ok i na swoim miejscu. No i bylo ok, a serduszko bylo juz pieknie widoczne.

Ewo - kurcze, naprawde licze na to, ze to malpisko nie przylezie...

Majeczko - ciesze sie ze polepsza Ci się zdrówko, bo i widzę, że samopoczucie tez coraz lepsze :-) Tak trzymać :-)

Ja już po pierwszym pączku :-D :-) :laugh2:

No i się wczoraj bardzo zmartwiłam:-( Byłam u znajomego lekarza na Usg. Myślałam ,że coś zobaczę a tu tylko pęcherzyk ciążowy:no: :no: :no: Wg om jest to już 6t3d, co prawda cykle miałam długie, bo ostatnio 35 dniowe lub dłuższe. Kalkulator obliczył, że teraz jest 5 tydz i 4 dzień:confused: Doktor powiedział, że pęcherzyk odpowiada 4 tygodniowej ciąży.Kazał przyjść za tydzień ponownie:-(

Antila - ile ja razy o takich przypadkach slyszalam i Ty napewno tez. Bardzo czesto sie zdaza, ze owu jest pozniej. U mnie tez tak bylo - ale akurat bylam swiadoma, bo mialam monitoring cyklu - o tydzień mialam pozniej owu niz zwykle miewalja ludzie. Tez bym sie zamartwiala, gdybym tego nie wiedziala. Nosek do góry.

Ja byłam na usg 6 tyg i 2 dni, a wg ostatniej miesiaczki powinno byc 7 tyg. i 2 dni - czyli sytuacja jak u Ciebie, no tylko, ze ja wiedzialam o spoznionej owu :-)

reklama
Do góry