reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Carioca, jaki sliczny nowy suwaczek :-) macie juz szczegoly slubu ustalone??
Najka, ciesze sie ze brzuch przestal ci juz dokuczac.
ja dzis w pracy strasznie zle sie czulam, az mi bylo niedobrze od bolu glowy,. najdlam sie tablet a potem w domku pospalam troche. teraz jest lepiej.
Antila, co u Ciebie? jak sie czujecie?

milego popoludnia:)

Hej Kajda ! Dobrze, że już lepiej! Niedługo sobie pójdą @!:-)

Cześć Dziewczynki:-)
Najko, Kajda ja czuję się bardzo dobrze zero objawów:rolleyes2: Zaczynam się zastanawiać, czy naprawdę jestem w ciąży:confused::-D Czasami, zwłaszcza wieczorem pobolewa mnie podbrzusze, straciłam apetyt i to wszystko
Carioca fajny suwaczek. To będzie ślub cywilny, czy kościelny:confused:
Vonko czekamy z niecierpliwością

Witam Was trzydziestki.

Widzę że tu temat Rysia - nie byłam choć dobre opinie słyszałam.
Po ostatniej wizycie w kinie (taki koncern z pięcioramienną gwiazdą :wściekła/y:) mam dosyć kina na najbliższy czas. Pełna sala ludzi i temperatura chyba 30 STOPNI. Kilka razy myślałam że wyjdę bo zasłabnę. Nawet napój który miałam zdążył się ogrzać, dobrze że mój M mnie wachlował (kalendarzem który miałam w torebce) bo chyba bym nie wyrobiła. A że jestem zawzięta i strasznie mi zależało żeby obejrzeć PACHNIDŁO to siedziałam i się męczyłam.
Chyba skreślę Multikino z mojej listy - wentylatory były ale w bezruchu - a ludzie padali z gorąca - koszmar.

Vonko - jak tylko wrócisz to zaraz nam tu zdawaj relację, bo juz mnie kciuki bolą od trzymania. (Imię wybrałam - ALICJA - ale mój M coś grymasi i jeszcze nic nie jest pewne na 100 %)

Antila - jak nie masz objawów szczególnie tych negatywnych to tylko się ciesz.

Carioca - gratuluję

Kajda - częste te bóle głowy? odpoczywaj i nie stresuj się.

Pozdrowienia i miłego wieczoru, Ewa - Tobie chyba miłego popołudnia.

Jaguś - przykro mi, weź relaksującą kąpiel i nie myśl już o tym.

Pachnidło bardzo mi się podobało - gdyby nie to kino - sauna.
Czytałam książkę i byłam bardzo ciekawa ekranizacji. Nie jestem zawiedziona. Byłam ciekawa jak też reżyser zamierza nam pokazać zapach przy pomocy obrazu?
Była narracja i była muzyka. Naprawdę nieźle to wyszło. Kiedy Jean Baptiste uczy się zapachów w sierocińcu jest taka scena że idąc bierze do reki kawałek gałązki, po chwili liść, a później jabłko. Każdemu towarzyszy inna muzyka. Na koniec podchodzi do drzewa - jabłoni - wdycha i w tle słychać symfonie z połączenia tych dzwięków - to mi się bardzo spodobało.

Dla staraczek o słabych nerwach jednak nie polecam - początek jest szokujący.

Cześć wszystkim

Wczoraj miałam okropnego dola i wszystko do mnie wróciło jak bumerang. Na szczęście dzisiaj jest już lepiej i się jakoś trzymam. A to wszystko przez to, że się dowiedziałam o niechcianej ciąży znajomej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Brak mi poprostu słów na takie rzeczy!!!
Ja ciągle odliczam dni do kolejnej wizyty (23 luty) Mam nadzieje, że przy tej wizycie wyznaczy mi dokładnie date operacji. Oby wszystko dobrze się skończyło.
Jaguś przykro mi bardzo, ale przecierz w końcu damy rady!!!:tak:

Dobrego wieczorku dla was 30-teczki

Vonko czekałam, ale już chyba nie doczekam się, już późno. W każdym razie uściski Ci przesyłam!:-)

Antilko ból podbrzusza i mniejszy apetyt to też objawy! A inne pewnie przyjdą później, miejmy nadzieję, że z tych milszych!:tak: Moja koleżanka zaczęła miec objawy dopiero od 8 tygodnia ciąży.

Carioca suwaczek przedślubny bardzo gorący! :-)

Lastrada to czekamy na małą Alicję! A mąż ma inną propozycję?

Jaguś testuj spokojnie:tak:, przy 30-dniowym cyklu owulacja może być później!
Dobrej nocy i pogodnego poranka!

reklama
Monik trzymaj się słoneczko! Wiem, ze takie informacje musza być dla Ciebie bardzo trudne, bo i mi jest w takich sytuacjach okropnie przykro, a nie miałam takich przejśc jak Ty... Ale na pewno wszystko dobrze się skończy, bo już jest na dobrej drodze! Niedługo ... i niech ten czas minie Ci jak najprędzej!:tak:

Do góry