reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie! My dzień walentynkowy spędzimy w domku, bo mąż chory jeszcze:-(. Ale już czuje sie lepiej, to moze jakieś czerwone winko i coś dobrego do jedzonka plus film?

Vonko !

Carioca apetyt wrócił to odżywiaj dzieciaczka, chociaż wiem, ze mamy w takich kwestiach lubią przesadzać!:-D A ja za morzem tęsknię! Lubię wędrówki po wybrzeżu w lecie i bardzo fajne chwile tam spędziliśmy z mężem, też jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Ale może to też dlatego, że nad morze mam tak daleko, nad czym ubolewam!:no:

Ewo ale tempka troszke spadła, czy bardziej?:-(
Zdjęcia fajne, Ty, trojaczki i Niagara!:laugh2:
A mi się podobają imiona takie proste i dość tradycyjne np. Ania, Kasia, a chłopaków Łukasz, Rafał.
To u Was zima prawdziwa! A tutaj znowu roztopy w pełni.
A co to za propozycja pracy?:confused:

Jaguś to sprawnego załatwiania! :-)

Antilko ja też sie bardzo z wolnego cieszę, tylko dlaczego tak nie chce mi sie niczego robić (czytaj: sprzątać)?:-D a plany są rozbudowane! A jak bardzo się nie możesz usg doczekać, to moze zdecydujesz sie pójść gdzieś na własną rękę?

reklama
Najka- spadla do 36.7..... wiec to sporo.... co do pracy to jest to inna praca niani ale tylko z jedna mala dziewczynka i francuskojezyczna.... ja bym wolala zeby zima juz sobie poszla....ale tu moze sie utrzymac nawet do maja...

Witajcie Słonka moje drogie.

Przep[raszam że wczoraj sie nie odezwąłam ale wróciliśmy baaardzo pózno do domu i długo rozwazalismy z moim M. to co nam pan doktor powiedział.
W zasadzie wieści są dobre, ale czeka nas kupa badań. Prawie wszystko od początku:baffled: Nadzieja jakaś jest. ale szczegóły dr zdradzi dopiero jak obejrzy nasze wyniki. póki co czekam na kolejny cykl ( ha ha czekam jak na zmiłowanie na @ - dziwne nie?
i robimy badanka
Sciskam Was

Uff Vonka - to dobrze ,ze już jesteś i ,ze wszystko o.k.
Porobicie badania i doktor opracuje jakis plan- najważniejsze ,ze jest szansa !!!:-)

Nareszcie Vonko - no to teraz czekamy na te Wasze wyniki badań i nie przestajemy trzymać kciuków. Gorąco Wam kibicuję.

Vonko bardzo sie cieszę! :-)A jakieś badanka jeszcze w tym cyklu będziesz mogła zrobić, czy już w następnym? Trzymam kciuki za badanka teraz! :tak:To pan doktor w porządku się okazał?

Ewo trzymaj się, a co do pracy to porozważaj sprawę!

Vonka - czyli dobre wieści :-) Pewnie od nowego cyklu będą Ci hormonki badać. Będzie dobrze :-) Jak mąż trawi tą sytuację? Nabrał nadziei czy zły, ze po lekarzach musi biegać?

Ewa - ja poproszę ćwiczona, ja! Z tempą wszystko się jutro wyjaśni, prosze jeszcze nie spuszczać noska na kwintę.
No i bierzesz pod uwagę tę ofertę pracy?

Najka - morze lubię o 7 rano - przez jedno lato miałam taki zwyczaj, ze przed pracą jeździłam promenadą tak wcześnie rano - było super. A tak a propos walentynek - z moim narzeczonym bylismy na pierwszej randce wlasnie rowerami nad morzem :cool2: No więc chyba musze zweryfikowac moje nastawienie do morza.

Najko, Anusieńko, Carioca, Lastrada, Antilka, Ewa..... dziekuje Wam
:-) jesteście KOCHANE:-)

Badanka faktycznie dopiero w następnym cyklu więc póki co nic sie nie dzieje. :no:
Mąż przyjął z godnościa konieczność ponownego biegania po laboratoriach.
Tak naprawde to wiem że on to wszystko robi dla mnie:tak: Stwierdził że musimy zrobic wszystko bo w przeciwnym razie ....nie da sie ze mną wytrzymać :confused: :cool2:
Ale wiem też że pragnie tego dziecka tak samo jak ja...tyle że może mniej przezywa "( nie okazuje rozczarownia - jak to facet).
Łatwo nie będzie, wiemy to ale będziemy próbowac.

reklama
Vonko, ciesze ze wizyta sie udala:) i ze są szanse! - nie moglo byc inaczej:) zleci szybciutko do nastepnej@ i bedziesz mogla porobic badanka:) trzymam kciuki:)
Ewa, fajne zdjecia:) a jak sie opiekowalas trojaczkami? sama z nimi bylas?
Najka, jak tam na urlopiku?
a gdzie Sensi sie podziewa?
Alus, czemu sie nie odzywasz?
monik75, buziaki, mam nadzieje, ze dzis lepsze juz samopoczucie:-)

ale smiesznie dzisiaj.... co kawalek na ulicy faceci z kwiatkami dla swoich kobietek... jakos tak mnie to rozwalilo, troche to dla mie takie wymuszone, ale w sumie zalezy kto co lubi:) chyba kazda kobieta lubi kwiata dostac;-)
my nigdzie dzis nie wychdzimy. kiedys sie wybralismy do kina w walentynki, to byl koszmar:szok: nie bylo miejsc do parkowania, w kinie tlumy, jeszcze przez 15 minut jak sie film zaczal ciagle ktos wlazil, siedzieli na schodach, bo miejsc nie bylo...:dry: normalnie full romantic:cool2:

Do góry